Şimdi Ara

KÜTAHYAYI MERAK EDENLER BURAYA ( BOL SS'Lİ ) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
2
Favori
2.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OrQuN

Öğrencilik zamaninda arkadaşların yanina gidip uzun zamanlar kaldığım aşırı yobaz insanlarin bulunduğu şehir. Gezmedik yerini bırakmadım zamaninda öğrencileri nasıl öperiz diye düşünenlerin şehri.

Aşırı yobaz derken tam açarmısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelmeyin arkadaşlar arkadaşınız eşiniz dostunuz yakınınız buraya geliceğini söylerse size uyarın gelmesin ömrü boyunca yapabileceği en büyük hatayı yapar.
    Kendileri malum türkiyenin en büyük köyüdür. Halkı yobaz mı yobaz esnafı kazıkçımı kazıkçıdır. Herkez öğrenciye geçirmek için uğraşır. Taksicisinden tutun ev sahibine kadar hepsi öğrenci düşmanıdır ben buğüne kadar öğrenciyi seven bir kütahyalı görmedim. Öğrenci olmasa açlıktan sefillikten ölürler kendileride bunun farkındalar ama hala öğrenci düşmanı kendileri. O kadar nefret doluyum ki şehire karşı ne desem az kalır. 86 model otobüslerle okula mı gitmedik,karda kışta otobüs bozuldu okula mı yürümedik,otobüs kartımızda bakiye kalmadı para verelim olmazmı dedikte otobüsten mi indirilmedik ya neler neler arkadaşlar.
    Bakın bu senede sırf kütahya halkı daha fazla aç kalmasın diye her sene sistem üzerinden yapılan ders kayıt işlemi için üniversiteye gelip danışman hocaya onaylatma sistemi getirdiler binlerce öğrenci 10 dakikalık işlem için kimisi 10 saatlik yoldan gelicek bayram arifesi yazık günah değilmi sırf yobaz halkı daha fazla aç kalmasın diye yapılır mı bu insafsızlık.

• ne garip insanlar var kutahya gayet guzel bir sehirdir. uni kampusu efsanedir ankara da yasiyorum gazi de ankara uni oyle kampus yok . sehirde gitmek istediginiz yere en fazla 30 dk yurursunuz . sevgi yolu yok artik merkez ataturk bulvari ve gayet canlidir cafeler vs . 2010 senesinde geldigimde tek semaver ve yakamoz vardi bana kalirsa sehir gelisti ve hala
    gelisiyor . havasi temizdir , aman aman bir sicagi yoktur . Sessiz sakin tatli bir sehirdir .

• Kutahya ; Bugune kadar gelismemis, bu saatten sonra gelismesi mumkun olmayan sehirdir.(27 sene oncesini hatirlayabiliyorum carsisi ayni mesela). Kaplicalari cok faydali ama o kadarda bakimsizdir. 2 sene once 25 bin erkegin is bulamadigi icin goc ettigi ama yoneticilerin kabullenemedigi bir sehirdir. Her sene kaldirim tasindan baska birseyin yapilmadigi sehirdir.2 sene once havalimani yapilmistir o da bor madeni oldugu icindir.Gelen her universite ogrencisinin 'burasi turkiyenin en buyuk köyü' dedigi sehirdir ve birdaha ugramayacagi sehirdir. O kadar tarihi yerin olmasina ragmen cok az turistin geldigi, buyuk sehirlerin ortasinda ulasim guzargahi olmasina ragmen yollarinin dahi 2 sene once (turkiye de en son) yapildigi yerdir. Memleketi ile ovunmeyen insanlardir. Bir tavsanlinin dahi ben kutahyali degil tavsanliliyim dedigi sehirdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: linyit43

Bir de tepeciklisin bir adım yanındaki tavşanlıdan eser yok. Hem neden daha tavşanlıyı görmemiş biri sürekli bunları yazar ? Neredeyse ist doğma büyümesin neden kütüğe bu kadar bağlısın ?

