Şimdi Ara

Kurulabilen Mac os x for x86 internette doloşmaya başlamış (263. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.996
Cevap
3
Favori
425.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Forum yine sapıttı galiba? Daha dün 99. sayfadaydık, ne zaman doldu onca sayfa?
  • dün akşam 250 li sayfalarada çıktı şimdi 150 lere düştü. Buranın modu kim acaba bi şikayet edelim böyle olmaz çocuk oyuncağına çevirdiler burayı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugur_bek

    dün akşam 250 li sayfalarada çıktı şimdi 150 lere düştü. Buranın modu kim acaba bi şikayet edelim böyle olmaz çocuk oyuncağına çevirdiler burayı

    ben dün akşam 9 gibi 300 lü sayfaları gördüm, oha dedim...
  • Arkadaşlar toshiba 100-599 a osx kurdum. mükemmel görüntü. yalnız eternet kartı ve ses kartları intel olmasına rağmen tanıtamadım. yardımcı olabilirmisiniz.
  • Selm bn 10.4.6 kullanıom ekran kartımı tanımıo mac os x ama yani masa üstünü fln iyigörüom sadece merak ettim mac'e nasıl tanıtabilirim

    10.4.9's update etmeye çalıştım sistemimi, çünkü bi ara 10.4.8 yüklemiştim programlar delirip kendiliğinden çıkıodu :D torrent'ten update'inibuldum yükledim açıldı, next next ledim yükledi bitince optimizing sistem şey dedi sonra ama TRY INSTALLING AGAIN dedi ve hiçbir program çalışmadı ben update yapmaya çalışmadan önce açıp kullandıklarım hariç... ne yapcam?
  • ### BU MESAJ SADECE OSX TOPİĞİNDE Kİ ARKADAŞLARIMLA PAYLAŞMAK AMACIYLA KISA BİR SÜRE KALACAK VE SONRASINDA SİLİNECEKTİR###

    SORU ŞUDUR; TAYYİP CUMHURBAŞKANI OLACAKMI?

    CEVAP; HAYIR OLMAYACAK

    Nedenmi? işte burası çok önemli! çünkü esasen zaten olmaya niyeti yok ortadaki hikayenin amacı başka.
    Kısaca olacak olan şudur,bu yöntemle Tayyip halkın karşısına geçip "ben sizin için Cumhurbaşkanlığından bile vazgeçtim beni seçin"diyecek ve sevgili Turk halkıda muhtemelen bunu yiyecek (yersen... )
    Bu arada yine muhtemelen Bülent Arınç Cumhurbaşkanı olacak ve üstte her dediğine ok diyecek bir cumhurbaşkanıyla altta başbakan olan sevgili Tayyip memleketten artanlarıda satıp savıp bu meseleye son noktayı koyacak.

    Bu meselelerin arkasında ciddi bir ABD destegi olduğu,ekonomide zerre kadar iyileşme olmamasına ragmen DOLAR ın suni olarak düşük seviyelerde tutulduğu,amerikanın güneydoğudaki planları , memlekette yüzlerce fabrikanın kapatılmış ,elle tutulur tek bir üretim tesisinin açılmamış olması ve hatta yabancı sermayenin sadece sıcak para amaclı ülkemizde bulunup tek bir düzgün yatırımın yapılmıyor olması,ATAŞ RAFİNERİSİ ,SEKA,SÜMERBANK FARİKALARI,ÇUKUROVA HOLDİNGİN FABRİKALARI seklinde uzayıp giden kapatılan fabrikalar zinciri yetmezmiş gibi hali hazırdaki yabancı sermaye ile açılmış HUNDAI gibi fabrikalarında ülkemizi terkediyor olması ve daha aslında buraya yazmakla bitmeyecek bir ton gerçeği

    hatırlamalı hatırlamalı ve hatırlamalıyız.

    not:bu mesaj 3 gün içinde silinecek, bu konu hakkında bir topik olusturmak forum yapmak gibi önerisi olan herkese açığım ama lütfen elinizi yüreginize koyup yaşadığımız ülkeyi düşünelim.


    Haydi eller taşın altına bakalim,bana dokunmayan yılan diye bişey yok abicim,yılandır herkesede dokunur bu böyle biline,kaldıki bu yılanın dokunmadığı bir ücra köşemizde kalmadı (anlayan anladi...)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERIM -- 13 Nisan 2007; 21:01:12 >




  • olay budur polaty hoca, bu topraklarda varolma sebebimizi iyi biliyoruz, unutanların da gözüne sokacaz yarın!!!!

    ülkesine sahip çıkmak isteyen herkes gelmeli.

