Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Terör İlk fragmanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://rapid share.com/files/11259786/kurtlarvadisiteror_www.capturem.com.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipacik -- 11 Ocak 2007; 22:30:49 >

• arkadaşlar az önce show tv de yayınlandı ilk fragman kısa daa henüz atraksiyonlu fragman yayınlanmadı :)
  • helal sipacik . süper paylaşım.
  • saol maydemirim muahahah
  • sabır :D bekleyelim bakalım
  • :D biraz oncede yayinlandı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kurtlar Vadisi 79. Bölüm
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar;

bana o fregmandaki gözler hiç de necati şaşmazın gözleri gibi gelmedi?

dizide polat alemdar olacak bunu biliyoruz ama polat alemdarı necati şaşmazın canlandıracağını yazan bi link verebilirmisiniz bana?

hayırlı günler.
  • arkadaşım artık polat alemdarın yüzünüde tanıyamıosan ne diyeyim sana elbetteki polattı o necati şaşmaz...

bencede il başlangıcı soyle olur dızının hani son bölümde polat ailesini adamlarından birinin gaziantepteki köyüne yollamıştı hatırlarsanız ilk önce oraya gidip ailesini alıcaktır yüksek ihtimal ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sipacik

arkadaşım artık polat alemdarın yüzünüde tanıyamıosan ne diyeyim sana elbetteki polattı o necati şaşmaz...

bencede il başlangıcı soyle olur dızının hani son bölümde polat ailesini adamlarından birinin gaziantepteki köyüne yollamıştı hatırlarsanız ilk önce oraya gidip ailesini alıcaktır yüksek ihtimal ..

Ben son bölümlerini izlemedim dizinin bağlantılı olursa anlamamız zor olacak anlaşılan
  • yinemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: doors

yinemi

EVET YİNE

bu arada polat kendisine bi zarf atmıştı o zarfın tarihi neydi hatırlayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar;

dizide polat alemdar olacak bunu biliyoruz ama polat alemdarı necati şaşmazın canlandıracağını yazan bi link verebilirmisiniz bana?

hayırlı günler.

bana da öyle geldi ama bilmiyorum.Acaba ufak ali mi hani mafyadan almıştı okumaya göndermişti
  • quote:

Orjinalden alıntı: diego-21

quote:

Orjinalden alıntı: doors

yinemi

EVET YİNE

bu arada polat kendisine bi zarf atmıştı o zarfın tarihi neydi hatırlayan var mı?

2015
  • TEŞEKKÜRLER...
  • Ben fragmanı fear factoru izlerken gördüm fragmanda pek bişey yok
    bir kişi bize yaşananları anlatıyo ekrandada yazılar var sonra polatın gözleri görünüyo
    ve çok yakında diyo sinema filmi gibi etkileyici bir teaser olmuş

bakalım dizi nasıl olacak.
  • ben pek sevmedim , cunku halkimiz nasil izleyecegini bilmiyor. Sokakta bir suru ozenti it var bu diziden etkilenen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tasshelhoff

arkadaşlar;

belki bu sefer de gözlerini değiştirirler?

bekleyelim görelim. belki bu kez yayıncı kanal biraz daha insaflı davranır da daha geç saate koyarlar.
  • Güzel karşılaştırmalara yer verilen bir fragman olmuş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _kemalist_

ben pek sevmedim , cunku halkimiz nasil izleyecegini bilmiyor. Sokakta bir suru ozenti it var bu diziden etkilenen.

halkımız biraz bilinçli olsa guzel dizide.Kendini kaptıran cok kişiler var.KV den sonra bir suru cinayet haberleri duyduk.İnş bu diziden sonra da teroristlerin ölum haberlerini duyarız.Dizinin oludgu gun dısardan çıt çıkmıyordu ya. :S
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.