Şimdi Ara

Kurtlar Vadisi Bilgisayar Oyunu Yapıyoruz!(Gönüllü Team) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Güzel ama neden kurtlar vadisi? Kendiniz karakterler oluşturup bir onlar için bir senaryo yazsanız daha iyi olmaz mı?
  • Rezervatif

Kasam yok olaydı fotoşokda yardımcı olurdum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım dili biliyorum ama nasıl katkı yapabilirim bilemiyorum. Teknik detaylara biraz inersek, belki benim de yardımcı olabileceğim bir şey vardır. Böyle bir projede yer almayı çok isterim.
  • Programlama falan bilmiyorum ama seslendirme ya da başka herhangi bir şey için gönüllü olurum

• Mafia 1 KV yaması hala anılarımda.

• Hocam seslendirme sesimi begenirseniz gonullu olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anca mario tarzı hoplamalı zıplamalı birşeyler yaparsınız
  • Bitmeyen mermi detayını unutmayın lütfen.

• Oyunun ismi Kurtlar Vadisi Terör olursa bu oyun uçar söyleyeyim. Oyunda ise PKK ve IŞİD ile savaşırsan mükemmel olur. Düşünsenize PKK ile çatışıyorsun, millet oynamaktan zevk alır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur01 -- 23 Ocak 2017; 19:49:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haseryo

quote:

Orijinalden alıntı: Sefil_Arbaletçi

Hocam şahsi görüşümce oyun motoru kullanmadan oyun yapmaya çalışmak zaman israfıdır
    Başarılar

Hocam konuyu okumamışsın ne yazık ki :) Zamanım oyun yapım programlarının,yazım dillerinin içinde yüzmekle geçti.

Okudum hocam.zaman israfıdırdan kastım oyun motoru olmadan yapamazsınız demek değil,elle yazmaktansa oyun motoruyla yapmanın yapım süresini dörtte bire indirecegini kastetmemdi.başarılar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende bu ekipte konuyu uplarim hem guncel kalir

BURDA DALGA GECEN ARKADASLAR OLDUGU ICIN ULKE BU HALDE HOCAM SONUNA KADAR ARKANIZDAYIM

• Ağzına kurban kardeşim benim.Sözde konuşan çok sosyal medyada olsun internette olsun.Her yerde herkes vatanperver,ülkücü milliyetci.Bazı şeylerin daha iyisini istiyor herkes fakat çabalayan yok.Herkes ister türk oyunu olmasını,bu projenin gerçekleşmesini istemeyen 1 tane insan bulamassın,herkes ''yapsınlarda oynayalım'' diye bakmıştır.Fakat kimse ''yapalımda oynasınlar'' diye düşünmez.

Burada senin gibi arkadaşlara lafım yok yani yardımı dokunmasa bile destekleyen arkadaşlara saygımız sonsuz.Kısa sürede ekibi tamamlayıp üretiyoruz,herkesede gösteriyoruz Türk kanı taşıyan ulusun neler yapabileceğini.
    Saygılar.
  • Kardeşim bir grafik tasarımcı olarak adabı Adobe photoshop tan anlarim. ayrıca seslendirme veyahut başka bir şeyde de yardımcı olurum. Ayrica son olarak kurtlar vadisi hayraniyimdir. eğer ciddiysen bende ciddi olarak seninle olurum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.