< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kuveyt Türk mobilden müşteri olana 100 TL harcamaya 100 TL iade (5. sayfa)
-
-
Toslaya 200 TL yükledim, ona istisnaden 100 TL iade geldi haberin olsun 👍🏻
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün mesaj geldi iade etmiyorlar hesap açılırken bi ayarı açmam gerekiyormuş.Ayarı açtım tekrar deneyeceğim bakalım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu kampanya iadesi sadece 1 kereye mi mahsus yani Temmuz ayında iade alanlar bu ayda iade alabildiniz mi? Mh ısrarla sadece 1 kez 100 TL iade alabileceğimizi söyledi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bu kuveyt Türk aşkı nerden gelıyor, bir sürü başlık aktif
-
Mh haklı
-
100 lira para mi artık, pul oldu. bankalar rekor kâr elde etti, verecekleri faizi kar payini sirtimizdan vergilerle hazineden ödüyoruz, hala pintilik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kimse kusura bakmasında 100 TL için müşteri olamam.
-
Dün aradım mh.ni 10 dk kadar sorduğu boş sorulara cevabımdan sonra ‘bilgilerinize ulaşmaya çalışıyorum’ ifadesiyle bekledim. Kendisi yönlendirerek ticari elektronik onay iznini açtım. Sonra da ticari elektronik iznini üye olma aşamasında onaylamanız gerekiyordu dedi. Yani kampanya iadesi olmayacaktı. Harika bir banka olduklarını söyledim, telefonu kapatıp uygulamayı sildim. Kartı da kırdım.
-
Dün itibariyle nihayet Allahü tealaya şükürler olsun banka ile ilişiğimi kesmiş bulunuyorum.. Bir daha mı? Asla !
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X