Şimdi Ara

KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
13
Favori
31.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Teşekkürler, sıklığınız meyve-sebze suyunun içindeki posa miktarı ve çıkan posanın kuruluğu nedir?sıkma vidası çok posalı oluyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben genelde dediğim gibi meyve sıkıyorum. Çıkan posa son derece kuru oluyor. Hatta şöyle bir deneme yaptım. Elma, portakal, limon, zencefilden oluşan bir içecek hazırladım. Çıkan posayı, acaba biraz daha suyu çıkarmı diye boş hazneye tekrar attım, hiç su vermedi. Yani emin ol iliğini, kemiğini kurutuyor :). Sorudan anladığım kadarıyla vidanın üstünde çok posa kalıyor mu demek istemişsin. Benim şimdiye kadarki deneyimlerimde kalmadığını net olarak gördüm. Ama bunda meyvenin kalitesi de önemli. Bir kere içi geçmiş elma attım mesela onda olması gerekenden biraz daha fazla kaldı doğal olarak. Kabahat makinede değil. Bir de daha önce de yazdım. Biraz bekleyerek atın meyveleri. Örneğin ilk elmayı atın bekleyin iyice onu sıksın sonra ikinciyi atın. bu şekilde daha verimli oluyor.
  • The Dubliner T kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim
  • http://www.n11.com/philips-hr186970-avance-collection-P35088777

    bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz arkadaşlar
  • Bahsetmiş olduğun ürün de klasik meyve sıkıcılardan. Hatta aslında bunlara sıkıcı demek de yanlış. Sonuçta rendeye benzer tabla yükksek hızda dönereke meyveyi parçalıyor, rendeliyor. Vitamin, enzim vs. yakıyor.
    Tad ve görünüm çok farklı. Bende de evde Fakir marka vardı. 2 dk içme, bardakta beklet bütün posa bardağın üstüne toplanıyor. Kuvings aldığımdan beri bundan kurtuldum.
    Birkaç kere yazdım ama yine yazayım. Bu tür cihazlardan alacaksan hiç alma daha iyi. ortaya çıkan su birşeye benzemiyor. Temizlemesi ayrı bir dert. Emin ol sürekli kullanmayacaksın.
  • Bende bir süredir sizlerin yorumlarını takip ediyorum, uzun araştırmaların incelemelerim ve karşılaştırmalarım sonucunda kuvings'i aldım, havuç elma portakal limon ve nar olmak üzere bir çok meyvei sıktım, içtiğim meyve sularında nekadar doğru bir karar verdiğimi anladım, biraz pahalı olabilir ama almışken en doğalını ve iyisini almak istedim, 9 taksite aldım cihazı, heryönden çok memnun kaldım..
  • Uyguladığınız özel bir Kür veya tarif varsa burada paylaşırsanız memnun oluruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar montaj konusunda yardıma ihtiyacım var.
    Ürün dün elime geçti fakat montaj konusunda sorun yaşıyorum
    Üst bölmeyi alt gövdeye oturtuyorum 3 tane tırnak var onlarda oturuyor ama emanet oturuyor hemen çıkacakmış gibi
    Yetkili servisi aradım ama zaten öyle olacağını tam sıkı bir oturma olmayacağını ve işiniz bittiği zaman kolay bir şekilde
    çıkarabilmeniz için öyle olması gerektiğini söyledi.
    Çalışma kısmına gelince çalışmadı, kullanım kılavuzunda da montajı doğru yapmaz iseniz çalışmaz yazıyor.
    Kullanım kılavuzundaki bütün aşamaları gerçekleştirdim.
    Contayı sabitledim, filtreyi taktım alt bölmedeki dişliye oturdu, vidayı taktım elimle çevirdim, alt bölmedeki dişli ile birlikte dönüyor yani doğru ve çalışıyor, üst kapak bölmesini taktım kapalı konuma çevirdim, üst bölmeyi alt gövdeye oturttum 3 tane tırnak oturdu, kapalı konuma getirdim ve fişe taktım, ama çalışmıyor
    Ben mi bir şeyi atladım ya da bir şeyi yanlış mı yaptım
    Konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum

