Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D) (1146. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52.775
Cevap
90
Favori
1.674.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11441145114611471148
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkesi Kurtlar Vadisini izlememeye davet ediyorum, protesto edelim!
  • bencede
  • quote:

Orijinalden alıntı: makedonn

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

son bölüm gerçekten saçmaydı.abdülhey polatı öldürmeye gidiyor beline saplıyor bıçağı.sok enseye olsun bitsin.vücut boşluğuna bile denk gelmiş olabilir

polatı assalar bile ölmez .. bırakın bıcagı boynuna saplamasını..

Polat'ı assalar nefesini tutar sonra 5 dakikada ipi keser.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

son bölüm gerçekten saçmaydı.abdülhey polatı öldürmeye gidiyor beline saplıyor bıçağı.sok enseye olsun bitsin.vücut boşluğuna bile denk gelmiş olabilir

polatı assalar bile ölmez .. bırakın bıcagı boynuna saplamasını..

Polat'ı assalar nefesini tutar sonra 5 dakikada ipi keser.

• 2 hafta mı
    baya saçmalamışlardı ama yine de beklenmez
  • haftaya belki özetsiz yeni bölüm verirler...
  • quote:

haftaya belki özetsiz yeni bölüm verirler...

sanmıyorum
  • hiç bir dizinin firması böyle yapmıyor...
  • Bırakacam bırakacam diyorum şu diziye yine izliyorum, şimdi iki hafta yokmu dizi cidden. O zaman ayda bir bölüm versinler hem sağlamda çekerler belki bu sayede.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southsayer

Bırakacam bırakacam diyorum şu diziye yine izliyorum, şimdi iki hafta yokmu dizi cidden. O zaman ayda bir bölüm versinler hem sağlamda çekerler belki bu sayede.

en güzeli olur hatta kaldırsınlar bidaha dizi ile bos yere vakit kaybetmeyiz insanlarla iyice alay eder oldular,bunlar dizi kelimesinin sözlükte ne literatüre geldigini bilmiyorlar...
  • quote:

Bırakacam bırakacam diyorum şu diziye yine izliyorum, şimdi iki hafta yokmu dizi cidden. O zaman ayda bir bölüm versinler hem sağlamda çekerler belki bu sayede.

Son 4-5 bölümdür izlemiyorum.
    Ben ki hiç bi bölümünü kaçırmamış, hepsini gününde saatinde izlemiş, an be an foruma yazmış biriyim.
    Bıraktım izlemeyi. Daha fazla izlenmeyi bence haketmiyordu. Bu kadar izlediğim bile hataymış aslında. Keşke daha fazla izlemeseydim de hep ilk haliyle aklımda kalsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Son 4-5 bölümdür izlemiyorum.
    Ben ki hiç bi bölümünü kaçırmamış, hepsini gününde saatinde izlemiş, an be an foruma yazmış biriyim.
    Bıraktım izlemeyi. Daha fazla izlenmeyi bence haketmiyordu. Bu kadar izlediğim bile hataymış aslında. Keşke daha fazla izlemeseydim de hep ilk haliyle aklımda kalsaydı.

Diziyi Bırakmak Zor Oldu Mu Senin İçin ?
  • bu ne yaa
    yine mi yeni bölüm yok
  • bu hafta olmamasına artık alıstık ailecek biz gelecek hafta var mı onu tartısmaya basladık artık
  • en guzeli kanal 7 de eski bölumlerini izlemek valla sonunu bilmene ragmen acayıp heyecanlı su sıralar tam baronun ölduruldugu bolumleri veriyorlar...
  • bu sezon son sezon olmalı artık... 7 yıllık vadi izleyicisi olan ve ortaokulda bir kez vadiyi kaçırdığı için, o gün mal arayan bağımlı gibi gezen bu bünye, son 2-3 bölümdür vadiyi izlemiyor. evet tüm bunlar acı ama gerçek.

SIKTINIZ ARTIK EYY GÖZÜNÜ PARA BÜRÜMÜŞ BOŞUNA NEFES ALAN SENARİSTLER! hepinizi toplasam bir soner yalçın bir ömer lütfi mete etmezsiniz...
  •  Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

81. BÖLÜM 4 MART’TA

Heyecan kaldigi yerden 4 Mart'ta devam ediyor..
    Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak maçları nedeniyle Kurtlar Vadisi Pusu’nun 81. bölümü 4 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak.

Polat ve Abdulhey'in akibeti, 4 Mart Persembe aksami yayinlanacak 81. bolumde belli olacak..

Resmi Site

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 18 Şubat 2010; 1:28:06 >
  • Yahu bu maçlara zaten şifre giriyor, D-Smart aboneliği olmayanlar seyredemiyor. Neden Star'da maç yayınlanır ki..

Gerçi bu maçların olduğu gecelerde kimse Kurtlar Vadisi seyretmez o da ayrı bir konu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend10 -- 18 Şubat 2010; 3:10:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cane®

Kurtlar Vadisi Pusu [12. Sezon]- (Kanal D)

81. BÖLÜM 4 MART’TA

Heyecan kaldigi yerden 4 Mart'ta devam ediyor..

Polat ve Abdulhey'in akibeti, 4 Mart Persembe aksami yayinlanacak 81. bolumde belli olacak..

Resmi Site

Aman ne heyecan ne heyecan!

Meraktan ölüyoruz şu anda! Gebericez heyecandan!

Bu yapımcılar resmen izleyiciyi salak sanıyorlar

Pana Film'e burdan seslenmek istiyorum

adamsanız yeni bölümü 4 Mart'da değil, 4 Mayıs'da verin, hatta son bölüm olsun, Polat da ölsün bitsin artık bu Kurtlar saçmalığı, ulan güzelim eski efsanenin içine ettiniz, bi de halen çocuk kandırır gibi heyecan diyorsunuz...

Yeni birşeyler üretin yahu...

Ama siz de biliyorsunuz, Kurtlar Vadisi efsanesini yerin dibine sokan bir şirket olarak yeni birşey yaratsanız kimse yüzünüze bile bakmayacak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 18 Şubat 2010; 3:43:04 >
  • 
Sayfa: önceki 11441145114611471148
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.