Şimdi Ara

KURT GELİŞİMİ BAKINNN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet Beyler Bi ARaştırma Yaptım VE köpegimizin gelişimleri
    lvl 40 kurt oluyor
    lvl 50 de barbar Tribe oluyor
    lvl 60 da Lepoard oluyor
    lvl 70 de ise White tiger oluyorr

• şu şekilde ama lvl lerini bilmiorum...
     KURT GELİŞİMİ BAKINNN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi last_janissary -- 22 Haziran 2006; 10:31:01 >
  • benim it daha
  • ooo ıı tabı ama parası olana ıı benm pram yk suan trade yapıom anca yetıo bana kurt u nası alcam
  • küçük daha güzelmiş öbürlerinden, hiç büyümesin ya :)
  • ben kurt aldım ama çok dandik bişey hemen ölüyor ne bu yaaa kurtu kasmaktan kendimi kasamaz oldum bi atakda vermiyorrr 1.5 milim sırf kurta gitcek anlaşılan
  • yaw bu ne zaman binek haline gelcek ??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR BENCE BİZ KURDA DEGİL KURT BİZE BİNDİ .. BU NE YAW HİÇ PARAM KALMADI SABAH AKSAM TRADE MODUNA DONDUM ..

CARKOX..
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcarkox

ARKADASLAR BENCE BİZ KURDA DEGİL KURT BİZE BİNDİ .. BU NE YAW HİÇ PARAM KALMADI SABAH AKSAM TRADE MODUNA DONDUM ..

CARKOX..

• lem boynuz kulagı geçmesin daha velet lvl 15 oldu benlen enerjisi eşitlendi. bak pis kıldum şimdi
  • BENİM KURT 25 OLDU İLERDE İYİ PARAYA SATILIR BUNLAR BENCE DEVAM KURTLARI KASMAYA
  • Kurt bize bindi
  • quote:

ARKADASLAR BENCE BİZ KURDA DEGİL KURT BİZE BİNDİ .. BU NE YAW HİÇ PARAM KALMADI SABAH AKSAM TRADE MODUNA DONDUM ..

CARKOX..

çok komiksin hocam koptum walla

• walla ya millet trade de yogunlasinca kurtu cikaramaz oldum kervana takilan thiefler 2 kez bizim kurtu indirdi 100 kya patladi bide ölmeden birak kervani sana parasini vericem dicem yapma dicem yeter yaw
  • quote:

CARKOX..

Arkadaş Haklı Sadece 1 milyon vermekle bitmiyo bakımı fln var itin hele ölürse hindi baba hindi kurt bize bindi oluyor

• ülan deadly illa trade yolunda mı kasacan kurdu ha?
    git passive canavarlar olan yerde kas
  • ben daha hic öldürmedim kurtu arkadaslar trade de falan riske girmeyin kurdu almayın. zaten az para kazanıyorsunuz bi kurdu diriltmek 50k gereksiz. siz kendi görevlerinizi yaparken o da kendi capında kasılıyor
  • afferin sizde olmasanız biz ne yaparızzz
  • quote:

CARKOX..

Bu yazıdan sonra yorum yapılmaz.

• Beler siz normal kasın kurtta kasılır
    ilerde pek ölmüyo lvl 22 benim lvl 29 stryim bide canlarımız aynı :D
    ama başalrda ekonomimi talan etti ölüyo paso 50k 50k fas fakir kaldık paso trade
    Trade demişken ben DH den trade yaptım hep en son pahalı olanla doldururum
    janganda 7500 e aldı o kadar yolu boşa gittim 2 kez oldu bu neden oluyoki Dh den jangan gidince yarı fiyat veriyo
    at nalı götürüyom ama bilen varsa açıklasın plsss
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.