Şimdi Ara

Kütüphane Programı (Yardım) C#

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lise 3 teyim bir ödevim var.. Notlarım gerçekten berbat bu ödevi yaparsam geçeceğim yardıma ihtiyacım var..

Kütüphane programı lazım C#.. Formda Kitap ıdleri kişi bilgileri olacak ve bu bilgileri veri tabanına kaydedicek.. ACCESS kullanıyorumm.. Bu Kütüphaneyle Program bulan link verebiliri mi ya da direkt bana yardımcı olabilir miii ??? internettekilerden farklı varsa onlar daha iyi olur.Bu ders 13 saat ve geçmem lazım.
    Şimdiden Teşekkürler.
    hadi arkadaşlar DonanımHaber Ruhu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilwaynetr -- 3 Nisan 2012; 14:08:10 >

• Arkadaşa yardım edelim.
  • O program tam olarak ne yapıcak onu söyle ona göre yazalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lilwaynetr

Arkadaşlar Lise 3 teyim bir ödevim var.. Notlarım gerçekten berbat bu ödevi yaparsam geçeceğim yardıma ihtiyacım var..

Kütüphane programı lazım C#.. Formda Kitap ıdleri kişi bilgileri olacak ve bu bilgileri veri tabanına kaydedicek.. ACCESS kullanıyorumm.. Bu Kütüphaneyle Program bulan link verebiliri mi ya da direkt bana yardımcı olabilir miii ??? internettekilerden farklı varsa onlar daha iyi olur.Bu ders 13 saat ve geçmem lazım.
    Şimdiden Teşekkürler.
    hadi arkadaşlar DonanımHaber Ruhu

Kaçıncı sınıf?

• 11.sınıf
  • kütüphanede çalışan kişiler için olucak gibi.önce bi kullanıcı adı şifre formu açılcak.sonra ana form çıkıcak.orda kitap bilgileri ,alan kişinin bilgileri,kitap teslim tarihi,teslim edildi gibi bilgiler olacak.
  • Anladım ben yapayım yukarıdaki arkadaş ta yapsın sen istediğini seçersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c'de yardım
    14 yıl önce açıldı
    C yardım
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • az da olsa kod konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lilwaynetr -- 4 Nisan 2012; 10:33:27 >
  • Yardımcı olalım istersen
  • Yaptığım bi yurt otomasyonu var http://www.yazilimdilleri.com/Download/Yurt_Otomasyonu.rar bu linke indir kaydetme işlemleri veritabanı işlemleri var bu projede işini görür sadece kullanıcı kayıt felan yok onuda örnek olarak şöyle yazarım;

OleDbConnection baglan= new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=veritabanin.accdb");
    OleDbCommand komut= new OleDbCommand("insert into tablo(Kullanici_adi,Kullanici_Sifre) values(@Ad,@Sifre,)", baglan);
    baglan.Open();
    komut.Parameters.AddWithValue("@Ad", txtKullaniciAd.Text);
    komut.Parameters.AddWithValue("@Sifre", txtKullaniciSifre.Text);
    komut.ExecuteNonQuery();
    baglan.Close();

• yarın bilgisayara visual studioyu yükleyince şu projeye bakarım.gerçekten çok teşekkürler.eksik kısımlar olursa size sorarım.teşekkürler
  • quote:

yarın bilgisayara visual studioyu yükleyince şu projeye bakarım.gerçekten çok teşekkürler.eksik kısımlar olursa size sorarım.teşekkürler

LA
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceess

quote:

yarın bilgisayara visual studioyu yükleyince şu projeye bakarım.gerçekten çok teşekkürler.eksik kısımlar olursa size sorarım.teşekkürler

LA

noldu?

• Programa başladım.Ben tasarımını atsam siz kod kısmında yardımcı olurmusunuz?
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.