Hemşehrim ne dediğini tam anlamadım TAVŞANLININ neresindensin ? Kütüğe bağlı olmak suç mu sen kütüğüne bağlı değil misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Kutahya kadar geri kalmis gelisememis baska bi sehir var mi acaba. Sehirde yenilik olarak surekli yerel market aciliyo. Nesil market 1, nesil 2, nesil 13... şura market bilmemne subesi vs vs. Diger yeniliklerden biride kaldirim taslarinin her sene degistirilmesi. Kutahyada gelisim bunlardan ibaret. Tek olumlu yani guvenli bi sehir olmasi sakin sessiz bi sehir olmasi. Onun haricinde pek bi numarasi yok. Trafik bikac sene oncesine kadar iyiydi simdi o da bombok oldu

Hemşehrim siz bence KÜTAHYAYLA TAVŞANLIYI karıştırdınız NESİL şubeleri Tavşanlıda bulunuyor Kütahyada SULTAN var
  • Gece 12.00 civari 3 kere sallanmış, 3,5 şiddetinde. Zaten deprem bölgesi, Simav yıkımlı deprem olmuştu. Nerde sıcak su, göl, boğaz var çok tehlkeli deprem bakımından!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekskiz

quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Öğrencilik zamaninda arkadaşların yanina gidip uzun zamanlar kaldığım aşırı yobaz insanlarin bulunduğu şehir. Gezmedik yerini bırakmadım zamaninda öğrencileri nasıl öperiz diye düşünenlerin şehri.

Aşırı yobaz derken tam açarmısın

Kardeş bu soruyu niye sorup kendini boş yere yoruyuorsunuz ? bu TÜR insanlar için NAMAZ kılan, ORUÇ tutan ve İSLAM dinine uymaya çalışan herkes YOBAZDIR bu insanlar eşlerini ve kızlarını AÇIK SAÇIK sokaklarda gezdirirler ve su gibi ALKOL tüketirler soranlara kendilerine MEDENİ derler

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZ-MaViSi

Kutahya ; Bugune kadar gelismemis, bu saatten sonra gelismesi mumkun olmayan sehirdir.(27 sene oncesini hatirlayabiliyorum carsisi ayni mesela). Kaplicalari cok faydali ama o kadarda bakimsizdir. 2 sene once 25 bin erkegin is bulamadigi icin goc ettigi ama yoneticilerin kabullenemedigi bir sehirdir. Her sene kaldirim tasindan baska birseyin yapilmadigi sehirdir.2 sene once havalimani yapilmistir o da bor madeni oldugu icindir.Gelen her universite ogrencisinin 'burasi turkiyenin en buyuk köyü' dedigi sehirdir ve birdaha ugramayacagi sehirdir. O kadar tarihi yerin olmasina ragmen cok az turistin geldigi, buyuk sehirlerin ortasinda ulasim guzargahi olmasina ragmen yollarinin dahi 2 sene once (turkiye de en son) yapildigi yerdir. Memleketi ile ovunmeyen insanlardir. Bir tavsanlinin dahi ben kutahyali degil tavsanliliyim dedigi sehirdir.

Kardeş sizde mi Kütahyalısınız ? ( 25 bin erkegin is bulamadigi icin goc ettigi ama yoneticilerin kabullenemedigi bir sehirdir ) derken tam olarak ne demek istiyorsunuz ? ( Bir tavsanlinin dahi ben kutahyali degil tavsanliliyim dedigi sehirdir ) dediğiniz olay tamamen gerçektir çünkü ben de TAVŞANLILIYIM ve KÜTAHYANIN yerlisi hakikaten bizi kıskanır çünkü KÜTAHYANIN en zengin ve en büyük ilçesi TAVŞANLIDIR ve TKİ TAVŞANLI LİNYİT SPOR kulübümüz şu anda 3.LİGDE olmasına rağmen geçmiş yıllarda Mustafa AKÇAY hocanın sayesinde neredeyse Süper Lige çıkacaktı işte bu yüzden KÜTAHYA TAVŞANLI halıkının zengin olması birde SPORDA başarılarda eklenince iyice bize düşman oldular çünkü KÜTAHYA SPOR yılarca AMATÖR kümeden çıkamamıştır size bir örnek daha vereyim TAVŞANLI ilçesindeki banka sayısı KAÜTAHYA merkezde bulunan banka sayısından fazladır aşağıda TAVŞANLIDA bulunan 13 banka şubelerinin isimlerini ve açık adreslerini paylaştım

Akbank Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mahalle Hüsnü Yeğiner Cad. No:9 Tavşanlı

Albaraka Türk Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mahalle Ada Caddesi No:7 Tavşanlı

Bank Asya Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mah. Emet Cad. No:18/B Tavşanlı

Denizbank Tavşanlı Şubesi
    Bankalar Caddesi No : 13 Tavşanlı

Finans Bank Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mah. Hacı Arifoğlu Sok No:4 / A Tavşanlı

Garanti Bankası Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mahallesi Ada Caddesi No:2 Tavşanlı

