Bildirim
Kuresel isinma ile ilgili Bedava Sticker
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Küresel ısınmayı yapan kendileri stickerı bedava dağıtan kendileri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paylaşım için teşekkür ederim hocam -
Hangi ülkeden yolluyorlar kaç günde geliyor?1Den fazla gönderiyorlar mı?
Amerika Saint Luis ten gelmiş.15 şubat gibi üye oldum.29 şubatta yollamışlar.Orada kaç sticker istediğinizi yazıyorsunuz 15 ten fazla da alınıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freddy.Krueger -- 11 Mart 2016; 19:53:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
Bunu yazarken insallah dusunmeden yazmissindir yoksa buyuk sıkıntı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
farkındalık güzelde ülkemizde maalesef sökmez -
Jeoloji mühendisliğinde okuduğumu söyledim bi 50 tane gönderin dedim, okulda kullanacağım her yere yapıştıracağım dedim. Bi 500 tane gelir heralde
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
evet haklısınız ama amaçlarıda yayılabildikleri kadar yayılmak anladığım kadarıyla -
Nickinize uygun olmus mesajiniz...
Bu zarf kağıt sticket kağıt herkese yollasalar kaç ağaç gider nasıl küresel ısınmaya engel oluyorlar
adam haklı beyler -
sticker ' ın bile ölücüsü var be.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7gün25saat -- 11 Mart 2016; 20:53:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Marrusia
quote:
Orijinalden alıntı: turkeytv
Bunu yazarken insallah dusunmeden yazmissindir yoksa buyuk sıkıntı
Sıkıntı olan ne?
Logo çöp
Neden alıyorsunuz ne işe yarar merak ettim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İstedik bakalım 15 tane. :)
Apartman kapılarına yapıştırılabilir, ha ne kadar farkındalık oluşturur orası meçhul.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 11 Mart 2016; 22:34:44 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
40 tane aldim millete yapistiririm
Beyler kusura bakmayında yani mezarcılığında bir sınırı vardır diye düşünüyordum ama yokmuş. Pes vallahi.
İki tane bi cacığa benzemeyen biri yeşil biri siyah ok koymuşlar. Farkındalık yaratacam ayağına falan yatmayın üzerinde care about climate yazsa tamam diyecemde neresinden anlayacağız bu iki okun küresel ısınma ile ilgisini?
Yok kardeşim sen yanılıyosun ben ilk görüşte biri siyah biri yeşil bi b**a benzemeyen iki tane oktan küresel ısınmaya tepki hareketi olduğunu anlıyorum bunun diyen varsada nasaya falan mail atsın işe alınsın veya yangında ilk kurtarılacaklar listesine ekleyelim kendilerini. -
quote:
Orijinalden alıntı: MeMETH_
Beyler kusura bakmayında yani mezarcılığında bir sınırı vardır diye düşünüyordum ama yokmuş. Pes vallahi.
İki tane bi cacığa benzemeyen biri yeşil biri siyah ok koymuşlar. Farkındalık yaratacam ayağına falan yatmayın üzerinde care about climate yazsa tamam diyecemde neresinden anlayacağız bu iki okun küresel ısınma ile ilgisini?
Yok kardeşim sen yanılıyosun ben ilk görüşte biri siyah biri yeşil bi b**a benzemeyen iki tane oktan küresel ısınmaya tepki hareketi olduğunu anlıyorum bunun diyen varsada nasaya falan mail atsın işe alınsın veya yangında ilk kurtarılacaklar listesine ekleyelim kendilerini.
Az biraz sitelerine baksan görürdün o ortaya sitede şuan logo önerileri bekliyorlar ve istediğiniz şeyi koyun diye özgün bırakmışlar.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- yapı kredi yıllık kart ücreti iptali
- n11 kupon kodu hilesi
- yurt dışından gelen para hesaba geçmedi
- sportstyle güvenilir mi
- outlet telefon ne demek
- kutusu açılmış telefon iadesi
- amazon müşteri hizmetleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X