Bana biraz saçmaladılar gibi geldi madem Türkiyede yaşanan olayları ve kişileri konu alıyo bu ülkede İskender Büyük gibi biri yakıp yıkıp asıp kesip elinin kolunu sallıyarak gezicek çok zor olduğunu düşünüyorum hatta imkansız... sizler ne düşünüyosunuz
Bu hafta Polat'ı kötü şeyler bekliyo onu düşünüyorum ;
Burası Türkiye.
Yeni fragman: http://rapidshare.com/files/153701825/KV_Pusu_Blm_43_Fragman.avi
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
Bana biraz saçmaladılar gibi geldi madem Türkiyede yaşanan olayları ve kişileri konu alıyo bu ülkede İskender Büyük gibi biri yakıp yıkıp asıp kesip elinin kolunu sallıyarak gezicek çok zor olduğunu düşünüyorum hatta imkansız... sizler ne düşünüyosunuz
Sadece gerçek olayları anlatmıyor, olayın bir de dizi yönü var. Dizinin izlenebilir ve sıkıcı olmaması için bu ögeler şart.
quote:
Orjinalden alıntı: HITM@N
quote:
Orjinalden alıntı: novalgine_plus
Sadece gerçek olayları anlatmıyor, olayın bir de dizi yönü var. Dizinin izlenebilir ve sıkıcı olmaması için bu ögeler şart.
dizi yabancı ülkede çekilmiş olsa oraları bilmediğimiz için belki inandırıcı gelebilir ama yaşadığım ülkede böle abartı olunca ister istemez "hadi len oha yani" demekten kendimi alıkoyamıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme