Şimdi Ara

Kuveyt Türk Senin Bankan ile Mayıs'ta 100/20 İade (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
11
Favori
8.977
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Durduk yere sifreyi bloke ettim şimdi de müşteri no soruyor nereden bilecegim bunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Harika bir kampanya var dostlar. Zırtapoz Bank kartıyla 10 liralık alışverişe 1000 lira zort puan hediye.

Kaynağın neresi olduğunu anlamışsınızdır heralde :)
  • La link yok konu aciyon ss bile olsa koyman lazim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link yok ekran görüntüsü yok. Kampanya hayali mi gerçek mi belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyadan yalnızca SMS ile bilgilendirilen Senin Bankan müşterileri faydalanabilir.
  • Sanırım kişiye özel.

• Senin bankan kartı kullanıyorum, bana kampanya mesajı gelmedi,ayrıca mobil şubede,kampanyalarım sekmesinde böyle bir ibare yok.

• Mayıs Ayı Avantaj Dolu! diyor KİME AVANTAJ BU NASIL DOLU AVANTAJ?

Senin Bankan'da mayıs ayı da avantaj dolu!
    (sanki diğer geçen ayları hiç bilmiyorduk?)

Çok Senin Bankan'lısın diye 5 Mayıs – 31 Mayıs tarihleri arasında yapacağın 100 TL ve üzeri ilk alışverişe 20 TL hediye! (vay canına !) bu benim bankam olamaz!

Kampanya 5 Mayıs – 31 Mayıs tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanyada sektör kısıtlaması bulunmayıp Kuveyt Türk Altın Kart / Sağlam Nakit veya Senin Bankan Kart kullanılarak yapılacak 100 TL ve üzeri ilk alışveriş dahildir.
    Kampanyaya kredi kartlarıyla yapılacak alışverişler dahil değildir.
    Kampanya kapsamında kazanılan 20TL hediye iade şeklinde, müşterinin Senin Bankan hesabına 7 iş günü içerisinde yapılacaktır.
    Bir müşteri, kampanyadan yalnızca bir kez faydalanabilir.
    Kampanyadan yalnızca SMS ile bilgilendirilen Senin Bankan müşterileri faydalanabilir.
    Senin Bankan, kampanya şartlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

SMS kime nasıl bir sistemle gönderiyor tuhaf ( gelse bana hemen gelmesi lazım çünkü;

bunların banka kartını kitapyurdu kampanyası iadesi için almıştım o kampanya 3 ay iken 1 nc ay sonrası lağvettiler ben de ne para yatırdım ne alışveriş yaptım

o gün bu gün nadasta olan senin bankan kartına hiç kampanya filan da gelmedi

aradıkları oluyor sinirimi ve kartlarını bankalarını kullanmadığımı anlatıyorum sırf kitapyurdu rezaletleri yüzünden: anlamıyorlar hiç memnuniyet sağlayamıyorlar

sms ile kişiye özelmiş bu nasıl dopdolu mays avantajı? BOŞsun boş!
    boş yapma!

madem kampanya yaptın HERKESE YAP ŞUNU

• tanıtım sms'leri gönderen banka bana kampanyayı duyurmuyor. durmadan uygulamamız şöyle böyle, yatırım hesapları şöyle smsleri geliyor. Bu kampanyaya dair sms gelmedi.

• Yahu aramızda senin bankan benim bankamın lafı mı olur? Herkese versene indirimi 🤣

• bu kampanya mı nedir SMS gelmedi mobil uygulamada kampanya sekmesinde hiç kampanya yok

(aylardır tek kampanyası istanbulda site aidatı ödemede indirim gibi neyim birşey vardı o da yok)

param kart: 100 tl üzeri tek seferlik alışverişte 15 tl iade işine giricem bak

senin bankancılar:

SMS ve kampanya bilgisi gelen arkadaşlara hangi kritere göre SMS geldi acaba?
  • Çok Senin Bankan'lısın konseptiyle bu kampanya bana 5-6 aydır düzenli olarak geliyordu, bu ay gelmedi. Önceleri 50-20 idi, geçen ay 100-10 oldu. Bu ay gelmedi. Senin Bankan'ı aktif kullanıyorum. Gerçekten çok Senin Bankan'lıyım yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Çok Senin Bankan'lısın konseptiyle bu kampanya bana 5-6 aydır düzenli olarak geliyordu, bu ay gelmedi. Önceleri 50-20 idi, geçen ay 100-10 oldu. Bu ay gelmedi. Senin Bankan'ı aktif kullanıyorum. Gerçekten çok Senin Bankan'lıyım yani.
    bende aktif kullanıyorum ama 0 yıldız hep anlamadım, sistemleri düzgün çalışmıyor galiba.
  • Yıldızlar Kampanyası, Senin Bankan'lılara özel bir kampanya olup, müşterilerimizin bir önceki ay Senin Bankan avantaj ve kolaylıklarını ne kadar kullandıklarına bağlı olarak her ay ödül kazandıkları bir programdır. Gereken şartları yerine getirdiğinizde kampanyadan faydalanabilirsiniz.

Kazandığım Yıldızları nereden görebilirim? ✨
    Bunun için sana özel bir sayfamız bulunuyor: Senin Sayfan. Dilediğin zaman Senin Sayfan'a girip, o ay için hangi işlemden kaç yıldız kazandığını görebilir; geçmiş aylar için de hangi segmentte olduğuna bakabilirsin. Senin Sayfan'a buraya tıklayarak ulaşabilirsin.

basvuru.seninbankan.com.tr
    Login | Senin Bankan
    https://basvuru.seninbankan.com.tr/Profile/Login

• benim mi bankam sizin mi bilemedim bana neden gelmedi
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Sistem problemli sanırsam bana gelen sms linkinde en az bir eft’ye 5 yıldız diyor 1 gelmiş, 10 harcamaya 10 yıldız diyor ancak 0 gelmiş

Link için teşekkür ediyorum bu arada hocam.
    Mobilde göremiyorsak mobil uygulamanın ne anlamı kalıyor bu da muamma.

Bana sms gelen link:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sirswager -- 6 Mayıs 2020; 11:23:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sirswager kullanıcısına yanıt
    bende o 1 yıldızlar bile yok, az önce tekrar eft yaptım, yansımadı. istediği eft olsun, sabaha kadar yaparız

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam istediği harcama ve eft olsun istemediği kadar yaparız ama işlemiyor sisteme.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.