Şimdi Ara

Kuveyt Türk Sağlam Kart Fırsatları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
880
Cevap
92
Favori
102.130
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...21...4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: shutterbug

• Sağlam Kart Sağlık Kampanyası Artık Kuveyt Türk Mobil’de! Sağlam Kart ile istediğiniz iki adet sağlık harcamanızı işlem sonrasında Kuveyt Türk Mobil üzerinden vade farksız bir şekilde 2 ila 5 taksite bölebilirsiniz.
    • 1.000 TL ve üzeri taksitlendirmeye uygun işlemlerinizi Kuveyt Türk Mobil içerisindeki Kart işlemleri – Dönem İçi İşlemler menüsünden "Ücretsiz Taksitlendir" butonuyla vade farksız 2 ile 5 taksit arasında taksitlendirebilirsiniz. 
    • İşlemden önce kart üzerindeki taksit sayısının 0 olması gerekmektedir.
    • İşlemler otomatik olarak bölünmeyecektir. 
    • Veteriner harcamaları kampanyaya dahildir.
    • Bir ekstre döneminde toplamda en fazla 2 adet eğitim veya sağlık harcaması taksitlendirilebilir. 
    • Biz Bize ve Biz Bize Plus müşterilerimiz bir ekstre döneminde toplamda en fazla 6 adet eğitim veya sağlık harcaması taksitlendirebilir. 
    • Özel Bankacılık segment müşterilerimiz bir ekstre döneminde toplamda en fazla 10 adet eğitim veya sağlık harcamasını taksitlendirebilir. 
    • Kampanya yalnızca bireysel harcamalar içindir. Ticari amaç ile yapılan harcamalar (Örn. Ecza Depoları üzerinden yapılan harcamalar) kampanya kapsamında değildir.
    • Taksitlendirilmiş bir işlem için tekrar taksitlendirme talebi alınamamaktadır.
    • Yasal düzenlemeler gereği; yurt dışında yapılan harcamalar taksitlendirme uygulamasına dahil değildir.
    • Kampanyaya Sağlam Kart ve Özel Bankacılık World Elite Kart ile bu kartların sanal ve ek kartları dahildir.
    • Sonradan taksitlendirilmiş işlemin Kuveyt Türk Müşteri İletişim Merkezi üzerinden erken kapaması yapılabilmektedir.
    • Taksitlendirilmiş bir işlem iptal edildiğinde veya erken kapama yapıldığında taksit hakkı iade edilmemektedir. 
    • Kuveyt Türk önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

benim kredi kartı başvurumu 2. defa reddettiler. Bilenler cevaplayabilir mi? Hesabımı online kapadım. İlerleyen süreçte e-devletten gözükür mü? Yoksa illa ki şubeye mi gitmem gerekli?

• quote:

Orijinalden alıntı: shutterbug

• Sağlam Kart Sağlık Kampanyası Artık Kuveyt Türk Mobil’de! Sağlam Kart ile istediğiniz iki adet sağlık harcamanızı işlem sonrasında Kuveyt Türk Mobil üzerinden vade farksız bir şekilde 2 ila 5 taksite bölebilirsiniz.
    • 1.000 TL ve üzeri taksitlendirmeye uygun işlemlerinizi Kuveyt Türk Mobil içerisindeki Kart işlemleri – Dönem İçi İşlemler menüsünden "Ücretsiz Taksitlendir" butonuyla vade farksız 2 ile 5 taksit arasında taksitlendirebilirsiniz. 
    • İşlemden önce kart üzerindeki taksit sayısının 0 olması gerekmektedir.
    • İşlemler otomatik olarak bölünmeyecektir. 
    • Veteriner harcamaları kampanyaya dahildir.
    • Bir ekstre döneminde toplamda en fazla 2 adet eğitim veya sağlık harcaması taksitlendirilebilir. 
    • Biz Bize ve Biz Bize Plus müşterilerimiz bir ekstre döneminde toplamda en fazla 6 adet eğitim veya sağlık harcaması taksitlendirebilir. 
    • Özel Bankacılık segment müşterilerimiz bir ekstre döneminde toplamda en fazla 10 adet eğitim veya sağlık harcamasını taksitlendirebilir. 
    • Kampanya yalnızca bireysel harcamalar içindir. Ticari amaç ile yapılan harcamalar (Örn. Ecza Depoları üzerinden yapılan harcamalar) kampanya kapsamında değildir.
    • Taksitlendirilmiş bir işlem için tekrar taksitlendirme talebi alınamamaktadır.
    • Yasal düzenlemeler gereği; yurt dışında yapılan harcamalar taksitlendirme uygulamasına dahil değildir.
    • Kampanyaya Sağlam Kart ve Özel Bankacılık World Elite Kart ile bu kartların sanal ve ek kartları dahildir.
    • Sonradan taksitlendirilmiş işlemin Kuveyt Türk Müşteri İletişim Merkezi üzerinden erken kapaması yapılabilmektedir.
    • Taksitlendirilmiş bir işlem iptal edildiğinde veya erken kapama yapıldığında taksit hakkı iade edilmemektedir. 
    • Kuveyt Türk önceden haber vermeden kampanya koşullarında değişiklik yapabilir ya da kampanyayı sonlandırabilir.

