İsviçreliler, Sion - Galatasaray maçını izlemek isteyen Türkler'e ilginç bir broşür dağıttı. Türkçe ve Almanca olarak hazırlanan uyarılarda, gurbetçilerimizin stattaki üst aramasında, ‘uygarca' davranmaları istendi.
Bu ifade taraftarları isyan ettirirken, broşürde ayrıca şu ifadeler yer aldı: “Arama süresi her kişi için 30 saniyedir. Uygarca davranın ve aramaya hazırlıklı gelin. Şemsiyeleriniz kesinlikle içeriye alınmayacaktır.” 20.09.2007
Kaynak : Fanatik
Medeniyeti bu tek dişi kalmış canavarlardan mı öğrencez?
atv dede işviçre ile aramızda kapatmamız gereken hesap var diyor milleti galeyana getirmeye çalışıyor ali samiyendeki maçda inşallah olay falan çıkmaz
biz onlara medeniyetin cevabını sahada oyunumuzla göstereceğimizden eminim sıralı golleri kalelerinde gördükce neler hissedecekler acaba
Kendileri cok medeniler ya..
Biliyorlar bizim nasıl küfürbaz ve pire için yorgan yakan bir toplum olduğumuzu da ondan. (İstisnalar kaideyi bozmaz) Bugün bir arkadaşımıza başka bir forumda edilen küfürler, bunu doğrular gibiydi
gereken cevap bu akşam sahada verilcektir rahat olun
Biliyorlar bizim nasıl küfürbaz ve pire için yorgan yakan bir toplum olduğumuzu da ondan. (İstisnalar kaideyi bozmaz) Bugün bir arkadaşımıza başka bir forumda edilen küfürler, bunu doğrular gibiydi
önemli değil dostum. ben değer vermediğim insanlar tarafından edilen küfürlere güler geçerim. bırak herkes kendi kalitesi doğrultusunda hareket etsin.
ya deli olmamak içten değil pislik herifler böle ince bi biçimde aşağılıyolar bi de
ya şimdi adamlar haklı değil mi??
Adamlar haksız diyemem çünkü , ben kendim bazen ülkemde yaşayan insanların uygarlık dışı hareketlerinden utanıyorum...
Bugün sahada görüşcez onlarla.
quote:
Orjinalden alıntı: .TaneR.
quote:
Orjinalden alıntı: BJKKKKK
önemli değil dostum. ben değer vermediğim insanlar tarafından edilen küfürlere güler geçerim. bırak herkes kendi kalitesi doğrultusunda hareket etsin.
zaten kimse tanerin yüzüne edemez bunu anca sağda solda ederler tanere yolda görse amca slm abi bana cola al derler ama forum sitelerinde klavye önünde hepsi birer herkül rambo olur
@demircibu
Ya orjinalin de ne yazıyor bilmiyorum ama uygarca kelimesi küfür mü ? Nasıl deselerdi ki ?
uygar kalimesi onu ilgilendirenleri enterese etmezken
duyarlı olanları incitecek hafif bi aşalama
''üst aramasına yardımcı olmaları.....'' şeklinde yazılabilir
asıl hasta dışarda hayatını yaşar psikiyatr onun kurbanlarını tedavi eder hesabı ..
neyse ...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme