Şimdi Ara

kurutemizleme de çıkaramadı kan lekesini. önerileriniz nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en sevdiğim gömleğimde kan lekesi olmuştu. sonra unuttum gömlekteki leyeli öylece. yaklaşık 1 kaç hafta kaldı askıda..
    sonra giyince hatırladım leke olduğnun.
    kuru temizlemey götürdüm ama çıkmadı. adam diyorki çok uzun süre kalmış. içine işlemiş
    belki başına gelipte çıkarabilen vardır aramızda..
    sabah programlarına mı sorsaydım telefonla canlı bağlanıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanoute -- 20 Ekim 2007; 14:41:54 >

• kanı kan temizler
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanoute

en sevdiğim gömleğimde kan lekesi olmuştu. sonra unuttum gömlekteki leyeli öylece. yaklaşık 1 kaç hafta kaldı askıda..
    sonra giyince hatırladım leke olduğnun.
    kuru temizlemey götürdüm ama çıkmadı. adam diyorki çok uzun süre kalmış. içine işlemiş
    belki başına gelipte çıkarabilen vardır aramızda..
    sabah programlarına mı sorsaydım telefonla canlı bağlanıp

Üzerine asit dök, ardından çöpe at
    Kuru temizleyici doğru söylemiş. Çok zaman geçmiş, bilinen %yüz geçerli bir yolu yok !

Not: Şimdi bir tiyo aldım: Beyaz ise çamaşır suyu ile; renkli gömlek ise bir kat arap sabunu sürülüp bir gün boyunca bekletilip, ardından çamaşır makinesinde yıkanırmış.
    Şimdi bir ilave bilgi daha: Bu işlem ilk işlem olarak yapılmalıymış, eğer kuru temizlemede kimyasal işlem gördüyse işe yaramayabilirmiş !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forum123 -- 20 Ekim 2007; 14:41:09 >

• KAN LEKESİ
    Sıcak su kullanmayın; çünkü sıcak su, lekenin daha fazla işlemesine neden olur.
    * Beyaz kumaşta: Lekeyi oksijenli suyla ıslatın. Sonra sabunlu ılık suda yıkayın.
    * Renkli kumaşta: Nişastayı suyla karıştırarak bir hamur yapın. Bunu lekeli yere sürerek kurumasını bekleyin. Sonra fırçalayarak temizleyin. Bir başka yöntem de aspirin tabletini azıcık suyla eritip lekeli yeri bununla örtmektir, iyice kuruyunca fırçalayarak temizlenir.
    * Halıda: Lekeli yeri beyaz sirkeyle ovun.
  • Tek Çare Çöp
  • Sen Kan Lekesi Yapacak Ne Yaptın Lütfen Açıklama...
  • bende geçen sene birini öldürmüştüm o arada üstüme kan sıçramış verdim kuru temizlemeye çıkmaz dediler yapıcak bişi yoktu kuru temizlemeciyi de öldürdüm yine üstüm kan oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nası kan oldu geceleri ek iş kasaplık mı yapıyonnn sennnn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.