    14 Nisan 2007 sabah saat 11:00 Ankara Tandoğan meydanı!!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: CaLaVeRa

    BeAr hiç mac os x tiger kullandınmı merak ettim açıkcası. tiger windows xp den kat kat iyi bir işletim sistemi windows yanına bile yaklaşamaz 2 sene sonra vista ancak onun seviyesine gelebilir.


    2 sene için ii demişsin gene:)))))
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uphuck

    olay budur polaty hoca, bu topraklarda varolma sebebimizi iyi biliyoruz, unutanların da gözüne sokacaz yarın!!!!

    ülkesine sahip çıkmak isteyen herkes gelmeli.

    14 Nisan 2007 sabah saat 11:00 Ankara Tandoğan meydanı!!!!
    ,

    Bu ülkenin 84 yıllık tarihinde hiç bir zaman son 5 yılda oldugu kadar mahvedilmeye çalışılmadı bu ülke. Bir düşünün arkadaslar 5 yılda basımıza neler getirildi.Bu ülke hiç bir zaman böyle bir yagma görmedi. Herşeyimiz satıldı ve satılmaya devam edliiyor. İtibar diye bir şey kalmadı. 3 kuruşluk tipler bize kafa tutup sırıta sırıta gülüyor.

    ARKADAŞLAR!
    AKLINIZI BAŞINIZA DEVŞİRİN!
    GÜCÜNÜZÜ GÖSTERİN VE OYUNUZU DA ONA GÖRE ATIN SEÇİMLERDE!




  • leopard ekim ayına ertelenmiş, iphone'u geliştirmek için bütün yazılım ekibi seferber olmuş mac os x bir kenara itilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 13 Nisan 2007; 22:40:31 >
  • ÜLKE 84 YILININ EN İYİ 4 YILINI BU HÜKÜMETLE GEÇİRMİŞTİR. BENİM KANAATİM DE BUDUR. BAMBAŞKA BİR ALANA AİT OLAN BİR KONUYU POLATY ÜSTADIN BURADA DİLE GETİRMESİNİ DE TUHAF VE YERSİZ BULDUĞUMU BELİRTMELİYİM.
  • POLATY HOCAM TÜM GÖNÜLDEN SANA KATILIYORUM POLEMİĞE GİRMEGE NİYETİM YOK AMA DEVLET PARASI YEMEYEN ALIN TERİ İLE ÇALIŞANIN DURUMU ORTADA. DİĞER LİDERLERDE İYİ DEĞİLDİ AMA EN İYİSİ BU DİYEMEYİZ ŞU SON 4 YILDAKİ EKONOMİK DÜZELME YAPAYDIR ÜRETMEYEN , ÇALIŞMAYAN EVDE OTURUP YEŞİLKARTLA MAAŞ ALAN BİR MİLLET NASIL OLUYORDA EN İYİ 4 YILINI GEÇİRİYOR . MİRAS YEMEKLE HAYAT SÜRÜLMEZ NE KADAR DAHA SATICAK SEYİMİZ KALDI ? İŞ BİTİNCE NE OLUCAK ? GİZLİ SÖMÜRGE OLUCAZ ........ DAHA 50 SAYFA GİDER. AMA BU KONU HER ZAMAN HER YERDE YERİNİ BULUR... SAYGILARIMLA..
  • Benim asıl düşündüğüm, herşeyin bir kolay yolu olduğu ve bunun da mübah gösterilmesi olayıdır. Birey olma anlamında söylüyorum, çoğunuzun bir ağabey i olarak derimki; iyi-kötü, haram-helal, yanlış-doğru... sizce bu kavramlarla büyütülmedik mi biz?

    Şimdi bakınca ne emeliniz varsa bir kolay yolu var, bu nereye kadar gider. Yarının gençlerine, çoçuklarımıza bize öğretildiği gibi dürüstlüğü öğretmeyecek miyiz!!! Alın siz bunu istediğinize uygulayın, iş takibi yapmak menfaati için partili olmak, oy için devlet arazisine ev yaptırtıp sonra imar izni vermek bir yandan da birbaşkasına git 15 sene taksit öde ev sahibi ol demek. Bu bunun bireysel anlamda görünen kısmı ama, millet sathında talan almış başını gitmiş, artık bi tavır koyma zamanı (lanet olsun alternatifler de beş para etmez)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shaq t -- 14 Nisan 2007; 1:09:50 >
  • mitingçi dostlarımız size bol sloganlı günler dilerim darbeci paşanızla birlikte. ya bu arada uphuck hocam mitinglerden fırsat bulduğun zaman şu macosx 10.4.9 olayını bir halledelim yaw indirdik 850 mb da hevesimiz kursağımızda kaldı
  • Gerçek olanı, kiminin gözü vardır görür, kiminin yoktur ama küçükken gösterilmiştir görür, kimine o da gösterilmemiştir peki o naapsın? ya egosunun verdiği gaz ile bir düşünce sahibi olmak için sağdan soldan duydukları 2-3 densizin yazdıkları ile kafasında bişeyler oturtur kendince ve sonra savunur bunları doğal olarak. 84 yılın en iyi 4 yılını yaşadığımızı emin bi şekilde telaffuz ederken ne büyük gaf yaptığını bilmeden. Keşke 10 Kasım 1938'den bugüne kadar olanlar öğretilseydi okullarda, bu kadar cahillik olmazdı gençlerimizde. metallica fan klüplerinden zaman bulabilirlerdi o zaman.

