Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (2436. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.674.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 24342435243624372438
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spycho

Hocam ilk cümlelerde anlattığınız Karahanlı ve Aslan Akbey'in dostluğunu daha önce hiç bilmiyordum gerçekten şimdi öğrendim çok teşekkürler bu kadar detaylı bilgi için. Peki Karahanlı ile Aslan Akbey'in önceden beraber iş yaptığını dost olduğunu dizide nerelerde bahsediyor?

@ByCRiMiNaL.

50.bölümlerde sezon finaline yakın 54-54 olabilir emin değilim Polat üzerinden testere Aslan Akbey'in eline geçiyor daha sonra Aslan Akbey Karahanlının yanına gidiyor ve bunca zaman sonra ilk görüşmemiz diyor hatta kod adı Amca Karahanlı hem Amca diye bahsediyor Aslan Akbey onda bir hazine olduğunu söylüyor karahanlıya aslında Akbey gizliden Polat yani Efe'den bahsediyor ama Karahanlı Testere zannediyor Polat'ı çağırıyor çünkü Polat'ın Tesreteyi öldürdüğünü biliyor ve ondan şüpheneliyor tam Polat'ın kalemini kıracakken Amca'nın ölüm haberi geliyor ve Polat'da 3 kere hapşurunca şüpheye düşüyor ve kalemini kırmaktan vazgeçiyor ona görev veriyor daha sonra Doğu Eşfrefoğlu buluyordu sanırım eski defterler açıldığı zaman 70-75 bölüm arası olabilir Aslan Akbey ile Karahanlı'nın kıbrısta fotoğrafı çıkıyor Kıbrıs barış harekatında tüccar kılığına girip türkmenlere yardım ediyorlar hatırladıklarım bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben Kurtlar Vadisi'nin ilk 97 bölümünü yeniden izlemeye başladım, işte dün ilk 3 bölümü arka arkaya izleyip bitirdim. Demem o ki birkaç sezondur hepimiz Elif-Ömer baba-Nazife anne-Leyla sahnelerinden bıktık, bıkıyoruz, sıkıcı falan diye ağlıyorduk ama şahsen en eski bölümlerde bu dediğimiz sahneler hâla var hatta daha uzun bile diyebilirim yok işte Elif-Ali Canden aşk sahneleri, Ömerbaba-Nazife konuşma sahneleri falan filan yani senelerdir bu tarz sıkıcı sahneler varmış demek istiyorum.

Onun dışında eski bilgileri tazelemek için birkaç soru soracağım, şimdi Polat, Çakır'ı bir nevi kullanarak konseyi falan yıkıyor yani Çakır mafya Polat ise devlet adına çalışan biri, peki şu anki senaryoda Pusat yani Çakır'ın oğlu neden devlet adına çalışıyor? Veyahut Polat'ın Çakır'ın ailesiyle ile olan bağı neden devam ediyor sonuçta amaçları farklı, yani Çakır basitçe söylersem kötü, Polat iyi.

Polat biyolojik olarak Karahnlı'nın çocuğu di'mi? (Zaten izledikçe diğer bölümleri daha iyi anlayacağım ama gene soruyorum)

Bir de Polat'ın hem Pusu'da hem en eski bölümlerde rüyalarında, düşüncelerinde gördüğü atlı bir sahne var, iki atlı birbirini kovalıyor arkadakini öndeki düşüyor ve tabi bir çocuk da var öndekinde. O sahnede o çocuk anladığım kadarıyla zaten Polat yani Ali Candan ama onu kaçıran kim? Aslan Akbey mi?

