Şimdi Ara

Kusurlu kazada hasar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Bugün çok da uzun olmayan araba kullanma hayatımda ilk kazamı yaptım. Çok şükür ki yaralanma vs. olmadı. Üst geçitten ana yola inerken hem benim dikkatsizligim hem de saçma sapan yol yüzünden soldan gelen aracı göremedim ve kaza meydana geldi. Benim aracimin toplam masrafi 1300 tl civarı. Karşı tarafın ki 7000e yaklaşık. Birkaç sorum olacak şimdi.
    1) Aracı daha dün satın aldik satın aldığımız kisinin ziraat sigortası vardı. O sigortayi aradim bizi de kapsıyormus. Biz henuz yaptirmamistik sigortayi bugun kaza olmasaydi yaptiracaktik. Araci satin aldigimiz adama bi zarari olur mu bu durumun?
    2) Tali yoldan girerken geçiş üstünlüğüne uyumadığım icin kusurlu taraf benim. Zaten polis cagirmayip tutanagi aramizda hallettik. Ancak tali yoldan ana yola girerken o kısım tam bir keşmekeş. Ne bir ışık var, anayoldaki araçların yavaslamasi icin herhangi bi kasis vs. yok. Üstüne bir detali yoldan girerken anayola bakan sol kısım otlarla kapanmış yani oradan gelen araclar tam anlamiyla gözükmüyor. Zaten ben de gelen araci ancak kaza oldugunda görebildim. Bu durumda benim kusur oranım azalir mı? Azalirsa ben karsi tarafin sigortasindan bir sey alabilir miyim? (Kaskom yok bu arada)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kusur oranı; eğer değiklik olmadıysa %50-%50 veya %100-%0 olarak veriliyor ve sadece ikincisinde %0 hata payı olan, karşı tarafın sigortasından değer kaybı talep edebiliyor. Sizin olayda sanırım %100 kusur size verilecektir. Ancak yine de kazanın ve kaza yerinin ayrıntılı fotoğrafları tutanakla birlikte servise verilmesi çok büyük önem arz etmektedir. Geçmiş olsun.
    _____________________________
    i didn't promise you the rose garden...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.