Şimdi Ara

Kurduğum websitesi için patent almak gerekli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar magazin üzerine kurmuş olduğum domaini boşta bir isimle adı magazinhane.com websitesi açtım genellikle magazin agırlıklı ve her türden haberleri barındıran bu sitenin youtubede bir Magazin Hane adında kanal oldugu ortaya cıktı şimdi temasıdır domain host vs bir cok para gitti ve emek veriyorum ilerde kapanma sorunu oluşur mu ? Magazin Hane adlı youtube kanalı sadece youtubede olup röportaj paylaşan bir kanal ben ise yazılı basın oluyorum site üzerinde kanıtlı video paylasımı yada bildiginiz haber baslıkları standart mynet haberler.com gibi bir site yaptıgım ilerde patentten kapatırlar mı benim sitemi patentin boştga oldugu söyleniyor alınmasına gerek varmı nedir ne değildir bilgili arkadasların yorumlarına ihtiyacım var ?


    Ben patentini alırsam o youtube kanalını kapattırabilir miyim yada onlar alırsa ilerde veyua simdi benim sitemi kapattırabilir mi ?




  • Bu tarz bir girişim teknik bir modelleme olmadığından bence patent yerine marka tescili yapılabilir. Alanında uzman danışmanlık veren firmalarla bir konuşun derim. İleride işler büyür de siz de bir Youtube kanalı açmak, ya da onlar web sitesi açmak isterse falan karşı karşıya gelebilirsiniz. Biz daha önce kurulduk savunması yapabilirler. Bu işlere bakan danışmanlık firmaları, hukuk büroları var. Bir danışın derim.

  • Teşekkür ederim en iyisi dediğiniz gibi hukuk bürolarından danısmanlık alıyım cok sağ olun

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.