Dostum henüz 3.bölüm seyretmişsin konuyu biliyorsun ama seyret o Elif sahneleri v.s var evet ama hiçde sıkıcı değil ha şimdi sıkıcı geliyor olabilir ama o zaman onun direk senaryoya etkisi vardı sonuçta o zamanlar Ali-Elif aşkı vardı ortata Polat aşkı uğruna ondan vazgeçip devlete hizmet ediyordu ama şimdiki Nazife Sahnelerinin hiç bir etkisi almadı Ömer Baba'da öldükten sonra sadece zaman doldurmak için çekiliyor.
    Polat Çakır'ı kullanarak konseyi yıkıyor Çakır bi adım ama evvela Can dostu oluyorlar Çakır kötü diyorsun ama Çakır bildiğin kötülerden değil izledikce zaten ortaya çıkacak Çakır mazlumun hakkını veren Zaliminde hakkından gelen birisi tıpkı Polat gibi sonuçta Polat'da orda bir mafya evet belki devlet görevlisi ama bölümler ilerledikce oda mafya oluyor Aslan Akbey ile tartışmaları var hatta ben Mafya Babasıyım diye Pusat'da biliyorki babasının zalimler ile mücadele etmesini aynı zamanda Çakır çocuklarını karısını Polat'a emanet ediyor yani zaten fazla anlatmaya gerek yok mesela 70'li bölümlerde Nesrin Çakır ile Babası Laz Ziya birbirine düşüyor Pusat arada kalıyor Polat alıyor Pusat'ı bir süre Polat yetiştiriyor yani manevi olarak diğer sorularının cevabınıda arkadaşlar vermiş.

Evet o Aslan Akbey ile olan tartışmalarını biliyorum, aklımda hala. Ama biraz da Aslan amca KGT'yi bireysel çıkarları için de kullanmaya başlıyor bir süre sonra, öyle değil mi?

Bir de belki de Polat mecbur olduğu için, zoraki olduğu için bu Kurtlar Vadisi operasyonuna katılıyor. Çünkü Ali iken Aslan Akbey sürekli ona buraya girerken ettiğin yemini ve kuralları hatırlıyorsun değil mi gibi tehditvari sözler ediyordu. Yani Ali Candan 1. bölümde aslında hiç ama hiç kabul etmiyordu bu görevi, sevdiklerinden ayrılmayı falan. Belki de zorla olduğu için devam etti bu operasyonda?

Şimdi Asıl mevzu şu şekilde oluyor detaylıca anlatayım
    Yıllar önce Karahanlı ve Aslan Akbey beraber operasyon yapan iki kardeş gibiler Kıbrısta felan operasyon yapıyorlar bir süre sonra Tapınakcılar Karahanlı'ya ulaşıyor Final bölümünde Kriptex'de Karahanlının içlerine girmesinden felan bahsediliyor onu geçelim Karahanlı o dönem Filistin'de bulunun şimdi adı aklıma gelmedi bir kampın adresini israillilere veriyor ve israil orayı bombalıyor orda Aslan Akbey'in kardeşi ve hamile eşi ölüyor hata kızın adı Leyla Polat'ın gerçek olmayan hikayesinde güya sevgilisi olan Leyla zaten Karahanlı ölmeden önce Leyla üzerindenden Polat'Iın oğlu olduğunu çözüyor Aslan Akbey'de gidiyor Karahanlının oğlunu kaçırıyor önce onu yetimhaneye sonrada onu iyi yetiştirecek aileyle telkinlere kimseye farkettirmeden veriyor daha sonra bunlar ortaya çıkıyor Polat yani Ali Lise'yi bitirince Aslan Akbey yıllarca zaten onun yanındaydı kitapcı kimliğinde üniversite gireceği zamanda Ktg'yi anlatıyor ve onu yetiştirmeye başlıyor daha sonra Diplomat oluyor ve çeşitli gizli görevlerde bulunuyor taki Aslan Akbey'in Doğu Eşfefoğlunun ''Kurtlar Vadisi Operasyonu"" emrini alana kadar Aslan Akbey operasyonu direk Karahanlının üzerine kuruyor zaten ilerki bölümlerde kendin izleyip çözersin Ali elbetteki ilk başlarda gönülsüz başlıyor sonuçta ailesi sevgilisi onu ölü biliyor ama misal final bölümünde iyiki girdiğini anlatıyor neyse siz finale kadar seyredin finalde aklınıza takılan soruları cevaplıyalım daha makul olur.

aslında dizinin kilit noktası aslanın kardeşi he. karahanlı mülteci kampını amerikalılara bombalatmasa ve aslanın kardeşi ölmese aslan eski dostunun oğlunu kaçırmayacak ve polat diye biri olmayacak ama bi sahnede lokantada karahanlı aslanla konuşuyo tanışıyozmu diye soruyo orası feci saçma aslanı hatırlamaması. dizinin belkide tek saçma yeri bura.
  • Hocam verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. Peki son bir-iki şey daha soracağım aklıma geldi tapınakçılar Karahanlı'yı daha sonra neden baron olarak seçiyorlar? Yani baronluğun amacını biliyorum. Sadece bir yeri bombalattığı için nasıl ona güvendiler? Karahanlı zorda kaldığı için mi Amerikalılara yani tapınakçılara girip onların adamı oldu.

