Şimdi Ara

kuryenet .çalışma saatleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yarım saattir dakka başı kuryene müşteri hizmetlerini arıyorum , meşgul tonu veriyor .**** şubesini aradığımda ise çalışma saatini söylüyor .. Ne saçmalık bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece yil kuryenet cagri merkezinde calismistim dunyada bu kadar uckagitci bi firma daha yoktur herhalde adamlarin her yaptigi is komedi. kuryenete isin dustuyse yandin dostum. kredi karti falan mi gelecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Gece yil kuryenet cagri merkezinde calismistim dunyada bu kadar uckagitci bi firma daha yoktur herhalde adamlarin her yaptigi is komedi. kuryenete isin dustuyse yandin dostum. kredi karti falan mi gelecek?

evet :)

o değil meşgul çalıyo ya :D engellemişmi ne yapmışlar .. :D

az evvel 12 gibi şubeye ulaştım , ama benim kart ellerinde değilmiş ,bayramdan sonraya kaldı benim kartt

• Benim kartımı Adıyaman Garanti Bankası Merkez şube atmsi yuttu. Hata neydi bilmiyorum ama kredi borcunu ödeyecektim para yatırma bölümüne girince kartımı yuttu atm. Hemen gidip içeri sordum, atm'yi açan güvenlikçi arkadaşlar 1 saat sonra gelecektir dediler. 1 saat sonra tekrar uğradığımda görevliler gelmedi hala dediler. 2 hafta oyalandım. 2 hafta sonra gittiğimde de kartınız imhaya gönderildi dediler. Malatyaya gelip başvurumu yaptım tekrar. 20-25 Ağustos arasındaydı başvurum. Bayramda da arayıp müşteri hizmetlerini sordum, kartınız gönderilmiştir bayramdan sonra elinizde olacaktır dediler. 2 hafta önceki kurban bayramından bahsediyorum. Yani 14-19 Ekim arasında. Bayramdan sonra yani 23 Ekim tarihinde bankaya gidip sordum kuryenet'e yönlendirdiler. Oraya gittiğimde de kartı bulamadım. Hatta belki diğer kurye şirketine gönderilmiştir gibi bir nedenle başka bir kuryeye de gittim ama nafile. Müşteri hizmetlerinden kuryenet takip no aldım. Müşteri hizmetlerine ulaşmam 1 günümü aldı :) (abartmıyorum) bana kartın gönderildiğini ve yolda olduğunu söyledi. Bu da kartın 2-3 gün içerisinde bana ulaşacağı anlamına geliyor diye düşündüm. Ama hala kart gelmedi. Sanırım kuryenet gönderilerini binek hayvanlarıyla gönderiyor... :D

• Sanırsam aslında Kuryenet diye bir şirket yok arkadaşlar. İlluminatinin oyunu bunlar hep. Adaylar görünürde var ama adamlara ulaşabilen yok.https://www.mesaisaatleri.net/kuryenet-calisma-mesai-teslimat-saatleri/ burada saatlerini vermişler mesela bu saatlerde ne zaman ararsam arayayım adamlara ulaşamıyorum. Çok ilginç bir şirket. Cidden hayretle izliyorum kendilerini.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.