Bildirim
Kütüphaneler Ne Zaman Açılacak ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aga merak ediyorum kütüphane ile ev arasında ne fark var.
Hayır evde ses geliyor dersin kulaklık takarsın sorunu çözersin
Evde çalışamayan kütüphanede de çalışamaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kardeşim ben hukuk öğrencisiyim sayısal dersim yok okuduğumu anlamam gerekiyor evde ses oluyor ve uygun ortam oluşmuyor -
Hocam benim evde de ses oluyor ama kulaklık ile hafif müzik ile sorun çözülüyor veya kulak tıkacı ile sorun çözülüyor bunun için ekstra çabaya gerek yok yani
Masası olmayanlar var, habire yanına gelen kardeşi olanlar var, müzikle ders çalışmak istemeyenler var...quote:
Orijinalden alıntı: Pazernus651
Aga merak ediyorum kütüphane ile ev arasında ne fark var.
Hayır evde ses geliyor dersin kulaklık takarsın sorunu çözersin
Evde çalışamayan kütüphanede de çalışamaz
Birazcık empati, herkes aynı koşullarda çalışmıyor. -
Peki tamam
Ama kütüphanelerin açılması mümkün gözükmüyor bana şuan
Ya birader herkesin uygun ortamı olmak zorunda mı? Milletin belki evinde ses var, belki komşusundan ses geliyor, belki işlek sokakta oturuyor dışarıdan çok ses geliyor. Kulak üstü ve kulak içi kulaklıkları da bir süre sonra taktıktan sonra rahatsız ediyor insanı. Her şeye de muhalefet olunmaz. -
Aga sadece bu dönemde kütüphanelerin açılma ihtimalinin düşük oldugunu anlatmaya çalıştım.
Herşeye muhalefet oldugum yok
Hocam Boş verin o arkadaşı salın takılsın kendi kendinequote:
Orijinalden alıntı: LuciliusBagus
Masası olmayanlar var, habire yanına gelen kardeşi olanlar var, müzikle ders çalışmak istemeyenler var...
Birazcık empati, herkes aynı koşullarda çalışmıyor.
Alıntıları Göster
1 HAZİRAN'Da resmi kütüphanelerin açılacağı haberleri var ama net değil belli olur -
Düşük değil ihtimal yok bile bence. Kitap alımları için açılabilir ama ders çalışmak tamamen keyfi bir durum olduğundan en son açılacak yerler kütüphaneler bence. Tabii kitap-kafe tarzı yerler daha erken açılabilir. Kütüphane statüsünde değiller herhalde.quote:
Orijinalden alıntı: Pazernus651
Aga sadece bu dönemde kütüphanelerin açılma ihtimalinin düşük oldugunu anlatmaya çalıştım.
Herşeye muhalefet oldugum yok -
kulak tıkacı sorunu çözüyormu ? sesi izole edermi alsam eczaneden ? -
Bu yorumu öpmek istiyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kütüphanede calisan bir tandigim var 1 haziranda acilacak dedi ama gecenlerde burada bu konu acilmisti yalnizca kitap alip verme icin acilacak fln denilmisti inş bizim icin de acilir
ben buna oldukça ihtimal veriyorum -
Bizim icin acilmasina mi yoksa sadece kitap alim icin mi
sadece kitap almak için
açılırsa da gitmek ne kadar mantıklı olur bilemiyorum yine millet doldurur kütüphaneyi -
inşallah hocam çok teşekkür ederimquote:
Orijinalden alıntı: nenga
Kütüphanede calisan bir tandigim var 1 haziranda acilacak dedi ama gecenlerde burada bu konu acilmisti yalnizca kitap alip verme icin acilacak fln denilmisti inş bizim icin de acilir -
Sana çok ayar oldum çocuk. 2 konuda mesajını gördüm de, senin gibi adamları hiç sevmiyolar genelde ünide ha haberin olsun kendine çeki düzen ver
Merhaba öncelikle üzülerek söylemek istiyorum
Eylülü bulacak büyük ihtimal kütüphanelerin açılması.Resmi olarak açılsalar bile sadece kitap ödünç almayı olayı az bir ihtimalde olsa olacak...
Eve alıstırmaya calısmaktan baska care yok ne yazık ki arkadaslar.Allah hepimizin yardımcısı olsun
Benzer içerikler
- kuantum yayın
- reader at work 2 pdf
- grammarly türkçe
- vitreolizis tedavisi olanlar yorumları
- türkçe bölümden ingilizce bölüme yatay geçiş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X