Neyse biraz da izleyeyim hep sordum.
  • Bu dizi bana İlk 97 bölümümn tadını verir mi arkadaşlar? Çakır zamanları süperdi Hüsrev ağa Tombalacı falan o zamanlar harikaydı şimdi nasıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikola_Teslaa

Bu dizi bana İlk 97 bölümümn tadını verir mi arkadaşlar? Çakır zamanları süperdi Hüsrev ağa Tombalacı falan o zamanlar harikaydı şimdi nasıl

Pek iyi değil her geçen günde batırıyorlar o 97 bölümlük vadi efsanedir bu mafyadan uzak farklı bir oluşumu anlatıyor ama bozuldu iyice dizi saçmalıklar vadisi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk vadi serisinde Şahin aga vardı, ceza evinde cakirin dostu, o öldü mü? Öldüğü kısmı ben mi kaçırdım acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

İlk vadi serisinde Şahin aga vardı, ceza evinde cakirin dostu, o öldü mü? Öldüğü kısmı ben mi kaçırdım acaba

Hayır hala cezaevinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kelt

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ben Kurtlar Vadisi'nin ilk 97 bölümünü yeniden izlemeye başladım, işte dün ilk 3 bölümü arka arkaya izleyip bitirdim. Demem o ki birkaç sezondur hepimiz Elif-Ömer baba-Nazife anne-Leyla sahnelerinden bıktık, bıkıyoruz, sıkıcı falan diye ağlıyorduk ama şahsen en eski bölümlerde bu dediğimiz sahneler hâla var hatta daha uzun bile diyebilirim yok işte Elif-Ali Canden aşk sahneleri, Ömerbaba-Nazife konuşma sahneleri falan filan yani senelerdir bu tarz sıkıcı sahneler varmış demek istiyorum.

Onun dışında eski bilgileri tazelemek için birkaç soru soracağım, şimdi Polat, Çakır'ı bir nevi kullanarak konseyi falan yıkıyor yani Çakır mafya Polat ise devlet adına çalışan biri, peki şu anki senaryoda Pusat yani Çakır'ın oğlu neden devlet adına çalışıyor? Veyahut Polat'ın Çakır'ın ailesiyle ile olan bağı neden devam ediyor sonuçta amaçları farklı, yani Çakır basitçe söylersem kötü, Polat iyi.

Polat biyolojik olarak Karahnlı'nın çocuğu di'mi? (Zaten izledikçe diğer bölümleri daha iyi anlayacağım ama gene soruyorum)

Bir de Polat'ın hem Pusu'da hem en eski bölümlerde rüyalarında, düşüncelerinde gördüğü atlı bir sahne var, iki atlı birbirini kovalıyor arkadakini öndeki düşüyor ve tabi bir çocuk da var öndekinde. O sahnede o çocuk anladığım kadarıyla zaten Polat yani Ali Candan ama onu kaçıran kim? Aslan Akbey mi?

Dostum henüz 3.bölüm seyretmişsin konuyu biliyorsun ama seyret o Elif sahneleri v.s var evet ama hiçde sıkıcı değil ha şimdi sıkıcı geliyor olabilir ama o zaman onun direk senaryoya etkisi vardı sonuçta o zamanlar Ali-Elif aşkı vardı ortata Polat aşkı uğruna ondan vazgeçip devlete hizmet ediyordu ama şimdiki Nazife Sahnelerinin hiç bir etkisi almadı Ömer Baba'da öldükten sonra sadece zaman doldurmak için çekiliyor.
    Polat Çakır'ı kullanarak konseyi yıkıyor Çakır bi adım ama evvela Can dostu oluyorlar Çakır kötü diyorsun ama Çakır bildiğin kötülerden değil izledikce zaten ortaya çıkacak Çakır mazlumun hakkını veren Zaliminde hakkından gelen birisi tıpkı Polat gibi sonuçta Polat'da orda bir mafya evet belki devlet görevlisi ama bölümler ilerledikce oda mafya oluyor Aslan Akbey ile tartışmaları var hatta ben Mafya Babasıyım diye Pusat'da biliyorki babasının zalimler ile mücadele etmesini aynı zamanda Çakır çocuklarını karısını Polat'a emanet ediyor yani zaten fazla anlatmaya gerek yok mesela 70'li bölümlerde Nesrin Çakır ile Babası Laz Ziya birbirine düşüyor Pusat arada kalıyor Polat alıyor Pusat'ı bir süre Polat yetiştiriyor yani manevi olarak diğer sorularının cevabınıda arkadaşlar vermiş.