    Bu konu çok kıymetli, senin geleceğinin çocuğunun geleceğinin hesabı, o yüzden seviyesiz konuşulmadığı sürece heryer bu konunun yeridir. Merak etmeyin osx bilgilerimizi her zaman paylaşırız, kendimize göre modifiye ederiz, dağıtırız (engelleseler bile), pardus'u da yaygınlaştırırız, siz hazıra alışmış gençlik için bu ülkeyi pisliklerden de temizleriz hiç merak etmeyin ama bu arada biraz meşgul olabiliriz.

    10.4.9 dvd'sini sadece yakın arkadaşlara dağıttım onlar da farklı donanımlarda denicekler, başka denemelerim var onlarla da uğraşıyorum, sonra tekrar torrent'le dağıtıcaz.




  • ÜLKEMİZDE UYANIK İNSANLARIN OLMASI VE SÜREKLİ ARTMASI ÇOK SEVİNDİRİCİ, 2 HAFTA ÖNCE ÇANAKKALEDE MİTİNGDEYDİM AMA TABİ YALAMA SATILMIŞ MEDYAMIZ BUNDAN ÇOK KÜÇÜK YAZILAR HARİÇ BAHSETMEDİ, ANKARAYADA GELMEK İSTİYORDUM AMA KISMET OLMADI, @uphuck NEYSE SENİN ORADA OLMAN DA BANA MUTLULUK VERİR...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: hada

    ÜLKE 84 YILININ EN İYİ 4 YILINI BU HÜKÜMETLE GEÇİRMİŞTİR. BENİM KANAATİM DE BUDUR. BAMBAŞKA BİR ALANA AİT OLAN BİR KONUYU POLATY ÜSTADIN BURADA DİLE GETİRMESİNİ DE TUHAF VE YERSİZ BULDUĞUMU BELİRTMELİYİM.


    Sen hangi ülkede yaşıyorsun?
    Burada 'Türkiye' olmadıgını çıkartıyoum yazdıklarından...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: uphuck

    Gerçek olanı, kiminin gözü vardır görür, kiminin yoktur ama küçükken gösterilmiştir görür, kimine o da gösterilmemiştir peki o naapsın? ya egosunun verdiği gaz ile bir düşünce sahibi olmak için sağdan soldan duydukları 2-3 densizin yazdıkları ile kafasında bişeyler oturtur kendince ve sonra savunur bunları doğal olarak. 84 yılın en iyi 4 yılını yaşadığımızı emin bi şekilde telaffuz ederken ne büyük gaf yaptığını bilmeden. Keşke 10 Kasım 1938'den bugüne kadar olanlar öğretilseydi okullarda, bu kadar cahillik olmazdı gençlerimizde. metallica fan klüplerinden zaman bulabilirlerdi o zaman.

    Bu konu çok kıymetli, senin geleceğinin çocuğunun geleceğinin hesabı, o yüzden seviyesiz konuşulmadığı sürece heryer bu konunun yeridir. Merak etmeyin osx bilgilerimizi her zaman paylaşırız, kendimize göre modifiye ederiz, dağıtırız (engelleseler bile), pardus'u da yaygınlaştırırız, siz hazıra alışmış gençlik için bu ülkeyi pisliklerden de temizleriz hiç merak etmeyin ama bu arada biraz meşgul olabiliriz.

