Şimdi Ara

Kursta araba öğrenilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce direksiyon başına dahi geçmedim.
    Etrafımda öğretebilecek birisi de yok,acaba kursa gitsem orada öğrenebilir miyim ? yoksa baştan savma mı gösteriliyor pratik derler ?

Teşekkürler.

• anlaşmanı iyi yaptıysan öğrenilir ama trafiğe çıkacak kadar değil o parkuru tamamlamak için yeterli oluyor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphateam

anlaşmanı iyi yaptıysan öğrenilir ama trafiğe çıkacak kadar değil o parkuru tamamlamak için yeterli oluyor bence

Anlaşma derken hocam,bilgi alabilir miyim ?
  • Muhalif Tarihçi kullanıcısına yanıt
    ben 10 saat için anlaştım arkadaş da aynı paraya 4 saat için anlaşmış, oda pek kavrayamadı alışamadı yani o yüzden ne kadar çok alırsan iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alphateam

ben 10 saat için anlaştım arkadaş da aynı paraya 4 saat için anlaşmış, oda pek kavrayamadı alışamadı yani o yüzden ne kadar çok alırsan iyi

yani kaliteli bir kursun saatine göre fiyatı vardır. atıyorum 12 saat 600 lira , 6 saat 450 lira , 2 saat 350 lira gibi... yani pazarlık yapmazlar.

konu sahibi arkadaşta 12 saatlik direksiyon dersi istediğini belirtsin , kursta birçok öğrenen var :) merak etme.. ben bilerek gittim , o kadar saat boşa gitti :) yani hocalar hiç bir şey yapmadı , ben araba kullandım o oturdu :DD
  • beyler ben de 12 temmuzda sınava giriyorum.. sınavı rahat geçerim ilk yardım ve trafik bilgisi sayesinde.. motordan ve araba sürmeden hic anlamam.. hadi motor sınavını da geçsem, direksiyonda nabıcam :D daha direksiyon basına oturmadım hayatımda :D
  • Direksiyon sınavını geçecek kadar öğretirler daha fazlasını beklemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ehliyeti olanlara ileri sürüş eğitimi veren kurslar var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.