Evet o Aslan Akbey ile olan tartışmalarını biliyorum, aklımda hala. Ama biraz da Aslan amca KGT'yi bireysel çıkarları için de kullanmaya başlıyor bir süre sonra, öyle değil mi?

Bir de belki de Polat mecbur olduğu için, zoraki olduğu için bu Kurtlar Vadisi operasyonuna katılıyor. Çünkü Ali iken Aslan Akbey sürekli ona buraya girerken ettiğin yemini ve kuralları hatırlıyorsun değil mi gibi tehditvari sözler ediyordu. Yani Ali Candan 1. bölümde aslında hiç ama hiç kabul etmiyordu bu görevi, sevdiklerinden ayrılmayı falan. Belki de zorla olduğu için devam etti bu operasyonda?

Şimdi Asıl mevzu şu şekilde oluyor detaylıca anlatayım
    Yıllar önce Karahanlı ve Aslan Akbey beraber operasyon yapan iki kardeş gibiler Kıbrısta felan operasyon yapıyorlar bir süre sonra Tapınakcılar Karahanlı'ya ulaşıyor Final bölümünde Kriptex'de Karahanlının içlerine girmesinden felan bahsediliyor onu geçelim Karahanlı o dönem Filistin'de bulunun şimdi adı aklıma gelmedi bir kampın adresini israillilere veriyor ve israil orayı bombalıyor orda Aslan Akbey'in kardeşi ve hamile eşi ölüyor hata kızın adı Leyla Polat'ın gerçek olmayan hikayesinde güya sevgilisi olan Leyla zaten Karahanlı ölmeden önce Leyla üzerindenden Polat'Iın oğlu olduğunu çözüyor Aslan Akbey'de gidiyor Karahanlının oğlunu kaçırıyor önce onu yetimhaneye sonrada onu iyi yetiştirecek aileyle telkinlere kimseye farkettirmeden veriyor daha sonra bunlar ortaya çıkıyor Polat yani Ali Lise'yi bitirince Aslan Akbey yıllarca zaten onun yanındaydı kitapcı kimliğinde üniversite gireceği zamanda Ktg'yi anlatıyor ve onu yetiştirmeye başlıyor daha sonra Diplomat oluyor ve çeşitli gizli görevlerde bulunuyor taki Aslan Akbey'in Doğu Eşfefoğlunun ''Kurtlar Vadisi Operasyonu"" emrini alana kadar Aslan Akbey operasyonu direk Karahanlının üzerine kuruyor zaten ilerki bölümlerde kendin izleyip çözersin Ali elbetteki ilk başlarda gönülsüz başlıyor sonuçta ailesi sevgilisi onu ölü biliyor ama misal final bölümünde iyiki girdiğini anlatıyor neyse siz finale kadar seyredin finalde aklınıza takılan soruları cevaplıyalım daha makul olur.

aslında dizinin kilit noktası aslanın kardeşi he. karahanlı mülteci kampını amerikalılara bombalatmasa ve aslanın kardeşi ölmese aslan eski dostunun oğlunu kaçırmayacak ve polat diye biri olmayacak ama bi sahnede lokantada karahanlı aslanla konuşuyo tanışıyozmu diye soruyo orası feci saçma aslanı hatırlamaması. dizinin belkide tek saçma yeri bura.

Evet asıl dizinin kilit noktası odur onun üzerine kurulmuştur o dediğiniz sahneninde aslında bir amacı var saçma olurmu 18 yada 19.bölüm Müsteşar yardımcısı hain ve Kurtlar Vadisi operasyonundan haberdar Aslan Akbey'in kimliğinide karahanlıya vermiş olabilir hatta Polat ile Aslan Akbey'in bir konusması var bu gece bir kumar oynuyacap eğer Karahanlı beni tanırsa operasyon biter diye en son 30-40 yıl önce görüşmüşler sonra karşısına çıkınca elbette tanımadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay Bilgiç

quote:

