Şimdi Ara

Kuru sıkı tavsiyesi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam herkese, oncelikle sadece silahlari sevdigim icin ve arada bos alanlarda ses icin sıkıcam bunun icin onerebileceginiz ucuz yollu bir kuru sıkı silah var midir Blow F92 ler nasil mesela ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zigana Sport
     Kuru sıkı tavsiyesi...
    normali var bizde, bi ateş ediyosun öyle bi ses çıkıyo ki hele git köyün varsa dağa çık, o yankıyı bi dinle...

• Yol var gidersen , çay var içersen , ben var seversen , tofaş vaarrrrr binersennn ;))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müptezel Değilim

Zigana Sport
     Kuru sıkı tavsiyesi...
    normali var bizde, bi ateş ediyosun öyle bi ses çıkıyo ki hele git köyün varsa dağa çık, o yankıyı bi dinle...

Evet ziganada baya tavsiye etmislerdi, baska konularda. Bakalim benim cevremde bulabilirsem alayim bir tane, bunun fiyati nedir su an mobildeyimde bakamiyorum:)

• quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Yol var gidersen , çay var içersen , ben var seversen , tofaş vaarrrrr binersennn ;))

Trollügün üstünde bugün qamqi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

quote:

Yol var gidersen , çay var içersen , ben var seversen , tofaş vaarrrrr binersennn ;))

Hep öyleydi qamqilatör

• quote:

Orijinalden alıntı: TYLER*

quote:

Aynen qamqi ya çok sıkıldım , çatacak yer arıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yukarı...

• Hic anlayan yok mu bu islerden yav:)

• Kurusıkıyı artık heryerde bulamazsın kardeşim satışı yasaklandı
  • kuru sıkı yerine havalı tüfek al
  • Hocam bizim burada iki tane av bayi var ikiside satiyor, ruhsatta veriyorlar. Ama ben internetten siparis etmeyi dusunuyorum cok daha uygun Retay Eagle cok hosuma gitti desert eagle nin kopyasi. Bakalim ne olacak.:)

Havali tufekler falan hosuma gitmiyor hocam zaten bu silahida goruntusu ve tetigi cekince cikan sesi agirligi falan icin aliyorum.:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 24 Ocak 2014; 22:59:20 >
  • Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam fiyat aralığınız ne fazla ucuza kaçmamanızı öneririm birinciyi atar ikincide tutukluk yapar ucuz olanlar hatta elinizde bile dağılabilir aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: SecretAttack

Anladım hocam fiyat aralığınız ne fazla ucuza kaçmamanızı öneririm birinciyi atar ikincide tutukluk yapar ucuz olanlar hatta elinizde bile dağılabilir aman dikkat

Vallahi hocam fiyati 100-150 arasi degisiyor zaten ayda en fazla bir sarjor bosaltirim belki o bile olmaz.:)

• Blow F92 Kurusıkı Tabanca fiyatı 100 - 130 arası değişiyor hocam bir araştır istersen iyidir.
     Kuru sıkı tavsiyesi...
  • quote:

Blow F92 Kurusıkı Tabanca fiyatı 100 - 130 arası değişiyor hocam bir araştır istersen iyidir.
     Kuru sıkı tavsiyesi...

Evet bunuda en basindan beri arastiriyorum ama namlu seklinden dolayi retay eagle sectim bakalim hangisi kismetse, sizde var mi hocam ?

• Evet hocam ekol viper 6 parlak beyaz bir kurusıkım var ama uzun süredir kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecretAttack -- 24 Ocak 2014; 23:17:57 >
  • quote:

Evet hocam ekol viper 6 parlak beyaz bir kurusıkım var ama uzun süredir kullanmıyorum

Ne amaçla almıştınız

• http://www.bozkurtav.com/ekol-viper-45-beyaz-toplu-kurusiki-tabanca-pmu789 diğerlerinin çoğu tutukluk yapar ucuz olduğu için ama bunun hem görüntüsü hem kalitesi iyidir
  • y u do dis kullanıcısına yanıt
    Bana hediye olarak geldi hocam köye gittiğim zaman tarlaya filan gidip sıkıyordum öyle havaya boş boş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.