Şimdi Ara

Kuruntulu ve Paranoyak Olmak..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu iki şey benim son günlerde hayatımı bana zindan edicek kadar yetti..Hayatımın her yerinde var örnek vericek olursak..

-Okulda öğretmen ters bir şey soyle bende '' acaba sozlu notumu kesermi,bana takar mı vs. vs.''
    -Arkadaşlık ilişkilerimde ''Lan acaba ben gittikten sonra arkamdan konusuluyor mu ? ''

Ve en önemlisi de..

Aşk olaylarımda hep bunlar benim en büyük sorunum beni deli etmeye yetecek kadardır..Acaba gerçekten seviyor mu ?Birlikteyiz ama aklı eski sevgilisinde mi ? Birlikteyiz ama hem beni kaybetmek hem de eski sevgilisiyle aradaki bağları koparmamak istiyorsa ?? Aynı sınıfta oldukları için (Allahtan bu sene son seneleri) ben yokken ona yakınmı davranıyor ?? Farklı okullardayız çünkü..Mesela fotoğraf cekilmisler koymuslar FaceBook denen lanete benim kız arkadasım ve eski sevgilisi aynı karede..Bir kaç arkadaslarıda var o karede yanlız değiller tabiki de ama ne bileyim yan yana olmaları bile fazla samimi olmasalarda beni bir acayip ediyor..

Arkadaşlar şimdi dönüp bu yazımı bir kere daha okuduğumda kendimden şüpheliniyorum acaba kafayı mı yedim ben diye Bunlar gerçekten hayatımda yer almış her türlü arkadaşlık-aşk vs.ilişkilerimde bana yapışmış bir sorun olarak devam ediyor..Hele son 2 yıldır çok arttı..Sevgilimle kavgalarımızda arttı..Su anda yok Allah'tan cunku FaceBook hesabını kapatmasını istedim ve kapattı da..Bende kapattım tabi..Cünkü gercekten kavga ediyorduk cok..O foto niye öyle bunun fotografını niye beğeniyorsun diye sorup hem kendime hem ona dert yaratıyordum..

Bu kuruntu,paranoyaklık adı her neyse bende hastalık olduğunu düşünüyorum bunu nasıl aşabilirim..Bir tek ben mi böyleyim

NOT:Seviyesiz mesajlar itinayla şikayet edilecektir

• hayatımda sürekli arkamdan vurulduğum için aynı duyguları bende yaşıyorum . Zor bir durum ama artık fazla takmamaya başladım. Arkandan konuşsa ne olcak seviyesizin biri senin seviyeni düşürebilir mi . salla boşver kendi hayatınla ilgilen sen eğer birinin konuştuğunu öğrenirsende itinayla susturabilirsin zor bir şey değil
  • Aynıları bende de var
  • Sadece kız arkadaş konusunda tamamen aynıyız.. Ne yapacağım bilmiyorum .. Kendimi haksız da göremiyorum ..
  • sadece aşk konusunda aynıyız.ama diğerleri biraz fazla gibi
  • Aslında diğerleri beni etkilemiyorda dediğiniz gibi aşk meşk olaylarında paranoyaklık beni huzursuz ve mutsuz yapıyor cıldırcak gibiyim..
  • Bu ikisi en büyük kusurlarımdan... İnsanlardan kötülükten başka bir şey görmeyince zamanla böyle bir insan olup çıkıyorsun. Ya da ben fazla safım kim bilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende acayip paronayağım kız arkadasıma 4 metre yaklaşanın ölmesini gebermesini istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 2 Nisan 2010; 17:42:36 >
  • Bunları aşmamız lazım ama nasıl olduğunu bilmiyorum
  • lisedeyken ben de dershanedeki ingilizce öğretmenine vurulmuştum,her yanıma geldiğinde aha bu sefer çaktı davayı,aşk filmimiz başlayacak filan hayallere dalardım
  • kendine güven eksikliği...
    kıskançlık, şüphe, kuruntu gibi duyguların yaşanmasına neden olur...
    aslında kendine güveniyor olsan, ne kız arkadaşının face'de bir başkasının fotosuna yorum yapmasına takarsın ne de sen çıktıktan sonra kalanların senin hakkında konuşmalarına... özgüven eksikliği, yaşadığın herhangi bir olayla ilgili olabilir.
    kendine güveni sağlamak için çözümü insan kendi hayatında aramalı...
  • benım facemde yok sildim onunda yok msnıde yok ama işte engel olunmuyo cok kıskancm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.