Şimdi Ara

Kuşe kağıt baskı, spiral ve kitap basımı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bi hediye düşünüyorum, totalde 250 sayfa (3 kitap) bastırmam gerekiyor. Bunların bi kitabı yok, e-kitaplar. Bu yüzden baskıyı kendim halletmem gerekiyor. Herhangi bir yerde bastırabilirim ama kalitesiz olacaktır. Bu yüzden kuşe kağıt baskı ve spiral düşündüm. Sanırım bu biraz maliyetli. Peki bunu kitap olarak bastırma imkanım var mı? Bi matbaa ile görüşsem 250 sayfa baskıyı (ince kapak ile) bana ne maliyet çıkartır?

Kitap basımının maliyetlerinden hiç haberim yok. 3 kitap bastırabiliyor muyuz, bunu da bilmiyorum. Yardımınız lazım.

• Hocam tam bilgim yok bu konuyla ilgili fakat herhangi bir ozalitçiye girerseniz veya arayarak yaklaşık bir fiyat alırsınız diye düşünüyorum. Çok pahalı birşey değildi kitap başı 10 lira gibi olur en fazla( normal a4 kağıdı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozelle -- 23 Ekim 2016; 17:52:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam İstanbul da mısın bilmiyorum ama İstanbul da isen Sirkeci de Özçipa var. Google da özçipa yazarsan sayfalarını görürsün.Her türlü baskıyı yapıyorlar.İstanbul dışındaysan da telefonla ulaşırsan, bankayla ödeme yapsanda kargo ile gönderim yaparlar diye düşünüyorum.Firmayla hiç bir alakam yok şimdiden söyleyim de...
  • Hocam nerde olursan ol, aşağıda verdiğim linkten bastırabilirsin. Sitelerinde hesaplaması vardı. Ama daha önce 1 kitap dahil basıyorlardı şimdi basıyorlar mı bilmiyorum. Telefondan bilgi alırsın.

http://www.bizimdijitalmatbaa.com/
  • sercanozan06 kullanıcısına yanıt
    Online fiyatlar biraz tuzlu. Gidip konuşmak lazım ama bulunduğum ilde ayrıca bakmam gerekiyor. Teşekkürler yinede.
  • hitechh H kullanıcısına yanıt
    Cağaloğlundaymış zaten. İstanbulda olsam işim çok daha kolaydı sanırım.
    1-2 yer var oralara sorup netleştireceğim bakalım.
  • gozelle kullanıcısına yanıt
    Kitap ilk planda. Bunuda ozalitçiler yapmıyor sanırım. Diğerleri b planı. Ozalit olayını eğer kitabı halledemezsem yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.