Şimdi Ara

Kutusuz: Deadlight (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
13.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: hayansame

Normalde değerlendirmelerinizi eleştirmem (banada düşmez zaten) ama su oyuna o kadar şey söyleyip,gördüğünüz halde,
    UCU uCUNA ALINASI bir oyun olmuş demeniz .
    Kendinizle çeliştiğinizin ıspatıdır.
    (BElkide kelime israfi yapmak da istemiş, cümleyi uzun tutmak içinde öylesine söylemiş olabileceğinizi hesaba katmak istiyor)
    aksi taktirde hakikaten komik bir inceme notu oluyor.
    Güzel+güzel+buda+güzel=ucu ucuna alınası demek [komik!]

Oyunlarda, hele ki platform oyunlarında oynanabilirlik çok şey ifade ediyor. İstediğiniz kadar mükemmel bir oyun yapın; sadece oynanabilirlik konusunda çuvallasanız dahi oyununuz da ne yazık ki aynı derecede çuvallıyor.

Görünen o ki; oyunun oynanabilirlik kısmı tam olarak çuvallamasa da aksaklıklar gösteriyor, bu da puan düşüklüğünün temel sebebi.

Not: İnceleme için teşekkürler Talha, her zamanki gibi güzel ve sürükleyici bir anlatım olmuş. Oyunu uzun süredir bekliyordum, herşeye rağmen denenir gözüküyor şu an.

Kurdugunuz tüm cümlelere katılıyorum. Neredeyse bütün oyunlarda,oynanabilirlik! en önemli olması gereken unsurdur.
    Galiba daha tatlı bir dille söyleseydi Talha abi bu kadar takılmazdım :),ucu ucuna cümlesine takılmış olmalıyımki.Biraz oyunu savunma isteginde bulundum.

ELBETTE! teşekkür EDeriz cok güzel bir inceleme olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayansame -- 9 Ekim 2012; 20:39:35 >

• Gerçekten bir zombi teması almış başını gidiyor. Sadece oyunlarda değil, sinema sektöründe de zombiler fazlasıyla kullanılıyor.
    Ben açıkcası bu tür bir gelecek bekliyorum. Dünya nüfusu kontrol edilemez şekilde artıyor ve buna oranla kaynaklarımız tükeniyor. Yakın gelecekte nüfusu hafifletmek için bir virüs yaratılabilir. Tam olarak zombi tasvirine uymasa da onlara benzer bir salgın olabilir.

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • oyun gerçekten çok güzel, gerek atmosferi olsun gerekse oynanışı olsun.
  • Oyun çıkmıştır. Çok merak ediyordum bu gece deneyeceğim.
  • Sanki ucu ucuna cümlesi ağır kaçmış..

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Oyun denemeye değer.
  • harika bir oyun olsaydı emin olun xbox exclusive olurdu. demek ki bir yamuk var ki pc yede geldi. ama olsun farklı bir konsept en azından oynanır.
  • Oyun genel olarak sıradan bir oyun oynanış dinamikleri falan bakımından ama oyunun atmosferi ve kullandığı grafik tarzı gerçekten harika sırf onun için oynuyorum hatta arada sırf manzaraya bakmak için oyuna girip çıkıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just In Time

harika bir oyun olsaydı emin olun xbox exclusive olurdu. demek ki bir yamuk var ki pc yede geldi. ama olsun farklı bir konsept en azından oynanır.

doğru mükkemmel olsaydı Pcye gelmezdi zaten
  • Grafikler çok hoşuma gitti.
  • jenaretorlu bolumde cildircam bir turlu gecemedim kapinin altindan egilirken atlamamiz gerekiyor ama yapamiyorum lanet olsun
    kisa sureligine jenaretoru kapadigimiz bolumu nasil gecicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

jenaretorlu bolumde cildircam bir turlu gecemedim kapinin altindan egilirken atlamamiz gerekiyor ama yapamiyorum lanet olsun
    kisa sureligine jenaretoru kapadigimiz bolumu nasil gecicem

Koşarken ctrl'ye basınca ileri doğru atlayıp yuvarlanıyor. Bahsettiğiniz sahneyi tam anlamadım. screencap alırsan daha iyi anlatabilirim. Ama bu kadar süre zarfında geçtin sanıyorum

Oyuna gelirsek bence tarzları arasında en başarılı oyunlardan biri. Fakat daha iyi olabilirmiş. Senaryosu bana oldukça kısa geldi açıkçası. Birkaç saatte bitirdim. Çoğu arcade de olduğu gibi bölüm veya mekan geçerken çok fazla zorlamıyor genelde basit tutulmuş bulmacalar. Oyunda bazı buglar var bu beni sıkıntıya soktu. Çok rahatsız olduğum konulardan biriside can meselesi. 3 bar canınız var fakat ne hikmetse ilerleyen bölümlerde askerler tek el ateş edince direk ölüyorsunuz. Can barı zaten çok az. Yardım paketite çok sık bulunmuyor. Bence candan düşse daha iyi olurdu. Helikopter sahnesi çok uzun tutulmuş. Sıkılmama sebep oldu. Daha ilk oyundan başarılı bir oyunu bitirmeleride oldukça üzücü. Yarattıkları karakter oldukça güzel çünkü devamının çıkmasını isterdim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.