Dün sanırım çogunuz izlemiştir fLim bitirilmeye yönelik g iderken laz ziyanın son açıklaması sanki biraz daha uzuyacak gibime geldi .. işler çok karışacak çok :) konsey laz ziyadan korkutumu sizce ? ha bide sabah işe dogru yürürken 4 ögrencinin kurtlar vadisini konuştuklarını duydum :))
bide şöyle bişey dikkatimi çekti mezarlık bölümünde çakırın annesi 1951 1970 ti sanırmı.. çakırın dogum tarisi ise 1964 şimdi benim bundan anladıgım kadar ı ile çakırın annesi 14 yaşında çakırı dünyaya getirmiş :)
ziyanın kızıyla polatın ne ilgisi var anlmadım. öldürmesinler diye yalan mı söyledi yani.
hem testereye mesaj yolladı hem de Karahanlıya....Lazyağının bahsettiği kızı testerenin sevgilisi olan..iyi oldu iyi..o kız eliften daha güzel..elif tatlı şirin ama polata lazyağının kızı yakışır...
Laz ziya öldürmesinler diye yalan söyledi zaten polat başka ülkeye gitme planları kuruyorda işte işini yarıda bırakmıyacakmış , testerenin bu sefer işi zor anlıyacagınız :) filim sonamı gidiyor yenimi başlıyor buda ayrı bir tartışma meselesi olur herhalde.
diğer bir topic de espirisine polat aslan beyi falan da öldürecek dedim..aslan bey biraz daha üsteleysedi uçuşa geçecekti binanın tepesinden..
Harbi polat kafayı yemişti çakır öldükten sonra delirdi herhalde.
bi problem var galiba sitede....boş beyz bi ekran geliyor .. siteye girmiyor?????
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaSuS</i> <br />bide şöyle bişey dikkatimi çekti mezarlık bölümünde çakırın annesi 1951 1970 ti sanırmı.. çakırın dogum tarisi ise 1964 şimdi benim bundan anladıgım kadar ı ile çakırın annesi 14 yaşında çakırı dünyaya getirmiş :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> o annesi değil, kardeşi. :-)
masterobi +1 bu arada ben açıkcası aslan bey ben devletim devlet dedikten sonra polatın kafaya birtane bekledim ama olmadı
dizi 6 bölüm sonra sona erecekmiş
Koray08 Eminmisin?
yaw ben izleyemedim yaa edebiyat sınavım vardı[help] bi tek başını izledim testerenin ölmesini isterdim ama olmadı[dntw] polat da ne şanslı adammış lan adamın 6ta 1 boş mermi yerine(bunun kısa bi adı yokmu?) denk gelme ihtimali var, adam iki kez kurtuluyor beah! o şans bende olsaydı...
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by masterobi</i> <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaSuS</i> <br />bide şöyle bişey dikkatimi çekti mezarlık bölümünde çakırın annesi 1951 1970 ti sanırmı.. çakırın dogum tarisi ise 1964 şimdi benim bundan anladıgım kadar ı ile çakırın annesi 14 yaşında çakırı dünyaya getirmiş :) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> o annesi değil, kardeşi. :-) <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Iyiki diyorsun kardeş kardeşi olsa idi 1951 demi dogmus olacaktı? :) çakır 1964 dogumlu görmedinmi taşta ailesi yazıyor annesi kardeş ve çakır.. annesinin dogum tarihi 1951 die tarihi 1970 polatın dogum tarihi 1964 kimsenin dikkatini çekmedimi?
Büyük ihtimalle en fazla 3 bölüm sonra finish...
Yeni bölümü mutlaka izlemenizi tavsiye ederim
Sakın kaçırmayın yeni bölümde Laz ziya ile baronun arası açılacak gibime geliyor
bırak onu olaya bak haliti dövmüşler :)) çakırı öldürdü diye
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme