Şimdi Ara

Kutusuz - Don't Starve (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklenen adam oyun daha önceden beta daydı daha yeni tam sürüm e geçti onun için yanlış anlaşılma olmasın.
  • 10 numara bir oyun, 2 haftada bir büyük güncellemeler geliyor verdiğiniz paranın hakkını veriyor kesinlikle.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Çoklu oyuncu sistemi olsa, diğer oyuncularla etkileşim içinde olabilsek... Mesela her adada 5 veya 10 kişi olabilirdi. Yardımlaşma, dayanışma, geceleri gruplaşma. Çok güzel olurdu.
  • Bende far cry gibi birşey sanmıştım. Bu da iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelin-uial

Çoklu oyuncu sistemi olsa, diğer oyuncularla etkileşim içinde olabilsek... Mesela her adada 5 veya 10 kişi olabilirdi. Yardımlaşma, dayanışma, geceleri gruplaşma. Çok güzel olurdu.

Klei en iyi single player oyunu yapmak için çalışıyormuş. Şu anlık böyle bir planları yokmuş
  • Daha önce ersin abi ile oyunun betasını konu almıştınız, o zaman da keyifle izlemiştim, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Oyun gerçekten mütiş ya ayrıca yeni güncelleme ile gelen mağaralarıda bilmiyordum :)

dün wormhole a düştüm ben farklı bir yer znnettim meğer adanın öbür ucuna yollanmışım :D ayrıca eskide yuvarlak geçişler varken artık tek ada var "gocaman"

• Mükemmel bir oyun.Parasını sonuna kadar hak ediyor.Mod desteğide gelmeye başladığında tadından yenmez ;)

• mağraları merak eden varsa şuradan bakabilir. mağralar harici oyunla ilgili bayağı başka şeyler de serilerde var.
    ayrıca bir de pinti panda var ki belki don't starve oynayan tükiye'deki ilk insan olabilir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddiyetsiz -- 5 Haziran 2013; 17:02:00 >
  • Oldukça güzel bir inceleme olmuş. Elinize sağlık.
  • İndirelecekler listesine aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu oyuna oyundayız çekmeniz kadar güzel bişey olamazdı.. umarım ilerde düşünür ve gerçekleştirirsiniz ;)

• şu oyuna oyundayız çekmeniz kadar güzel bişey olamazdı.. umarım ilerde düşünür ve gerçekleştirirsiniz ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Don't Starve, İsveç dilinde "Kutusuz" demek. Oyundaki ana karakterimizin annesi İsveçliymiş ve birgün oğlu (ana karakterimiz) turşu kutusunda sıkışıp kaldığı için kutuya girmemesi nasip olsun diye ona lakap olarak kutusuz demişler. İsveç mitolojisi ile ilgili bir gelenek aslında.

ahsıuashfuıashfıuasf bu neyin kafası lan. Kutusuz programın adı. Kutusuz adı altında 10larca oyun inceleniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

şu oyuna oyundayız çekmeniz kadar güzel bişey olamazdı.. umarım ilerde düşünür ve gerçekleştirirsiniz ;)

İyide bu oyun tek kişilik :)
  • Ben oynadım Medeniyeti kurdum sonra bir dışarı çıkıyım dedim.. Doğayla iç içe olıyım gerçekten iç içe olduk :D Herşey baştan başladı ve bu da amel defterimin kabarmasında büyük bir etken oldu sadece sabırlı ve azimli oyunculara tavsiye ederim :D

• Oyunda işin püf noktası pencere modunda oynamak güvenli anlarda kaydedin eğer ölürseniz pencere modundan kapatın sonra en son kayıt olduğunuz yerden devam edin :)

• ya bu wilsonun kolları neden siyahda yüzü VE ELLERİ beyaz ? kollARI KILLIMI YOKSA?
  • bağımsız oyunlar gün geçtikçe bol kaynaklı oyunları geride bırakıyor, helal olsun diyorum
  • Oyun muhteşem ama 4 kere öldüm ya.. Ve rekor 8 gün.. 1 hafta sonra ölümüne oynayacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.