    10.4.9 dvd'sini sadece yakın arkadaşlara dağıttım onlar da farklı donanımlarda denicekler, başka denemelerim var onlarla da uğraşıyorum, sonra tekrar torrent'le dağıtıcaz.

    ben gelecek için hiç bir tehlike görmüyorum yeterincede bilgi sahibi olduğumu zannediyorum siyasi ve tarihi konularda.1938 den beri neler olup bittiğininde farkındayım.Geçmiş zamanlarda bu ülkenin nasıl önünün kesildiği olmuşsa yine aynı senaryo.Ben 2001 de ki halimle şimdiki halimi karşılaştırıyorum 2001 de iflas etmiş bir babam gırtlağa kadar borcumuz vardı şuan babam hükümetin çıkardığı sosyal güvenlik prim yapıklandırılması sayesinde emekli oldu 7 yıldır kullanamadığım sağlık hizmetine kavuştum,5 yıl önce bir döner parasını günde ancak bulabilen ben aylık 350 ytl harçlığa sahip oldum.

    türkiye özgürleşiyor türkiye gelişiyor.Hazmedemediğiniz bunların sosyal demokrat bir parti yerine sağcı doğulu görülen türk milli ve dini değerlerine sahip bir insan tarafından yapılmış olması.Avrupa bile akp yi CHP den daha demokrat buluyor

    Bana bir kere söyler misiniz sayın ecevitli dsp hariç hangi sol parti özellikle CHP hilesiz aşikar adil bir seçim ve halk oyuyla iktidara taşınmıştır hiç bir zaman tabi siz milli şef dönemini adil sayarsanız ona diyecek bir şeyim yok




  • bir kaç gün önce evimden işe doğru yürüken salı pazarı civarında bir kaç zabıtanın hani şu çöplerden kağıt falan toplayanlar vardır ya, birisini kıstırmışlar naylondan yapılma gariban arabasını elinden almışlar zavallı 45 yaşlarında olduğunu tahmin ettiğim üstü başı yırtık kadın ağlıyor yalvarıyordu.

    neden yalvarıyordu; naylon arabasını almasınlar ve oda çöplerden kağıt vs toplayarak karnını doyurabilsin diye.

    LÜTFEN!! çöpten kağıt toplayarak hayatta kalma mücadelesi nasıl bir şeydir bunu düşünecek bunun empatisine bir kaç saniyenizi ayıracak kadar yüreklimisiniz?

    aynı topraklarda doğduğumuz bu insanların suçu nedirki?

    ama asıl önemlisi çöpten dahi karnını doyurmasına engel olunursa bunun sonu neye varır.

    Yukarıda anlattığım olay CHP li kadıköy belediyesinin zabıtaları tarafından gerçekleşti.Bende geçen seçimlerde CHP ye oy vermiştim, sanıyormusunuzki ben futbol takımı tutar gibi bir partiyi destekleyecegim??

    kişiler veya partiler değil ,olanlar ve olma ihtimali olan meselelerdir aslolan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SERIM -- 14 Nisan 2007; 14:23:13 >




  • @drgladius arkadaşım ben kendim ticaret ile ugraşıyorum tansu cillerin 5 nisan kararı bana 250 bin usd mal oldu bu devletler yüzünden 2 kere işletmeme kilit vurmak zorunda kaldım. ayrıca ekonomist bir ailenin içinden geliyorum para piyasası ve ekonomi hakkında tr %90 daha fazla bilgim var. bu günkü iyileşme diye görünen suni düzelme hiç beyenmedigimiz başbakanlar zamanında oldu ama bunu ne tayyip ne ecevit ne tansu nede mesut yaptı bunu. kemal derviş ve İMF nin dayatması ve avrupa birligine girmek için öngörülen uyum şartları yaptırdı. başbakan sen , ben olsaydıkta bu iyileşme olacaktı . aynen çocuga şunu yap sana şeker alıcam mantıgı :) bunları yapmassan ab yok . ne baş örtüsüne karşıyım ne sag görüşe nede sol görüş yanlısıyım ben MİLLETİMİN molla sömürge olmasına karşıyım son 4 yılda ist içinde küçük iran oluştu. şu son 4-5 yıl içinde satılan yapılan tüm ihale ve mega projelere bakın ya baştakilerin yiğeni yada yakını.bunlar dahamı kötü tartışılır. ama daha İYİ OLMADIKLARI KESİN ailemde hic asker olmamıştır darbeye her zaman karşıyımdır. ama en büyük güvence son çare silahlı kuvetler iyiki vardır. son olarak başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum yorum size kalmış . geçen yıl istanbul universitesi capa tıp fakultesinde ameliyat oldum odamı 3 kişi ile paylaştım. iki tane sag görüşlü oda arkadaşım . tv açmama izin vermediler ve sabahtan akşama kadar arapça konuştular .....

    bu mudur benim iyiye giden turkiyem. beyogluna kravatsız çıkılmayan laik tr nerde ???

    @uphuck hocam mitingten aradı muhteşemmiş herkese slm yolladı yanında olmak isterdim.burda yaklaşık 2,5 yıldır osx konuşuyoruz kaçtıgı yok 2 günde ülkemizi konuşalım.

    herkese iyi mutlu saglıklı ve LAİK günler dilerim..




  • 
Sayfa: önceki 261262263264265
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.