Halk Bank Tavşanlı Şubesi
    Durak Mah.İstasyon Cad. No:11/A 43300 Tavşanlı

ING Bank Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mahalle Bankalar Caddesi No : 11 Tavşanlı

Türkiye İş Bankası Tavşanlı Şubesi
    Durak Mah. Meydan Sok. No:11 Tavşanlı

Türk Ekonomi Bankası Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mahalle Emet Caddesi No:16/A Tavşanlı

Vakıfbank Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mahallesi Ada Caddesi No:10 Tavşanlı

Yapı ve Kredi Bankası Tavşanlı Şubesi
    Yeni Mahalle Ada Cad. No:18 Tavşanlı

Ziraat Bankası Tavşanlı Şubesi
    Durak Mah. Emirler Cd. No:53/1 43300 Tavşanlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 3 Eylül 2015; 9:13:34 >

• UP
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Kutahya ; Bugune kadar gelismemis, bu saatten sonra gelismesi mumkun olmayan sehirdir.(27 sene oncesini hatirlayabiliyorum carsisi ayni mesela). Kaplicalari cok faydali ama o kadarda bakimsizdir. 2 sene once 25 bin erkegin is bulamadigi icin goc ettigi ama yoneticilerin kabullenemedigi bir sehirdir. Her sene kaldirim tasindan baska birseyin yapilmadigi sehirdir.2 sene once havalimani yapilmistir o da bor madeni oldugu icindir.Gelen her universite ogrencisinin 'burasi turkiyenin en buyuk köyü' dedigi sehirdir ve birdaha ugramayacagi sehirdir. O kadar tarihi yerin olmasina ragmen cok az turistin geldigi, buyuk sehirlerin ortasinda ulasim guzargahi olmasina ragmen yollarinin dahi 2 sene once (turkiye de en son) yapildigi yerdir. Memleketi ile ovunmeyen insanlardir. Bir tavsanlinin dahi ben kutahyali degil tavsanliliyim dedigi sehirdir.

Kardeş sizde mi Kütahyalısınız ? ( 25 bin erkegin is bulamadigi icin goc ettigi ama yoneticilerin kabullenemedigi bir sehirdir ) derken tam olarak ne demek istiyorsunuz ? ( Bir tavsanlinin dahi ben kutahyali degil tavsanliliyim dedigi sehirdir ) dediğiniz olay tamamen gerçektir çünkü ben de TAVŞANLILIYIM ve KÜTAHYANIN yerlisi hakikaten bizi kıskanır çünkü KÜTAHYANIN en zengin ve en büyük ilçesi TAVŞANLIDIR ve TKİ TAVŞANLI LİNYİT SPOR kulübümüz şu anda 3.LİGDE olmasına rağmen geçmiş yıllarda Mustafa AKÇAY hocanın sayesinde neredeyse Süper Lige çıkacaktı işte bu yüzden KÜTAHYA TAVŞANLI halıkının zengin olması birde SPORDA başarılarda eklenince iyice bize düşman oldular çünkü KÜTAHYA SPOR yılarca AMATÖR kümeden çıkamamıştır size bir örnek daha vereyim TAVŞANLI ilçesindeki banka sayısı KAÜTAHYA merkezde bulunan banka sayısından fazladır aşağıda TAVŞANLIDA bulunan 13 banka şubelerinin isimlerini ve açık adreslerini paylaştım

Akbank Tavşanlı Şubesi

ING Bank Tavşanlı Şubesi

Merkezde 19 adet sube var.

Ayrica nesil sadece tavsanlida degil merkezdede 3 sube var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 3 Eylül 2015; 9:28:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tepecikli 43

quote:

Akbank Tavşanlı Şubesi

ING Bank Tavşanlı Şubesi

Merkezde 19 adet sube var.

Ayrica nesil sadece tavsanlida degil merkezdede 3 sube var

Siz Kütahyalımısın ?

• Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Evet

Yerlisimisiniz ?
  • Arkadaşlar Pazarlar'ı bilen veya Pazarlar'da yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uray01

Arkadaşlar Pazarlar'ı bilen veya Pazarlar'da yaşayan var mı?

