Şimdi Ara

Kurumsal hattı bireysele geçirme yöntemleri hk (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
0
Favori
66.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İslemi yaparken yeni hat muamelesi yapıyorsa üç ay bekleme süresi olur, yeni hat muamelesi yapmıyorsa 3 ay bekleme yok, bunuda islem anında yeni tesis ücreti peşin yada 12 taksitle çıkıyor mu diyerek anlarsınız, yeni tesis ücreti yoksa sorun yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • türk telekom müşteri hizmetleri totalde sadece 14 tl lik 3 farklı vergi ödeneceğini söylerken , bölge müdürlüğü malesef yeni hat muamelesi yapmış. Yani 12 * 14 tl ( yanlış hatırlıyor olabilirim ) ve 3 ay operatörde kalma zorunluluğu var demiş .. Ben orada yoktum babam da çok uğraşmamış , bireysel e geçip 12 aylık yeni taahhüt vermiş :(

Hattınızı mevcut operatörünüzde kurumsal hattan bireysel hatta çevirmeniz gerekmektedir. Sonrasında numaranızı bireysel hat olarak taşıyabilirsiniz. ayrıca bu işlem de yeni hat vergileri alınıyor kısaca çok önemli değilse bu işlemi yapmanız mantığı olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 20 Temmuz 2025; 12:53:30 >

Geçen sene tt kurumsaldan tt bireysele devir yaparak geçirdik. Aynı gün turkcell e geçtik 5 hat. Şahıs firmasıydı bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

2 sene önce denediğimde 90 güne takıldı Turkcell, ayrıca çıkan faturaya vergiler yansıdı mı?

Şimdi baktım 234 tl çıkmış fatura vergi falan çıkmamkş. Belki tt de çıkmıştır bilemiyorum ama 5 hat taşıdık turkcell e aynı günde. O meşhur eylüldeki 20 gb a geçmiştik

Çıkarsa zaten çevirme yaptığınız firma da çıkıyor TT son faturayı kontrol edin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.