Kuran carpsın dıyorum arkadaslar valla bos muhabbet degıl hep balkonda sıkıyorum
İl ilçe neresi
ıstanbul gazıosmanpasa
F
kurusıkıysa oynanmamış bence sakıncası yok balkonda sıkılmasından sonuçta sadece ses ama millletin 14lüsünün yanında sinek vızıltısı gibi kalır o ayrı...
quote:
Orjinalden alıntı: clio_TR
kurusıkıysa oynanmamış bence sakıncası yok balkonda sıkılmasından sonuçta sadece ses ama millletin 14lüsünün yanında sinek vızıltısı gibi kalır o ayrı...
orası öylede, komşuları ayağa kaldırmadan güzel bi yer bulsakda hevesimizi alsak bari.
Bazen babama sınırlenıyorum evın ıcınde sıkıyorum korksunda bana bulasmasın dıye ama ust komsumuz var halıl amca o kızdı gecen balkonda sıkıyorum artık ses daha kolay yayılıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: command_4
quote:
orası öylede, komşuları ayağa kaldırmadan güzel bi yer bulsakda hevesimizi alsak bari.
TUWALTEE SIK EN IYISI BN OLE YPIOM
quote:
Orjinalden alıntı: peder zickler
quote:
Orjinalden alıntı: TwiNChiL
quote:
Orjinalden alıntı: peder zickler
Kuran carpsın dıyorum arkadaslar valla bos muhabbet degıl hep balkonda sıkıyorum
İl ilçe neresi
ıstanbul gazıosmanpasa
bende gaziosmanpaşalıyım.Tam olarak nerede oturuyorsun.2 3 sene önce sıktığımda polis gelmişti ama bulamadılar beni
quote:
Orjinalden alıntı: uLtiMatoN
quote:
Orjinalden alıntı: command_4
quote:
TUWALTEE SIK EN IYISI BN OLE YPIOM
şeytan diyo çık arka bahçeye sık bir iki tane...
@CYCLOMOTEUR
500 evler dostum ayrıca apartmanda polıs var anlatsam ınanmazsın ama yemın ederımkı mıllı maclarda o ustten ben alttan sıkıyoruz
BN TUWALETTE SIKIOM WALLA ... YANKI YAPIO HEM SUPER OLUO MUTLKA 1 KEZ DENE