    Saygılar
  • müşavir11 M kullanıcısına yanıt
    Sorunu çözebildiniz mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velivolkan -- 7 Ocak 2015; 23:01:17 >
  • Sorun çözüldü,

    Satış sorumlusu Mehmet Ali bey ile telefon ile görüşerek adım adım montaj işlemini tekrar yaptık.
    Dönme sileceği ve süzgeci yerleştirdim, sıkma vidasını taktım elinle çevir dedi, çevirdim ama dönmedi
    Dönmüyor ise gövdede sorun vardır dediler.
    Ev adresimi aldılar, bugün geldiler ve gövdeyi değiştirdiler
    Küçük ev aletleri için eve gelmeleri ve sorunu çözmeleri beklenir bir davranış değil
    O yüzden Kuvings Türkiye teşekkürü hak ediyor.
    Markaya ve Türkiye temsilcisine sonuna kadar güvenerek ürünü alabilirsiniz.
    Çin malı bir ürün almadığım ve böyle bir temsilcisi olan bir markayı aldığım için
    kendimle ve marka ile gurur duyuyorum
    İşini hakkıyla yapan böyle markalara ihtiyaç var

    Teşekkürler Kuvings Türkiye.
  • Tekrar geçmiş olsun.Güzel bir referans olmuş.Marka bu şekilde güvenirliğimi de kazandı :)
  • Ürünle ilgili hangi parçaları bulaşık makinesinde yıkıyorsunuz. Ben şimdiye kadar hiç bulaşık makinesine koymadım açıkcası. Çekincem de bardakları vs olduğu gibi içerdiği tuzlarla çizmesi. Ne diyorsunuz.
  • Bu ürünü almayi çok istiyorum ama çok pahalı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam haklısın genelde eski tip meyve sıkıcılar 200-300 TL. Ama slow juicer lar ucuz değil. O yüzden bu makine için pahalı diyemeyeceğim. Ancak şöyle bir fırsat var. Dün kendime birşeyler alırken N11 de gördüm. 1000 TL ye 111 TL bonus veriyorlar. Otomatik olarak fiyatı 889 a düşüyor denebilir. Tamam 1000 ödüyorsun tabi ama 111 TL ye de başka ihtiyaçlarını karşılarsın :)). Belki bu işini görür. Selamlar
  • Değerli arkadaşlar.
    Dün cihazın posa çıkış haznesinde tıkanma yaşadım. Genelde meyve suyu vs istediğimde işyerimizdeki bayan getiriyor. Ona kurmasını vs. öğrettim. Ancak dün tıkanma yapmış. Bende cihazdan böyle basit hatalar beklemediğim için detaylı baktım ve sorunu tespit ettim. Sizlerin de yaşamaması için buradan paylaşayım.
    Malum cihazın meyve suyunun dolduğu haznenin altında plastik silikon bir tapa var. Yıkama esnasında çıkartıp, sıkma işleminden önce taktığınız. İşte onu takarken çok aşırı güç ile itebildiğiniz kadar itmeye çalışmayacaksınız. Üzerinde bir çizgi var oraya kadar gelmesi yeterli oluyor. Diğer türlü aşırı itince çıkış haznesini tıkayarak posanın dışarı çıkmasını engelliyor. Resmini de paylaşıyorum. İyi günler. KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dubliner -- 28 Ocak 2015; 14:58:11 >
  • Kuvings ile ilgili güzel bir grafik buldum. Buradan paylaşayım dedim. Cihazın hangi parçalardan oluştuğunu gayet güzel gösteriyor. KUVINGS B6000W WHOLE SLOW JUICER - YENİ NESİL MEYVE SIKACAĞI - İNCELEME, RESİMLİ



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Dubliner -- 13 Şubat 2015; 14:46:06 >
  • Meyve sularının (taze sıkılmışlar dahil) zararları bu kadar ortaya çıkmışken, bu şeker deposu ürünlerin kanseri beslediği, obezite, diyabet ve birçok hastalığa davetiye çıkarttığı birçok doktor ve bilimsel makalelerde izah ediliyorken, hala meyve suyu sıkacağı almak, hele buna 1000 tl vermeyi mantıklı bulmuyorum.
    Elbette alan gule gule kullansın. Ama sağlığınız için, özellikle de çocuklarınızı meyve suları dahil tüm şekerli gıdalardan olabildiğince uzak tutun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Sayın Emrah Bey,

