Şimdi Ara

Kutusuz: Lucius (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: angaraeski

Bende direk şahsınıza söylemedim. Talihsiz cümleler olmuş diyelim İşte yıllardır büyütüldüğümüz değerler, her ne kadar biz öyle olmasak da, bu tarz cümleleri kurdurtuyor bizlere. Beni de çevremdeki kadın arkadaşlar yonttu bu tarz söylemlerimi yüzüme vura vura. Anasını satayım bile diyemiyorum Şimdi milleti ben uyarır oldum. Nasıl etkiledilerse beni artık Kusura bakma refleks oldu. Zaten konumuz bu değil
    Lucius'da da hiçbir ipucu vermiyor ya. Veriyor da öyle iki cümle birşey. Ortalardan sonra bölümleri geçmek için mahvoldum resmen. Evin her köşesini ezberledim. Bir hafta oynattı ama sinir etti.

Estağfurullah.
    Kesinlikle cinsiyet ırkçılığı () yapmam. Tekrar tekrar okudum üsteki mesajımı ama en ufak ayrımcılık göremedim.

Arkadaş "Kız mısın?" dedi (Bir erkeğe söylenmemesi gerekir), bende doğal olarak "Erkek adamım" dedim. Hepsi bu.

quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

http://resim.donanimhaber.com/upfiles/1182582/A6889D610F88434895296829F9A24CFA.jpg

Bu arada adam pembe yazmış , diğerleride kız mısın lan demiş direk yok böyle bir şey

Sadece "Bağğyan" dediğim kısmı pembe yazdım görsel olarak desteklemek için.
    Mesela Türk'ü kırmızı, İslam'ı yeşil, Türkçü'yü gök mavi yazarım genelde.

• o ne tatlı herkese iyi oyunlar demedir :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Girişteki çocuk (40.sn) Recep Tayyip Erdoğan'ın çocukluğu değil mi?

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Eksi yedi Orijinal adı: Seven Below diye bir film izledim biraz önce
    Tam bir dram.

Filmdeki çocuk 100 yıl önce küçük kızkardeşini, ninesini, annesini ve babasını öldürdü.
    Lucius'ta da amaç şeytanın oğlu olup, malikânedekileri öldürmek değil mi? Çok benzerler.

Çocuk Lucius'a benziyor.
    Filmdeki ailesini, oyundaki malikânedekileri katlediyor.
    Acaba Lucius bu filmden mi esinlenmiş?

İzlemeyenlere tavsiye ederim. "Bir gurup insan mahsur kalır ve katledilir"den öte bir film.

Filmdeki çocuk:
    [sizer=red]Kutusuz: Lucius

Lucius:
    [sizer=red]Kutusuz: Lucius

• çoktan bitirdim tavsiye ederim güzel oyundu.
  • arkadaşlar bu oyunun Türkçe yamasını kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.