Şimdi Ara

Kurtlar Vadisinin Son Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bana biraz saçmaladılar gibi geldi madem Türkiyede yaşanan olayları ve kişileri konu alıyo bu ülkede İskender Büyük gibi biri yakıp yıkıp asıp kesip elinin kolunu sallıyarak gezicek çok zor olduğunu düşünüyorum hatta imkansız... sizler ne düşünüyosunuz

• Bu hafta Polat'ı kötü şeyler bekliyo onu düşünüyorum ;

Kurtlar Vadisinin Son Bölümü
  • Burası Türkiye.
  • Yeni fragman: http://rapidshare.com/files/153701825/KV_Pusu_Blm_43_Fragman.avi
  • quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

Bana biraz saçmaladılar gibi geldi madem Türkiyede yaşanan olayları ve kişileri konu alıyo bu ülkede İskender Büyük gibi biri yakıp yıkıp asıp kesip elinin kolunu sallıyarak gezicek çok zor olduğunu düşünüyorum hatta imkansız... sizler ne düşünüyosunuz

Sadece gerçek olayları anlatmıyor, olayın bir de dizi yönü var. Dizinin izlenebilir ve sıkıcı olmaması için bu ögeler şart.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HITM@N

quote:

Orjinalden alıntı: novalgine_plus

Bana biraz saçmaladılar gibi geldi madem Türkiyede yaşanan olayları ve kişileri konu alıyo bu ülkede İskender Büyük gibi biri yakıp yıkıp asıp kesip elinin kolunu sallıyarak gezicek çok zor olduğunu düşünüyorum hatta imkansız... sizler ne düşünüyosunuz

Sadece gerçek olayları anlatmıyor, olayın bir de dizi yönü var. Dizinin izlenebilir ve sıkıcı olmaması için bu ögeler şart.

dizi yabancı ülkede çekilmiş olsa oraları bilmediğimiz için belki inandırıcı gelebilir ama yaşadığım ülkede böle abartı olunca ister istemez "hadi len oha yani" demekten kendimi alıkoyamıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.