Şimdi Ara

Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..? (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
706
Cevap
37
Favori
520.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordford50

    hoover yıllar önce çok kaliteliydi fakat yakın zamandaki ürünleri pek iç açıcı değildi.
    bu ürün yeni.
    bir bilgim yok.
    ama şunu diyebilirim;
    diğer firmalar 600 cm derinliğe 8-9 kg hacmi zar zor sığdırıyorken,
    hoover 54 cm derinliğe nasıl 11 kg kazan hacmi sığdırabilmiş. enteresan.
    ben almazdım.
    tercih ettiklerimi ayrıntılı şekilde yazdım zaten.
    .
    sizin bilginiz-araştırmanız nedir bu model hakkında.

    ben pek bir bilgiye sahip değilim bana bir firmadan önerildi 1900 e veririm nakit dedi ben de o yüzden bir inceledim baktım bana da tuhaf geldi zaten 11 kg olması ama satışı çokmuş vs




  • merhaba arkadaşlar bizde kurutmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyoruz tavsiyelerinizi bekliyorum
    not bu konuda çok cahilim
  • Bosch WVG30460TR kurulmalı çamaşır makinesi almayı düşünüyorum. Elektrik ve su tüketimi nasıldır? Kullananlar, anlayanlar yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evvela

    Merhaba,

    Arkadaşlar kurutmalı makine alacağım .

    LG F14U2TDHP5N modeli nasıldır . 8 kg yıkama 5 kg kurutma. Kurutma sonucu kırışıklık oluyor mu ? Enerji tüketimi nasıldır?

    HOOVER WDXA 5117 in bu modelinin fiyatı çok iyi. Sizce ne yapmalıyım ?

    Hem uygun fiyata hem de kaliteli ne tavsiye edersiniz ?

    hocam yeni gördüm LG alma çok sorun yaşadım bir daha yanaşmam
  • Merhaba arkadaşlar, bende evime kurutmalı çamaşır makinası almayı düşünüyorum. Mevcut makinamız (Bosch) çok iyi ama kurutma makinası koyacak yerimiz yok. Balkonumuz çamaşır kurutmaya uygun değil. Şu ana kadar kızımızın odasında çamaşırları kurutuyorduk. Artık bir kurutmalı makina almamız gerekiyor.

    Yaptığım araştırmalar sonucu eşimle hem Samsung hem de LG ye gittik. Açıkçası Lgnin makinalarını daha çok beğendik. Ama "lordford50" nin yorumları kafamı karıştırdı. Elektrolux nasıl bir marka? Ürünlerini kullanan var mı?Memnunlar mı?
  • Arkadaşlar ben 4 sene önce aldım. Çamaşırları çok buruşturduğu için hanım kurutma tarafını kullanmıyor. Şimdiki makinanaları geliştirip buruşturmasını azalttılarsa bilemem. Alacaksanız ayrı kurutma alın bence.
  • Selam arkadaşlar Elektrolux ün Kurutmalı Çamaşır makinesini kullanan varsa bilgi verebilir mi ?
  • Bu makinayı kullanan varsa tavsiye eder mi?? Elektrolüx EWW1697MDW 7 kilo yıkamaya 7 kilo kurutma yapabiliyor

     Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..?
  • desarc D kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Mevcut camasir makinesini degistirecegim gibi. Kurutmali camasir makinelerine bakiyorum da. Ben yanlis mi anliyorum? Simdi bir makine camasir yikanip kurutulmasina 57 litre su mu harciyor bunlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: teqali

    Merhaba. Mevcut camasir makinesini degistirecegim gibi. Kurutmali camasir makinelerine bakiyorum da. Ben yanlis mi anliyorum? Simdi bir makine camasir yikanip kurutulmasina 57 litre su mu harciyor bunlar?

    Evet sulu kurutma yapanların hepsi 3 aşağı 5 yukarı o kadar su harcar. Hava kurutmalıları tercih etmenizi tavsiye ederim. Bosch, Siemens ve arçeliklerde var.
  • İlginizi çekebilir Bosch kurutmali çamaşır mak. Fiyat makul gibi mediamarkt

     Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurutmalılarda körüklastiği çabuk bozuluyor garantiye almıyorlar bilginize.
  • mefe M kullanıcısına yanıt
    Garanti süreci içinde bir ürünse almamaları imkansız, Marka belirtmeniz mümkünmüdür rica etsem? gerekirse yetkili birimden bilgiyi teyit edelim.
  • Makinemin markası Hoover 11kg+7kg kurutmalı çamaşır makinesi.İsmim mustafa efe 4440398 numaralı genel merkezde bulunan meryem hanım tanıyacaktır.Donanım haber dayanışma anlayışı ile yardımcı olursanız sevinirim.
    Parçayı kargoya verdiler yarın veya yarından sonra takılacak parayı verdikten sonra geri almam imkansız.

    Şikayetimi şikayet var sitesine yazdım link

    https://www.sikayetvar.com/hoover-6-aylik-camasir-makinesinde-sorunlar-basladi#gorusmeler  Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..?




  • mefe M kullanıcısına yanıt
    Günaydın;

    Ben telefon ile aradım, Mehtap hanım ilgilendi, konuyu da hatırlıyor zaten.

    Öncelikle belirteyim, ilk 6 ay içerisinde bu sorunla karşılaşmış olsaydınız ücretsiz yardımcı olabileceklerini ifade ediyorlar. Sorun şu ki sizin makineniz 2015 yılının 11 imci ayında montaj yapılmış, Lakin şikayetvar da ''6 aylık makine'' diye belirtmişsiniz.

