Bildirim
Kuru sıkı tavsiyesi... (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Toplu kurusıkılar zaten diğerlerine göre nazaran daha nadir tutukluk yapıyor toplu alınıcaksa ekol viper 6yı öneririm -
zoraki al moruk tam sana göre davşan geçmiyom ciddiyim 2 yıl garantisi var kabzası normal silah gibi sesi fazla egonu tatmin eder ve ayriyetten emniyeti çok sağlam 200 tl ama unutma gerçek silahtan daha tehlikelidir kuru sıkı -
quote:
Orijinalden alıntı: SecretAttack
Bana hediye olarak geldi hocam köye gittiğim zaman tarlaya filan gidip sıkıyordum öyle havaya boş boş
Peki bu kurusıkılar için herhangi bir belge , ehliyet vs. gerekiyor mu? Yoksa sadece dükkana girip alıp çıkıyor muyuz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuan bir bilgim yok hocam eskiden gerekmiyordu diye biliyorum ama artık ruhsatsız belgesiz satılması yasak o kesin -
Aynen blow f. 92 al bende retay var elimde patladı
@efbiyay Hocam dediğiniz o tarzdan pek sevmiyorum o yüzden yoksa düşünebilirdim, teşekkürler.
@lala23 Dostum zoraki'ler kaliteli gerçekten ama bütçemi aşıyor ya
@gardion Ciddi misiniz ya nasıl oldu bu olay ? Bir şey oldu mu size ? Blow F92 nasıldır ki daha mı güvenilirdir retay'a göre. -
Kurusıkı zorakiyi zor bulursun hatta bulamazsın bile siyahdır retay olan blow olsun fabrika çıkısı siyahtır bence kurusıkı alma gerçek al oda patlar
quote:
Orijinalden alıntı: gardion
Kurusıkı zorakiyi zor bulursun hatta bulamazsın bile siyahdır retay olan blow olsun fabrika çıkısı siyahtır bence kurusıkı alma gerçek al oda patlar
Yok hocam gerçeğine ihtiyacım yok evde bulunsun diye alıyorum. -
Bende öyle diyordum hevesim gitti
Blow F92 var bende çoktandır kullanmıyorum.Şarjörü bozuldu 15 lira oraya gitti.Mermi bittiğinde normalde tuşa basmak lazım boş pozisyonunu alması için o kısmıda bozuldu,tuşsuz çalışıyor.Arada bir tutukluluk yapıyor.Güvenlik açısından hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar.Gerçi diğerleride aynı,birbirleriyle aynı fiyattalar zaten.Ekol Magnum önerenler var 2 sinin sesi farklı birazda göreceli,bana F92'nın sesi daha hoş geldi bu yüzden bunu tercih ettim.Pek uzun ömürlü olmadıklarını bilerek al,mermi olarakta Y.A.S tercih et sesi iyidir. -
@gardion İlla ki hocam heves sonuçta ama olsun bir köşede dursun, hevesim geçse bile en azından bulunsun evde hırsız falan girer belki caydırıcı olur.
@Sacramental Aynen hocam düşündüğüm iki model var, Retay Eagle ve Blow F92 fiyatları hemen hemen aynı hangisi kısmetse artık, mermi markası tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum evde veya balkonda bir kere sıksak baya ses olur dimi. Hemen anlaşılır yani mahalle ayağa kalkar denemek için soruyorum da yeni aldığımda. -
Hırsızda gerçegi var
Zoraki mod 914 Zorakilere bakabilirsin
Bende bi ara alıcaktım, buraya hırsız dadandı her gün bi eve giriyordu. Sonradan öğrendiğim kadarıyla kuru sıkıyı gerçek gibi göstermek suçmuş Şimdi çeşitli sopalar var hırsız için
-
quote:
Orijinalden alıntı: Just4ForMe
@gardion İlla ki hocam heves sonuçta ama olsun bir köşede dursun, hevesim geçse bile en azından bulunsun evde hırsız falan girer belki caydırıcı olur.
@Sacramental Aynen hocam düşündüğüm iki model var, Retay Eagle ve Blow F92 fiyatları hemen hemen aynı hangisi kısmetse artık, mermi markası tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum evde veya balkonda bir kere sıksak baya ses olur dimi. Hemen anlaşılır yani mahalle ayağa kalkar denemek için soruyorum da yeni aldığımda.
Ne diyeyim bilemedim ki şimdiÇıkarıyor tabiki sokaktaki evlerden balkona çıkıp bakanlar illaki olur,öyle aman aman deprem etkisi yaratacak bir ses bekleme,polis gerçeğiyle uyarı ateşi açtığında kurusıkıya göre az daha kuvvetli sesi çıkıyor.
Denemek için dama çıkıp sıkabilirsin sorun olmaz,ama başkalarına görünme ihbar edip şehir içinde silahı kullanmaktan ceza yiyebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
quote:
Orijinalden alıntı: Just4ForMe
@Sacramental Aynen hocam düşündüğüm iki model var, Retay Eagle ve Blow F92 fiyatları hemen hemen aynı hangisi kısmetse artık, mermi markası tavsiyeniz için teşekkür ederim. Bir şey sormak istiyorum evde veya balkonda bir kere sıksak baya ses olur dimi. Hemen anlaşılır yani mahalle ayağa kalkar denemek için soruyorum da yeni aldığımda.
Ne diyeyim bilemedim ki şimdiÇıkarıyor tabiki sokaktaki evlerden balkona çıkıp bakanlar illaki olur,öyle aman aman deprem etkisi yaratacak bir ses bekleme,polis gerçeğiyle uyarı ateşi açtığında kurusıkıya göre az daha kuvvetli sesi çıkıyor.
Denemek için dama çıkıp sıkabilirsin sorun olmaz,ama başkalarına görünme ihbar edip şehir içinde silahı kullanmaktan ceza yiyebilirsin.
Anladim hocam tesekkurler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X