Hayırdır kardeş SİMAV ve GEDİZİN arasına sıkışmış Kütahyanın en küçük ilçesi olan PAZARLARDA ne işin var ben hiç PAZARLARA gitmdim ama çok merak ediyorum KÜATHYANIN kirazını meşhur olduğunu biliyordum ama dünyanın en kaliteli vişnesinin PAZARLAR İLÇESİNDE olduğunu WİKİPEDİ sayesinde öğrendim

Pazarlar, Ege Bölgesi'nde Kütahya ilinin ilçesidir. Kiraz, vişne, elma ve turşuluk biberiyle ünlüdür. İlçede dünyanın en kaliteli vişnesi yetiştirilir. İlçenin başlıca geçim kaynağı tarım, hayvancılık ve dokumacılıktır. İlçede dokunan halılar Uşak halısı adıyla dünyada alıcı bulur. İlçenin en önemli sorunlarından birsi markalaşamamaktır. Ayrıca Simav ilçesinin gölgesinde kalarak çok fazla bir gelişim gösterememiştir. Bunun yanı sıra, Kütahya'ya uzaklığı sebebiyle, Kütahya'dan çok bir Uşak ilçesi gibidir. Ayrıca insanlar da kendilerini bir Kütahyalı'dan çok Uşaklı gibi hissederler. İlçede 1 Myo, 2 lise, 1 i.ö.o. bulunur.
     KÜTAHYAYI MERAK EDENLER BURAYA ( BOL SS'Lİ ) KÜTAHYAYI MERAK EDENLER BURAYA ( BOL SS'Lİ ) KÜTAHYAYI MERAK EDENLER BURAYA ( BOL SS'Lİ ) KÜTAHYAYI MERAK EDENLER BURAYA ( BOL SS'Lİ ) KÜTAHYAYI MERAK EDENLER BURAYA ( BOL SS'Lİ ) KÜTAHYAYI MERAK EDENLER BURAYA ( BOL SS'Lİ ) KÜTAHYAYI MERAK EDENLER BURAYA ( BOL SS'Lİ )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kütahyalı 77 -- 3 Eylül 2015; 9:54:40 >

• Hocam tayinim Pazarlar'a çıktı :) Dediğin gibi çok küçük bir yermiş. Pek bilgiye de ulaşamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg20

Gelmeyin arkadaşlar arkadaşınız eşiniz dostunuz yakınınız buraya geliceğini söylerse size uyarın gelmesin ömrü boyunca yapabileceği en büyük hatayı yapar.
    Kendileri malum türkiyenin en büyük köyüdür. Halkı yobaz mı yobaz esnafı kazıkçımı kazıkçıdır. Herkez öğrenciye geçirmek için uğraşır. Taksicisinden tutun ev sahibine kadar hepsi öğrenci düşmanıdır ben buğüne kadar öğrenciyi seven bir kütahyalı görmedim. Öğrenci olmasa açlıktan sefillikten ölürler kendileride bunun farkındalar ama hala öğrenci düşmanı kendileri. O kadar nefret doluyum ki şehire karşı ne desem az kalır. 86 model otobüslerle okula mı gitmedik,karda kışta otobüs bozuldu okula mı yürümedik,otobüs kartımızda bakiye kalmadı para verelim olmazmı dedikte otobüsten mi indirilmedik ya neler neler arkadaşlar.
    Bakın bu senede sırf kütahya halkı daha fazla aç kalmasın diye her sene sistem üzerinden yapılan ders kayıt işlemi için üniversiteye gelip danışman hocaya onaylatma sistemi getirdiler binlerce öğrenci 10 dakikalık işlem için kimisi 10 saatlik yoldan gelicek bayram arifesi yazık günah değilmi sırf yobaz halkı daha fazla aç kalmasın diye yapılır mı bu insafsızlık.

Ulan kütahya da yaşamasam hadi belki doğrudur dicem ama elaman öyle bir anlatmış ki sanırsın burası Şırnak
    Bilader sana Kütahyalılar unutmayacağın bişe yapmışlar galiba bu kadar kötüledığine göre. 30 yıldır bu şehirde yaşıyorum bu elemanın anlattığı olaylarla uzaktan yakından alakası yoktur kütahyanın hatta gelmek isteyenler olursa yardımcı dahi olurum

• --silindi--

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 10 Ocak 2021; 15:54:51 >
  • Jandarma Eğitim Alayı gibi Hava Er Eğitim Tugayı'nı da bitiriyorlar. Ben il merkez jandarma karakolunda geçen sene ocak-haziran arası orada görev yaptım. Aslen Denizli-Çivril'li olduğum için sorun yaşamadım. Hatta görev icabı gittiğim köylerde sen buralı sayılırsın derlerdi. Kısacası yobazlık hepsinde değil. Yobaz olanlara kızanı da çok gördüm. Gelişmeme nedeni hakkında halktan bazı şeyler duydum ama burada yazmam doğru olmaz. İsteyene PM atabilirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.