İlk vadi serisinde Şahin aga vardı, ceza evinde cakirin dostu, o öldü mü? Öldüğü kısmı ben mi kaçırdım acaba

Hayır hala cezaevinde

Tilki geri döndü, o da dönebilir o zaman

• quote:

quote:

quote:

Hayır hala cezaevinde

Dönseydi geçen sezon Pusat Cezaevindeyken dönerdi öylede bir beklenti içine girmiştim ama artık dönmez
    Rüzgar ne kadar sert eserse essin, kayadan alıp götüreceği tozdur.(Şahin Aga) Efsane karakterdi.
  • quote:

quote:

quote:

Hayır hala cezaevinde

Keşke dönse çok iyi bir oyuncuydu.
  • Karahanlıya direk güvenmemiş olabilirler. Yeni bölümlerde elif in kaçırıldığı anda yapılan bir tören gösteriliyor. Ve orda kutsal soyun 19.nesli olarak söleniodu sanki rakamdan emin değilim. Aynı zamanda tapınakcılar polat ve safiye ye özel ilgi gösteriyorlar. Burda belirli bir nesli ifade ediyorlarsa Karahanlı ailesi tapınakcıların kutsal saydığı bir aileden olabilir. Mesela aynı ilgiyi Kuzuzade ailesine göstermiyorlar. Tapınak Şovalyelerinin hangi soyun devamını koruduğuna dair Dan Brown'un Da Vinci Şifresi okunabilir =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFeKa -- 13 Aralık 2014; 18:48:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFeKa

Karahanlıya direk güvenmemiş olabilirler. Yeni bölümlerde elif in kaçırıldığı anda yapılan bir tören gösteriliyor. Ve orda kutsal soyun 19.nesli olarak söleniodu sanki rakamdan emin değilim. Aynı zamanda tapınakcılar polat ve safiye ye özel ilgi gösteriyorlar. Burda belirli bir nesli ifade ediyorlarsa Karahanlı ailesi tapınakcıların kutsal saydığı bir aileden olabilir. Mesela aynı ilgiyi Kuzuzade ailesine göstermiyorlar. Tapınak Şovalyelerinin hangi soyun devamını koruduğuna dair Dan Brown'un Da Vinci Şifresi okunabilir =)

Peki bu tapınakçılar kontrolü sağlamak için neden doğrudan kendileri bir hamle yapmıyorlar da ileriye 'legal' görünümlü aileleri sürüyorlar?
  • Fragman nerede bu hafta da mı bölüm yok

• Bende hep TNT'deki bölümlere özlem duyuyorum.
    Polat ilk bölümlede sakal bırakıp operasyona gitmişti.
    Kara ve adamları bu sezon ortaya çıkmıştı.
    Mete bu sezon ortaya çıktı.
    Kaşifoğlu karakteri bu sezon ortaya çıktı.Keşke daha fazla oynasaydı.Adam çok komikti.Cumhurbaşkanının yanına gidiyor.Adamı kovuyorlar.
    Kaşifoğlu dizide çok farklı bir karakterdi.Keşke biraz daha oynasaydı.Oyunculuğu çok iyiydi adamın.
    Tnt'deki bölümlerde her bölüm bir gizem vardı.Şimdi nedense o hava yoktur.
  • fragman çıktı

tilki, cahit ve safiyeyi öldürcek galiba

polat ise osmanlıyı kuracak(öyle diyor )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kintaro1998 -- 15 Aralık 2014; 22:18:56 >
  • Fragman güzel ne kadar böyle yok osmanlı yok hanedan konularını sevmesemde dizi heyecanla izletiyor Polat'ın ekibini arkasına alıp yürümesini özlemişiz.
  • Tilki cahit ve safiyeyi almış :)))

• harbiden ne boş muhabbetler dönüyo dizide artık ya yıllardır bi abdülhey kaçırılır bi ömer baba bi cahit. sonrada sancak mancak bilmem ne operasyon yapar kurtarır bumudur ya koskoca KURTLAR VADİSİ ?
    diziyi bi ayakta tutan tilki var onunda girişi çok zorlama oldu ordinaryus falan çok alakasız. ama harbiden tilki nin hatrına bile 2 saat izlenmiyor be harbiden akasya durağına döndü dizi. izlerken insanın canı sıkılıyo ntv spor a falan bakıyoz maç varmı diye
  • 
Sayfa: önceki 24342435243624372438
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.