Temel bir gün barda bir kadından hoşlanmış gitmiş demişki 'yatalım mı?' kadın demiş ki 'olmaz ben lezbiyenim sadece kadınlarla yatarım' demiş
Bizin kiside atlamış hemen 'bende lezbiyenim.Bende sadece kadınlarla yatarım'
iğreeennçççiiiimmmm
quote:
Orjinalden alıntı: candar
yoğun tafik admın biri deli gibi bütün arabaları tek tek dolaşıyor -trafiğin neden sıktığını soruyorlar? _c.w. bush ' un teröristler tarafından kaçırıldığını $50 milyon fidye verilmezse yakacaklarını onun için herkesten yardım topladıklarını söylüyor adam. şoför tekrar soruyor? -peki insanlar ne kadar ediyor? ----otalama 5- 6 litre kadar
Bu fıkrayı açıklayacak birisi varsa anlatsın ben gülmeye hazırım
alpaya dostum orda bir yanlış yazım var. "insanlar ne kadar ediyor" değil, "insanlar ne kadar veriyor" olacak.. şimdi anlaşılmıştır umarım.... millet buşu kurtarmak için para vermek yerine fidyeciye benzin yardımında bulunuyorlar.
quote:
Orjinalden alıntı: mulkiyeli
alpaya dostum orda bir yanlış yazım var. "insanlar ne kadar ediyor" değil, "insanlar ne kadar veriyor" olacak.. şimdi anlaşılmıştır umarım.... millet buşu kurtarmak için para vermek yerine fidyeciye benzin yardımında bulunuyorlar.
Allah razı olsun acaip kastım ama anlayamamıştım
hepsi super beyLer saoLun.
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
deccal "George W. Bush!!!..."
mewluth
quote:
Orjinalden alıntı: tedoa®
quote:
Orjinalden alıntı: nakka
deccal "George W. Bush!!!..."
mewluth
tabi herkesin fıkra anlayışı farklı
quote:
Orijinalden alıntı: djodesa
tabi herkesin fıkra anlayışı farklı
eskiden kızları bunlarla tavlardık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme