Bildirim
Kuru sıkı tavsiyesi...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
Yol var gidersen , çay var içersen , ben var seversen , tofaş vaarrrrr binersennn ;)) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: y u do dis
Yol var gidersen , çay var içersen , ben var seversen , tofaş vaarrrrr binersennn ;))
Trollügün üstünde bugün qamqi -
quote:
Orijinalden alıntı: TYLER*
quote:
Yol var gidersen , çay var içersen , ben var seversen , tofaş vaarrrrr binersennn ;))
Trollügün üstünde bugün qamqi
Hep öyleydi qamqilatör
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TYLER*
quote:
Trollügün üstünde bugün qamqi
Aynen qamqi ya çok sıkıldım , çatacak yer arıyorum -
Yukarı...
Hic anlayan yok mu bu islerden yav:)
Kurusıkıyı artık heryerde bulamazsın kardeşim satışı yasaklandı -
kuru sıkı yerine havalı tüfek al -
Hocam bizim burada iki tane av bayi var ikiside satiyor, ruhsatta veriyorlar. Ama ben internetten siparis etmeyi dusunuyorum cok daha uygun Retay Eagle cok hosuma gitti desert eagle nin kopyasi. Bakalim ne olacak.:)
Havali tufekler falan hosuma gitmiyor hocam zaten bu silahida goruntusu ve tetigi cekince cikan sesi agirligi falan icin aliyorum.:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Just4ForMe -- 24 Ocak 2014; 22:59:20 >
Anladım hocam fiyat aralığınız ne fazla ucuza kaçmamanızı öneririm birinciyi atar ikincide tutukluk yapar ucuz olanlar hatta elinizde bile dağılabilir aman dikkat -
quote:
Orijinalden alıntı: SecretAttack
Anladım hocam fiyat aralığınız ne fazla ucuza kaçmamanızı öneririm birinciyi atar ikincide tutukluk yapar ucuz olanlar hatta elinizde bile dağılabilir aman dikkat
Vallahi hocam fiyati 100-150 arasi degisiyor zaten ayda en fazla bir sarjor bosaltirim belki o bile olmaz.:)
-
quote:
Blow F92 Kurusıkı Tabanca fiyatı 100 - 130 arası değişiyor hocam bir araştır istersen iyidir.
Evet bunuda en basindan beri arastiriyorum ama namlu seklinden dolayi retay eagle sectim bakalim hangisi kismetse, sizde var mi hocam ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hocam ekol viper 6 parlak beyaz bir kurusıkım var ama uzun süredir kullanmıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecretAttack -- 24 Ocak 2014; 23:17:57 > -
quote:
Evet hocam ekol viper 6 parlak beyaz bir kurusıkım var ama uzun süredir kullanmıyorum
Ne amaçla almıştınız
http://www.bozkurtav.com/ekol-viper-45-beyaz-toplu-kurusiki-tabanca-pmu789 diğerlerinin çoğu tutukluk yapar ucuz olduğu için ama bunun hem görüntüsü hem kalitesi iyidir -
Bana hediye olarak geldi hocam köye gittiğim zaman tarlaya filan gidip sıkıyordum öyle havaya boş boş
Benzer içerikler
- yemekte evlilik teklifi ne zaman yapılır
- açılmayan kumbaradan kağıt para nasıl çıkarılır
- konulu film ne demek
- dhl hangi kargo
- fakik göz içi lens ameliyatı yorumları
- penis nakli
- çay bardağı emojisi
- ets2 türkiye haritası
- deprem güvenlik bilgileri
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X