    Firmanın Yetkilisinin aktardığı bilgi şu yönde;

    Servisin gitmediği doğrudur zira tüketici ürün ve deforme olan körük contasının resimlerini bizimle paylaştı, biz de teknik departman ile bunu paylaşarak incelenmesini sağladık, DEFORME adı altında oluşan bir durum olsa kesinlikle garanti dahilinde işlem yapılacağı, ancak mevcut üründe yaşanan sorunun KOPMA olarak nitelendirilebileceği ve bunun sebebinin de ya yıkama ya da program bitimi sonrası çamaşırları makineden çıkartırken contaya takılıp kopmasına sebep olabilecek Fermuar veya buna benzer unsurlardan kaynaklanabileceği nedeniyle kullanıcı hatası olarak değerlendirilip ücret talep ettiği bilgisini aktardı.

    Ücret içeriğinde YOL+İŞÇİLİK+YEDEK PARÇA=150TL mevcut.




    Yukarıdaki yazı firma yetkilisinin tarafıma aktardığı bilgidir.


    Gelelim bu noktadan sonra benim düşünceme;

    Forumda üstüne basa basa sürekli şunu yazıyorum, MARKA dan ziyade, o markanın arkasında duran FİRMA çok çok büyük önem teşkil etmektedir. Ürün kaliteli olmasın bana, Hizmet kaliteli olsun. Biliyorum forumda bunun tersini düşünen çok arkadaş var. ''Ürün kaliteli olsun zaten servise gerek kalmaz'' zihniyeti oldukça yaygın. Ben, işte bu gibi gerekçelerle katılmıyorum bu fikre. Ürün istediği kadar kaliteli olsun bir gün servisle MUTLAKA işiniz olacak. O zaman da karşınıza bu servis anlayışı çıktığında gerçekler ortaya çıkmış oluyor.

    Bakınız bu derece sorun yaşanmış, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ADINA atılan tek bir adım dahi yok. Ben beklerdim ki, ''Madem ki böyle bir talihsizlik yaşanmış, Her ne kadar tüketici hatası olsa da, bizler de tüketicimizi kırmamak adına Yol ücreti ve İşçilik bedelini almayarak üzerimize düşeni yapıyor, tüketiciden sadece yedek parça bedeli olan (Sallıyorum) 65TL yi tahsil ediyoruz''

    Normal şartlarda bana kalsa hiç ücret alınmaması lazım lakin firmanın beyanı bunun tüketici hatası olduğu yönde, o noktada pek yorum da yapmak istemiyorum. Aslında siz firmaya yolladığınız resimleri buraya da yayımlayabilirsiniz, bakalım nasıl bir kopmaymış bu.

    Şimdi MARKASI HOOVER diye aldık. 11 kilo yıkama 7 kilo kurutma uzay mekiği gibi makine her şey ultra mega hiper süper. İlk arızada ver 150TL. Ve ortada bana göre çok da makul bir açıklama yok.

    Resimleri görene kadar ben daha fazla yorum da yapmak istemiyorum.

    Normalde forumda firmalara yönelik bu paylaşımlara izin vermiyoruz lakin olayın doğruluğunun teyit edilmiş olması nedeniyle gösterimden kaldırmıyorum.

    Sizden ricam, resimleri de paylaşmanız yöndedir.

    Görüşmek üzere.




  • Öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Yazdıklarınıza sonuna kadar katılıyorum.Eski çamaşır makinemi garantisi bittiği için sattım garantisi 7 yıl olan bir makine aldık keşke değiştirmeseydim dedik.

    Size söylenmiş olan sebebi inanın bana söylenmedi.Bana direk körük lastiği garanti kapsamına alınmıyor.Bende birkaç firmayı aradım siz ne yapıyorsunuz bu durumda "servis görevlimiz geliyor inceliyor çoğunlukla garantiden değişiyoruz müşteri hatası ise parça ücreti talep ediyoruz" dendi.Söylemiş oldukları pantolon fermuarı ile yırtılır deneyini yapıp videosunu paylaşacağım.


    Tekrar donanım haber ailesine çok teşekkür ederim.Birlikte olursak böyle firmalara karşı mücadele edebiliriz. Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..? Kurutmalı Çamaşır makinesi tavsiye..?




  • Hotpoint RDPD 107617 JD TK Yeni Nesil Kurutmalı Çamaşır Makinesi
    Yıkama 10kg kurutma 7 kg
    http://www.hepsiburada.com/hotpoint-rdpd-107617-jd-tk-yeni-nesil-kurutmali-camasir-makinesi-p-HBV000003G9H6

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar özellikle samsung 90K6410 makinayı öneriyorum şuanda Cep telefonu hediyeli kaçırmayın bu konuda koreliler SAMSUNG olsun LG olsun gayet başarılılar Kampanyası gayet güzel ve hoş.
  • Selamlar arkadaslar, yer problemi oldugu icin bende elimdeki lg makinayi yikama/kurutma ozellikli makina ile degistirmek istiyorum. Kirisma vs problemi onemli degil cunki kiyafet icin kullanmiycaz, ic camasiri, nevresim, havlu vs. icin. Tavsiyeniz ne olur? genelde olumsuz yorumlar yapilmis ama samsung ve lg nin urunleri daha alinasi duruyor.

    Bu arada ankarada yasiyoruz, kapali cam balkonumuz var, kisin soguk vs sorun olmaz ise ayri kurutma makinasi alip buraya koyabiliriz.
  • Hoover servis hizmetleri kötü kardeş tavsiye etmem.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.