Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Kutulu MSI NGTX460 Cyclone 1GB - 150TL Satın Al 17 Aralık 2014 20:17 1 1 Kutulu MSI NGTX460 Cyclone 1GB - 150TL Merhaba arkadaşlar, sistemimde upgrade'ye gittiğim için mevcut ekran kartımı satıyorum. Resmi aşağıdadır. Birkez bile overclock yapılmadan kullanılmıştır. Kutusu,dvdsi ve aparatları tamamen duruyor. Çoğuda sıfır paketinde. Sadece DVI-VGA çeviricisini açtım onuda orjinalini yine kutuya koyup göndereceğim. Beni bugüne kadar bir kez bile üzmemiştir. Çok iyi bir karttır. Arızası kırığı çıkığı çiziği veya teknik servise gitmişliği yoktur. Garantisi büyük ihtimal bitmiştir. Faturasını aramam lazım. Vatandan sıfır olarak almıştım. Fiyat : 150 TL * Pazarlık Olmaz. * Elden teslim Sakarya içi. * İstenilen kargo ile şubeye veya adrese teslim. * Takas sadece : GTX 660Tİ ve GTX 670 ile olur. Üste ne kadarsa veririz. * Referans muhabbeti yapacaklar PM atmasın. Teşekkürler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Sakarya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MSI B460M Mortar Wifi + i5-10400 [SATILDI] Samsung D3 Station 2TB USB 3.0 [SATILDI] Hi-Level Ultra 960GB 550MB-530MB/s Sata3 SSD [SATILDI] Path of Exile Crucible - Mirror of Kalandra