    Taze sıkılmış meyva suları dahil zararlı demeden önce biraz araştırma yapmış olsaydınız ya da yapmış olduğunuz araştırmaların zıt görüşlerini de dikkate alsaydınız keşke. Çünkü dışarıda gerçeklerin hasır altı edilmesi için çabalayan bilimsel köşelerinde ahkam kesen o kadar gerçek saklayıcı insancıklar varki.. İçine girdikten sonra daha da farkediyorum. Burada markanın fanatikliği dışında sağlıklı ve doğal beslenmenin öneminden yola çıkarak paylaşımlarda bulunuyoruz.

    Meyvalardaki doğal şeker ile mısır şurubu ya da diğer yapay kimyasal maddelerle oluşturulmuş şekeri karıştırmayalım lütfen. Şekerin kanseri beslediği doğrudur ama nardaki, elmadaki veya portakaldaki şeker değildir. Yediğimiz çikolatadaki, baklavadaki, marketten aldığımız şekerdeki ( marketlerden alınan diğer bir çok hazır gıda) bileşenlerdir hücre yapısının bozulmasına neden olan.

    1000 TL ve üzerinde ödeme yapılarak alınan cihazların diğer cihazlara göre olan fayda/maliyetini tartışabiliriz. Zaten dünyada da hala tartışma konusu. Ama doğal ile yapayı tartışmanın bir mantığı yok.

    Saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velivolkan -- 15 Şubat 2015; 13:01:40 >
  • velivolkan V kullanıcısına yanıt
    Sayın Veli Bey,

    Keşke siz de bu tür aratırmaları yapmadığımı iddia etmeden önce bir sorsaydınız bana, yapmış mıyım, yapmamış mıyım diye.

    Şekerin her türlüsünün fazlası zararlıdır. İster doğal olsun, ister mısırdan, şeker pancarından, şeker kamışından elde edilsin, farketmiyor. Her türlü şeker, kanseri besler. Uzun yıllardır yarralı diye bilinen balın, pekmezin bile, bugün yapılan araştırmalarda, o kadar da yararlı olmadığı, hatta yararından çok zararının olduğu kabul edilmektedir.
    Sizin yanıldığınız nokta, şekeri doğal-yapay diye ayırmanız. Şeker şekerdir.

    Ama bu demek değildir ki asla meyve yemeyin. elbette elma, nar, portakal yararlıdır. Ama biz Türk milleti olarak bir oturuşta 2-3 elma, 2-3 portakal, yetmeyip mandalina, yazları bir oturuşta dilimlerce karpuz yiyen, üstelik bunu bir de yemek yedikten sonra yapan bir toplumuz. Evet, meyve yararlıdır. Ama kaç gr, kaç porsiyon yendiği önemlidir.

    bir oturuşta bu kadar çok meyve yemekle, kan şekerinin ne olduğu, pankreasın, karaciğerin nasıl çalıştığını lütfen siz de bir araştırın.

    Günde 1-2 porsiyon meyve yemek yararlıdır. Meyvelerden alınan antioksidanlar, vitaminlerin vücuda yararı inkar edilemez.

    Ama 1 bardak (bazen görüyorum, nerdeyse yarım litrelik bardaklarda içildiğini) meyve suyu içmekle, 1-2 adet meyve yemek birbirinden tamamen farklıdır. Benim karşı çıktığım elmanın, narın, portakalın yenmesi değil, bunların suyunun sıkılarak, posasının atılması, glisemik indeksi çok çok yüksek bir sıvının içilmesidir. Dolayısıyla, meyve yemek ile meyve suyu içmek arasındaki farkları tartışmanın da mantığı ve anlamı yok.

    Unutmayın, meyve yemek, meyve salatası yemekten, meyve salatası yemek, meyveyi ezerek yemekten, ezerek yemek, suyunu içmekten daha iyidir.

    AYnı şey sebzeler için de geçerli. Çiğ yenebilen tüm meyve sebzeyi pişirmeden yemek her zaman iyidir.
  • Cihaz ile dondurma yada smoothie deneyen var mı arkadaşlar? Bilgi verebilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.