Biz bizeye 6 tane digerlerine sadaka gibi 2 tane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garage_Sale G kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdaydım belki faydası olur diye yazıyorum. Asla vermez diyenler nasıl bu kadar kendinden eminler garip...

Sağlık harcaması yapacağım için kredi kartı başvurusunda bulundum. Maaş bordrosu istediler şirketin gönderdiğini attım ilk etapta evrak uygunsuzluğu gibi bir yanıt geldi bankayla iletişime geçtim barkodlu 4a hizmet dökümü istediler. Telefonda kontrol sonrası 2 dakika içinde 200k limitli tanımladılar.

17 Ağustos kuveyt hesap açılışı ve kart başvurusu -> 19 Ağustos kart onayı alındı-> 22 Ağustos fiziki kart elime ulaştı. Bendeki süreç bu şekilde hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Smith -- 23 Ağustos 2026; 13:58:46 >

Bankada bir kuruş param yok. Bizbize grubundayım.

Kart almak için üç sene filan uğraştım. En son vazgeçmiştim artık. Kart verecekleri tuttu. Bankaların işine akıl sır ermez.

Ogrenci olduğum icin 7 ay da alabildim ben lks ye takılıyordum baslarda

Orijinalden alıntı: azteca

benim kredi kartı başvurumu 2. defa reddettiler. Bilenler cevaplayabilir mi? Hesabımı online kapadım. İlerleyen süreçte e-devletten gözükür mü? Yoksa illa ki şubeye mi gitmem gerekli?

Alıntıları Göster

Benim başvurumu birkaç kez reddetmişlerdi. Bir ara tüm nakit işlemlerimi Kuveyt üzerinden yapıyordum. Şubeye gelirseniz yardımcı oluruz demişlerdi. Vaktim yoktu elzem değil diye gitmedim. Sonra kendileri bir şekilde verdiler.

Kart ile harcamalarınız nasıl aktif kullanıyor musunuz. Bizbize plus için şartlar belli de bizbize için zar atıyorlar galiba.

Beklemekten, derman kalmazdı dizde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

Kart ile harcamalarınız nasıl aktif kullanıyor musunuz. Bizbize plus için şartlar belli de bizbize için zar atıyorlar galiba.

1.99 ile sonradan taksit kampanyası vardı. Aktif kullanıyordum. Sonra 2.49 yaptılar oranı. Gene kullanmaya devam ettim. Şu an oran 2.99 oldu. Kampanya yoksa ve mecbur değilsem başka kartları tercih ediyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kuveyt Türk Sağlam Kart Fırsatları

Umarım oran en az %10 olur. Yoksa 2000'e 100 filansa hayatta uğraşmam.

3000 150 😀😀😀😀

😀😀 %5 nedir yav. Dalga geçiyorlar sanki. İnsan böyle kampanya yapmaya utanır

Orijinalden alıntı: GS-33

Uygulamdan migros Moneye yükleme yapsak sayr mı acaba (market oalrak)

Hadi saydı diyelim komisyonsuz yükleme mi var? :)

2000'e 100'dür demiştik ama fazla iyimser davranmışız. Bu katılım bankalarının en iyisi bu işte. Bilançosuna ettiği kara yöneticilerine ödediği huzur haklarına baksan şu kampanyaya ne dersin?

En kötüsü albaraka ve zıraat katılım bence ikisi de durduk yere hesap banlıyor zıraat katılım kripto dan hoslanmıyor sıkayet vardan bakın sebepsiz banlanan cok iki banka da da albaraka da pek hoslanmıyor kuveytturk ün en sevdigi özelligi atm den fiziki altın alınabiliyor olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NURİbeyy -- 29 Ağustos 2026; 0:59:29 >

Orijinalden alıntı: NURİbeyy

En kötüsü albaraka ve zıraat katılım bence ikisi de durduk yere hesap banlıyor zıraat katılım kripto dan hoslanmıyor sıkayet vardan bakın sebepsiz banlanan cok iki banka da da albaraka da pek hoslanmıyor kuveytturk ün en sevdigi özelligi atm den fiziki altın alınabiliyor olması

Ziraat Katılım'da kullanamayacağım çok komik limitli bir kredi kartım var. İşime yaramadığı için kullanmıyorum. Bilgim yok.

• NURİbeyy N kullanıcısına yanıt
    Küveyt türk direkt engelliyor diyorlardı. Para transferi ekranında kurum prensiplerine aykırı deyip işlemi yaptırmıyormuş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Yıl basında tüpçü (demirören) para yükleyene bonus veriyordu tokatlamak icin yükliyim dedim prensip gereği engellemisti

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.