Şimdi Ara

kurumlarda cep telefonu dolabı..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazen ben mi farklı düşünüyorum acaba demeden edemiyorum.Vergi dairesine gidiyorsun danışmadan
    başlıyor bir şey soracaksın karşındaki ikide bir cep telefonu ile oynuyor seni dinliyormu
    dinlemiyormu belli değil.Bazen parmak veya kafa işaretiyle sağı solu solu gösteriyor.olaCak şeymi
    ya.trafik şube aynı,sgk ayrı hep aynı durum bunun nasıl halledilmesi gerekir tam olarak bilemiyorum.
    Sanırım kurum yetkilisi halledebilir lakin onu kim halledecek.YÖnetmelik hatta belki kanun gerek.
    ben en çokta insan olmak gerekir diye düşünüyorum.Cep telefonlarının ihtiyaç olduğu söyleniyor kişiye
    göre değişmekle birlikte hadi öyle diyelim kardeşim sabah işe gelince koyarsın kurumda bulunan ceptelefonu dolabı na
    paydos oluncada alırsın.bu arada cep telefonu dolaplarının her kurumda olması gerektiğine inanıyorum tabi
    kilit sisteminin ve mntaj yapıldığı yerin uygun olması şartıyla..

• heper16 kullanıcısına yanıt
    Kamera denen birşey var telefonla oynayanın maaşını kessinler olsun bitsin, 3-5 dakika bizde bakıyoruz ama aptal herifler saatlerce içine giriyor, çalışmayamı geldin oyun oynamayamı belli değil, tabi hepsi zamanında torpille girmiş, ilkokul ve çok az lise mevzunu oda bir etken...
  • Biraz yaygara koparmak gerekiyor, öyle yapınca elleri ayakları birbirine dolaşıyor..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında dediğniz gibi kamera varda onları kontrol edenlerde,açıkçası amirler,müdürlerde aynı pozisyonda...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline Ev Telefonu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.