Şimdi Ara

Kutulu, 14 ay garantili Xperia neo v

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar. Elimde 14 ay önce gold dan aldığım kutulu, faturalı ve full aksesuarlı beyaz xperia neo v var. Aldığımdan beridir kılıfıyla ve jelatin ile kullandım kozmetik olarak en ufak bir çiziği dahi yoktur. Telefonu sadece mesajlaşmak ve konuşmak için kullandığımdan hiç tamirde görmedi. Anlayacağınız sıfır ayarlarında cihaz. Satılıktır. Takas sadece iphone 4 ile olur. Teklifleriniz için pm atabilirsiniz, iyi forumlar. Fiyat belirtmek zorunluymuş. İstediğim fiyat 500 tl dir. 0531 985 81 01 no lu telefondanda ulaşabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Imaginations -- 14 Kasım 2012; 17:57:06 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bu arada yazmayı unutmuşum istanbulda ikamet ediyorum. Satış kesinlikle istanbul içi elden olacaktır.

• kardeşim ilana satılık yazdığın için fiyat yazman gerekir aksi halde ilanın silinir iyi satışlar.
  • Fiyat astronomik olmuş iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Fiyat astronomik olmuş iyi satışlar.

0 a yakın bir cihaz satıyorum. Garantisiz cihazların 500 e koyulduğu bir ortamda bana kalırsa çok astronomik sayılmaz. Teşekkürler.

• Bana pm den son fiyatinizi gonderirmisiniz mumkunsel gorerek elden almak isterim. Mecidiyekoy sisli bolgesindeyim
    Saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.