Şimdi Ara

kurtlar vadisinin oyunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
18.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler araştırmasını yapmadım ama duyduklarıma göre kurtlar vadisinin oyununu yapıyorlarmış
    bu konuyla bilgisi olan arkadaşlar mesaj atsın son duyduğum şey filimdeki tüm karakterlerinde oyunu oynamak mümkünmüş bilgisi olan arkadaşları bekliyorum

• var zaten

Mafia-Kurtlarvadisi modu
  • quote:

Orjinalden alıntı: pew

var zaten

Mafia-Kurtlarvadisi modu

Nasıl yani
  • evet mafia nın üzerine kuruyosunuz ama konu monu değişiyo mu yoksa sadece heriflerin isimleri mi değişiyo bilmiyorum.
  • Konu falan değişmez yaw nasıl olacakki o isimler falan tamamda hem olede bir halta benzemez sanırım.
  • pana filim bu korsan faliyetle adının kullanılmasından dolayı rahatsız olmuş ve oyun yapılmaya başlanılmış iyiyada kötü karakter olunabilecekmiş eğer kötü olunursa görevleri başarıyla bitrenler barona yaklaşacakmış ve sonunda onu öldürecekmiş
  • eger kurtlar vadisi konulu bi oyun yapılırsa bu oyun çok satar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KURTLAR VADİSİ
    21 yıl önce açıldı
    KURTLAR VADİSİ HALO DAYI
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw iyice b.........k unu çıkardılar kurtlar vadisiymiş hey allahım

biraz akıllı olsunlar milleti böyle olmayan şeylerle kurtlar vadisi filanmış kandırıolar özendiriolar sonra neden türkiye ileri gitmio gitmez tabikide
  • quote:

Orjinalden alıntı: iron eagle

yaw iyice b.........k unu çıkardılar kurtlar vadisiymiş hey allahım

biraz akıllı olsunlar milleti böyle olmayan şeylerle kurtlar vadisi filanmış kandırıolar özendiriolar sonra neden türkiye ileri gitmio gitmez tabikide

Agzina saglik abi ne o öle adamlar manavdan meyva alirmiş gibi adam öldürüyo kolaymi öle bu ülkede kanun var polis var adalet var sanki hiç araştirma olmuyacak ölen öldüğü vuran vurduguyla kaliçak gel keyfim gel o zaman herkez vursun birbirini memlekette adam kalmasin millette görüyo bunu önüne gelen ben polatim ben şuyum biraz gerceye dönelim dizinin kaldirilmasindan yanayim insanlari çok yanliş etkiliyo

• demekki kolayki kurtlar vadisinden sonra cinayet oranı arttı.
    kurtlar vadisi moddaki görevler mafia'dakilerden farklı yani oyun ek paket olmasa türk oyunu diyebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: MORGAN

quote:

Orjinalden alıntı: iron eagle

yaw iyice b.........k unu çıkardılar kurtlar vadisiymiş hey allahım

Agzina saglik abi ne o öle adamlar manavdan meyva alirmiş gibi adam öldürüyo kolaymi öle bu ülkede kanun var polis var adalet var sanki hiç araştirma olmuyacak ölen öldüğü vuran vurduguyla kaliçak gel keyfim gel o zaman herkez vursun birbirini memlekette adam kalmasin millette görüyo bunu önüne gelen ben polatim ben şuyum biraz gerceye dönelim dizinin kaldirilmasindan yanayim insanlari çok yanliş etkiliyo

arkadaşlar oyunla ilgili cevaplar verseniz nasıl olur?

• mesela duran emmi'nin yeri falan var üsttede yazdım resmen türk oyunu bana hiç mafyayı hatılatmadı
  • Ben de 02.02.2005 tarihli Sabah gazetesinin Günaydın ekinde okumuştum.Oyunun prodüksiyonunu dizinin yapımcıları üstlenecekmiş.Ancak resmi kv sitesinde pc oyunu hakkında bir açıklama yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saltuk -- 8 Şubat 2006 17:09:58 >
  • bi bu eksikti, mafia modunu zaten bilen biliyor, ama Kurtlar Vadisi için ayrıca oyun yapacaklarını sanmıyorum.
  • arkadaslar eski gameportaltr ekibi yani bizler yapmistik oyunu..... mafia modunu googlerede aratarak bulabilirsiniz..downloadarsivi.com da vardi..
    bende de var ama 60 mb
  • o kurtlar vadısı patch ı hıc ıyı degıl hatta kurulum yanlıslıgı var sadecee ısımler ve menu turkce oluyo bence 2 lira ona verilmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeVil_BoZZo

o kurtlar vadısı patch ı hıc ıyı degıl hatta kurulum yanlıslıgı var sadecee ısımler ve menu turkce oluyo bence 2 lira ona verilmez

olm senin dediğin kurtlar wadisi mod 1.0
    1.1 mod çok güzel eskiden linki wardı ama site kapandı ne yazıkki ama isteyene 1.0 atarım
  • kurtlar vadisinin cep telefonunda oyunu var.
  • Oldum olası hiç izlemedim şu kurtlar vadisini. We sevmem de. Kesin mafianın üzerine eklenen kurtlar vadisi ek paketinde de sadece isimleri ve şehir ismini değiştirmişlerdir. harita konu falan aynıdır
  • diziyi izlemiyorum ama böyle bir oyun bu yıl içinde yapılırsa türkiyede en çok satan oyun olacağı büyük ihtimal
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.