Şimdi Ara

KURTLAR VADİSİ ThE eNd mI oLuYor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün sanırım çogunuz izlemiştir fLim bitirilmeye yönelik g iderken laz ziyanın son açıklaması sanki biraz daha uzuyacak gibime geldi .. işler çok karışacak çok :) konsey laz ziyadan korkutumu sizce ? ha bide sabah işe dogru yürürken 4 ögrencinin kurtlar vadisini konuştuklarını duydum :))

• bide şöyle bişey dikkatimi çekti mezarlık bölümünde çakırın annesi 1951 1970 ti sanırmı.. çakırın dogum tarisi ise 1964 şimdi benim bundan anladıgım kadar ı ile çakırın annesi 14 yaşında çakırı dünyaya getirmiş :)
  • ziyanın kızıyla polatın ne ilgisi var anlmadım.
    öldürmesinler diye yalan mı söyledi yani.
  • hem testereye mesaj yolladı hem de Karahanlıya....Lazyağının bahsettiği kızı testerenin sevgilisi olan..iyi oldu iyi..o kız eliften daha güzel..elif tatlı şirin ama polata lazyağının kızı yakışır...
  • Laz ziya öldürmesinler diye yalan söyledi zaten polat başka ülkeye gitme planları kuruyorda işte işini yarıda bırakmıyacakmış , testerenin bu sefer işi zor anlıyacagınız :) filim sonamı gidiyor yenimi başlıyor buda ayrı bir tartışma meselesi olur herhalde.
  • diğer bir topic de espirisine polat aslan beyi falan da öldürecek dedim..aslan bey biraz daha üsteleysedi uçuşa geçecekti binanın tepesinden..
  • Harbi polat kafayı yemişti çakır öldükten sonra delirdi herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar bizimle bunları tartışmak isteyeniwww.kurtlarvadisi.gen.tr bekliyoruz...
  • bi problem var galiba sitede....boş beyz bi ekran geliyor .. siteye girmiyor?????
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaSuS</i>
    <br />bide şöyle bişey dikkatimi çekti mezarlık bölümünde çakırın annesi 1951 1970 ti sanırmı.. çakırın dogum tarisi ise 1964 şimdi benim bundan anladıgım kadar ı ile çakırın annesi 14 yaşında çakırı dünyaya getirmiş :)
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
    o annesi değil, kardeşi. :-)
  • masterobi +1
    bu arada ben açıkcası aslan bey ben devletim devlet dedikten sonra polatın kafaya birtane bekledim ama olmadı
  • dizi 6 bölüm sonra sona erecekmiş
  • Koray08 Eminmisin?
  • yaw ben izleyemedim yaa edebiyat sınavım vardı[help]
    bi tek başını izledim testerenin ölmesini isterdim ama olmadı[dntw]
    polat da ne şanslı adammış lan adamın 6ta 1 boş mermi yerine(bunun kısa bi adı yokmu?) denk gelme ihtimali var, adam iki kez kurtuluyor beah! o şans bende olsaydı...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by masterobi</i>
    <br /><blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by CaSuS</i>
    <br />bide şöyle bişey dikkatimi çekti mezarlık bölümünde çakırın annesi 1951 1970 ti sanırmı.. çakırın dogum tarisi ise 1964 şimdi benim bundan anladıgım kadar ı ile çakırın annesi 14 yaşında çakırı dünyaya getirmiş :)
    o annesi değil, kardeşi. :-)

Iyiki diyorsun kardeş kardeşi olsa idi 1951 demi dogmus olacaktı? :) çakır 1964 dogumlu görmedinmi taşta ailesi yazıyor annesi kardeş ve çakır.. annesinin dogum tarihi 1951 die tarihi 1970 polatın dogum tarihi 1964 kimsenin dikkatini çekmedimi?

• Büyük ihtimalle en fazla 3 bölüm sonra finish...
  • Yeni bölümü mutlaka izlemenizi tavsiye ederim

Sakın kaçırmayın yeni bölümde Laz ziya ile baronun arası açılacak gibime geliyor
  • bırak onu olaya bak haliti dövmüşler :)) çakırı öldürdü diye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.