Şimdi Ara

Kutuphanede yanima guzel 2 kiz oturdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yer yoktu tek bos masayi 10 dakika once ben kapmistim. Tam bi zevkle lys fizik denemesi cozmeye basladim soruya odaklandigim anda 2 kizin bisey sorduklarini duydum kafami kaldirdim bos ise oturabilir miyiz dediler. Tabi dedi oturdular. Goz ucu ile kestim lys cozuyorlardi muhabet kurayim bari diye bi 5 dakika sonra fizik cozebiliyor musunuz dedim. Evet dediler basladik soru cozmeye sessiz sessiz konusuyoruz ama bi ara gorevli geldi bu kadar ses cikaracaksaniz sizi asago ki kata alalim dedi. Direk olur diye atladim neyse indik assagi sessiz sakin biyer butun masalar bos heralde yanima oturmazlar dedim ama cektiler sandalyeyo oturdular yanima. Bi gaz geldi yakinlasmak icin cevrede insanda yok. Heyecan da yapmadi degil ama lys uzeri bi stres atarim niyeti ile muhabbeti degistirdim. Baya baya gulduruyorum bunlari bi ara bi tanesi elimi tuttu neden demedim birakir diye ama birakmadi 5 dakika boyunca bi sessizligin ardindan bunun gidisindan optum o ara dogeri neden bana yakinlasmadin diye sinirlenip kalkti masadan demek isterdim ama bunlarin hic biri olmadi hatta yanima oturmayi birakin tek bos masa benim oturdugum olmasina ragmen biseyler konusup gittiler kutuphaneden. Bundan utaniyorum :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen onu boşver de
    babanla açık açık konuşup mezuna kalcan mı?
  • bir dhlı böyle uzun yazılara her zaman sondan başlar dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkuazHayaller

sen onu boşver de

Hocam dun aksam neredeyse hep dusundum bunu. Napsam etsem diye ama yizde 70 gitmeyi dusunuyorum bir sene daha cok uzun bi sure ve yine eskisi gibi olmaktan korkuyorum ya daha kotu yaparsam okul yok bisey yok calisma istegi en onemlisi onuda elde etmek cok zor. Su hafta ful fizik kimya kasicam kutuphanedeyiz zaten suan az bi dinleneyim dedim actim konuyu. Cok sagolun aksam cok yardimci oldunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ooooo konulu.
  • Okumayın gıdılı zebani

Artı Blok
  • quote:

Orijinalden alıntı: imakenya dragons

quote:

Orijinalden alıntı: TurkuazHayaller

sen onu boşver de

Hocam dun aksam neredeyse hep dusundum bunu. Napsam etsem diye ama yizde 70 gitmeyi dusunuyorum bir sene daha cok uzun bi sure ve yine eskisi gibi olmaktan korkuyorum ya daha kotu yaparsam okul yok bisey yok calisma istegi en onemlisi onuda elde etmek cok zor. Su hafta ful fizik kimya kasicam kutuphanedeyiz zaten suan az bi dinleneyim dedim actim konuyu. Cok sagolun aksam cok yardimci oldunuz.

Rogers gibi ben de insanın var olan potansiyelini kullanmamasının insanı mutsuzluğa sürüklediğini düşünüyorum ki bunun örneklerinden biri benim
    sınav zamanı özel hayatımda sorunlar vardı ve bunlar beni çok etkilemişti,psikolojik destek almıştım,ilaç kullanmıştım ve şu an vakıf üniversitesindeyim
    gururuma yediremiyorum,yatay geçiş yapmak istiyorum ve yapıcam inşallah
    eğer mutsuz olmak istiyorsan hiç durma ve bu sene istemediğin üniversite ve bölüme yerleş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoslandigim kiz bana kanka diyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.