Şimdi Ara

KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
70
Favori
59.955
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Tearz kullanıcısına yanıt
    Nasıl böldünüz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • son 2-3 günde bu kartla işlem yapıp sorunsuz taksitlendirebilen oldu mu ? Ben de taksit kısmı çıkmaz oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mct2002 -- 24 Şubat 2024; 11:53:1 >
  • mct2002 kullanıcısına yanıt

    20 şubatta bir harcamam 15 bin idi kullandım sonradan taksidi. limitim kalmadı yoksa bir tane daha kullanacaktım.


    her ay düzenli olarak ödeme yaptığım hyerlerde 15bin harcayıp 5 e böldürüyorum. ben genelde internet üzerinden aldığım tek çekim ödemelerimi , 1-3 gün provizyondan çıktıktan sonra böldürülüyor sanıyordum. akşam harcayıp sabah bakıyorum taksit seçeneği var bölüyorum 5 e. Hatta senede bir ödediğim yıldatları devremülk sitesinden ödeyerek takside bölmek çok kurtarıcı oluyor. SAnal kart lşimişti verip harcadığım ödemelerimide sorunsuzca bölüyoır. NAZAR DEĞMESİn


    3 haktan kalan 2 si içinde en yüksek yaptığım harcamaları 5e böldürüyorum. bazen 5 olmuyor yasal vs deyip m3 veya 4 e dde bölüyor. aylardırda sıkıntı yaşamadım.

    bazen 1 hakkımı bazen o ay 2 halkkımı bazende 3 hakkımıda kullandım. hesap kesiminde limitim kalmamış ise son ödeme gtarihinde ödeme yaptıktan sonra harcama yapıp 5e bölüyorum.


    tek sıkıntım 2-3 aydır limit artış taleplerim redediliyor. hatta diğer bankaların 4de1 limiti olmasına rağmen, diğer bankaların kartlarını kapatıp, yada lşimitleini çok aşağı çekip, gelir belgesi vs şube temsilcime yolladığım halde. limit artışında inanılmaz cimri bir banka. Yoksa memnunum .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 24 Şubat 2024; 12:11:28 >




  • Bilal1414 kullanıcısına yanıt

    Sınırlar içerisinde tek çekim yaptım. Sonra uygulamadan vadesiz 5 taksite böldüm.

  • 15Bin limitini neden arttırmıyorlar acaba? Daha önce enparanın yaptığı gibi sabit tuttular.

  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Şube müşteri temsilcisi ile birebir irtibat kurup, mümkünse cari hesap, katılım hesabı, fon yatırımı, fatura talimatı bakımından da çalışırsanız; limitiniz gelir ve diğer limit kullanımlarınız da gözetilerek rahatlıkla artırılabilir.

  • selam57 kullanıcısına yanıt

    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/157980296


    maalesef yaptım. nitelikli yatırımcıyım zaten , ama kuveytTürk ve bazı bankalar istediğiniz kadar krediş notunuz yüksek olsun. 1 güğn dahi geç ödeme yapmamış hatta tüm kredikaertlarımda 1 gün bile geciktirmemişim, asla kara lişsteye girmemişim. şube ve M.Temsilcileriyle artık uğraşmaktan yıldım.


    inanın sırf bakayım ne olacak diye 10 kredi kartını iptal ettirdim. Kullandığım bankaların hem Müşeri limiti hem kredişkartı limitini en aza beni çok zor durumda bırakma limitine kadar çektim. Hatta enPara sonradan kusura bakma prensip gereği limit düşlüreni daha sonra yükseltmiyoruz diye mağdur bile etti.


    ING den Pegasus kart alamamıştım yıllar önce daha da ING ile çalışmadım. hatta emekli maaş taşımada daha cazip kampanya yaptılar çönünden geçmedim.

    Akbank ta Kuveyt Türk e benzer birşeyler yaptı kredi kartı başvurularımı iptal ettim sadace emekli maaş için Akkart banka kartı kullanıyorum.

    KuveytTürk ilede öyle olmak istemiyorum aslında çünkü rakiplerinin 5de biri limit vermesi ilginç. Hani 100bin üstü istesem tamam diyeceğim. Başka bankalar mesela daha geçen gün denizbank aradı 500bin kredi kartı limiti size tanımlamış isterseni,z dedi, yok dedim . Halada diğer bankaların iptal ettiğim ve/veya en aza indirdiğim müşteri limit ve kredi karftı limitlerini normale çekmedim. Tüm evraklar şube kanalıyla verdim. Sıksık deneme aradan 2-3 hafta geçince dene dediler.


    hiçbir taktiş işe yaramadı. ayda bir denerim bakalım eğer olmaz ise artık vardır bir bildikleri. Başka bir yerde buna az benzer olay olmuştu meğerse o banka TMSF devredilmiş elkoyulmuş yıllar sonra satılmış ünvanı vs değişmiş. ama 20-25 sene önceki kayıtlar işlkenmiş , bana o bankayı kullanmdınız mı demişlerdi. Bankalar acaip fişliyor , hayatımda kuveyt için kötü de konuşmadım ama taktılar.


    Kısaca aklıma gelen veya tavsiye edilen her yöntemi deniyorum. Tek sebebi ayda 15bin harcamayı 5 e bölebilme imkanı. Yoksa bankada bir ara işlem limiti kısıtlaması vardı 50bin TL. Bir yüklü para işim oldu mağdur ettiler.





  • mct2002 kullanıcısına yanıt

    Benimde 10000 tl lik harcamam 5 taksit olmadı. Master card olduğu için mi bilmiyorum. Troy kartla geçen hafta 3 harcamayı da yapmıştım. Özelden ne harcaması yaptığınızı yazarmisiniz lütfen


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Hocam sorması ayıp limitiniz neydi ne yapmadılar.

  • espial kullanıcısına yanıt

    ilk KT SB başvurumda limit 10bin TL olarak geldi.


    KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası



    sonra 15bin oldu

    20bin oldu


    TROY kart alınca ona 30bin Limit verildi. MH aradım sağlamKart için 20bin , troy kart için ayrı ayrı mı dedim hayır sizin müşteri limitiniz 30bin isterseniz sağlam kartıda 30bin yapayım dedi.

    belgelerin haricinde biri tarla satmıştı parayı tapu işlem sırasında çekti valize koydu , o sırada en yakın banka KuveytTürk idi oraya yatırdım dedim işlem de görsün belki limit artırırken faydası olur diye. benim limit troy olmasa 20binde idi :P 30bin olunca sanki dağları devirdim. MT belgeleri vs genekl merkeze yolladım yükledim dedi. Olmayınca aylardır. başka şubeye gittim ordanda evrakları ekran görüntüleri dökümanı sunayım dedim , söyledim bizim elimizde değil dedi. sık sık deneme dedi. hatta bazen aynı gün 3-5 kez denemiştim :P limit onayı vermemesi KREDİ NOTUNUZA negatif etki eder dedi. Birkez de aynı gün içinde burhanbank faizsiz kredi veriyordu bana ordan çıkmamıştı bende salak gibi tekrar tekrar denemiştim. ama yıllar önceydi. Şimdi 2-3 haftada bir dene demişlerdi aöa başka şlubedeki temsilci son ödeme tarihinden 1 gün önce dene, olmaz sa diğer ay son ödemeni yap tekrar dene dedi.




    KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 27 Şubat 2024; 1:50:28 >




  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    Anladım hocam bankaları anlayabilmek çok zor bana ilk Kuveyt 15 bin limit verdi daha sonra ihtiyaç dahilinde 20 bin limit istedim verdiler aradan 2-3 ay geçmeden kendileri 50 bin yaptılar limiti. Yapı, Finans ve Akbank kredi kartı vermiyor mesela TEB yıllardır 8500 limitle duruyor yükseltmiyor kredi geçmişim temiz puanım yüksek ama durum bu.

  • Hepsiburada dan CepTelefonu almak niyetindeyim. Hepsiburada limiti kadar kullanacağım gerisinide tek çekim olarak bir kredi kartı ile ödeyebiliyormuşum. Telefon olduğundan belki teksit olmayabilirde bir ihtimal olabilirde.


    KuveytTürk SağlamKart veya TroyKart kullanna oldumu telefon alışverişinde. M.temsilcisi hem hepsiburada limiti kullanıp tek çekim olduğundan bir ihtimal desede , deneyen, duyan , bilen tecrübeli forumdaşların yorumunu alayım.

  • wolkien kullanıcısına yanıt

    merhaba hocam, ben alışveriş yaptım. ne zaman yansıtıldığını göreceğiz acaba bu indirimin


    edit: 5 dk sonra +200 tl eklenmiş gözüküyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone -- 29 Şubat 2024; 0:14:34 >
  • GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

    işin içine hepsipay'i bir şekilde dahil ederseniz taksit yapmıyor, denendi onaylandı.

  • Kuveyt Türk davet aktif referans kodu : SF789220

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • XQ553724 güncel geçerli 2 tarafada win/win - Kazan/Kazan kodum.

    Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil’deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli.

     Referans Kodum: XQ553724 

     Müşteri Ol: https://kuveytturk.com.tr/



    XQ553724



    KuveytTürk sağlam kart sonradan taksit kampanyası




    Kuveyt Türk’lü ol, birlikte kazanalım! Kazanmaya başlamak için Kuveyt Türk Mobil’deki Müşteri Ol adımlarında referans kodumu girmen yeterli.

     Referans Kodum: XQ553724 

     Müşteri Ol: https://kuveytturk.com.tr/yukle?url=https://kuveytturk.com.tr/resources/PUBONB




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoGoBaBa -- 2 Mart 2024; 8:44:15 >




  • mct2002 kullanıcısına yanıt
    Bunu merak ediyordum.Demek taksit yapmıyor kötü oldu.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tearz kullanıcısına yanıt
    15 binin üzerinde bir telefonu alma şansımız var mı? Mesela Media Markt mağazasından kartla ayrı 15+15 +15 gibi çekim yapıyor mu ki?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.