Şimdi Ara

Kurduğum Sistem Uyumlu Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Topladığım bu sistemle ısınma sorunu, parçalar arasında uyumsuzluk vb. gibi sorunlar yaşar mıyım?

ANAKART: MSI A320M PRO-E Soket AM4 Micro ATX AMD A320 Anakart
    İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 2400G 3.6 GHz Kutu 2 MB L2 CPU İşlemci
    RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 3000MHz
    PSU: Corsair VS450
    HDD: Seagate Barracuda 1 TB
    SSD: ADATA SU650 120GB
    KASA: ZALMAN N3
    MONİTÖR: LG 22MK400H-B 1ms 75Hz

TOPLAM FİYAT: 3042,87 (Fiyat muhtemelen daha da dusecektir cunku nanokatalogdan havale ile almayı planlıyorum parçaları.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D3A2DF25E -- 21 Ağustos 2019; 0:19:56 >

• bu bütçeye daha iyisini toplayabilirsin o yüzden bunu al şunu al gibi eleştirileri göz ardı etme derim. monitörü sonradan gördüm.monitor dahil sanirim.o zaman güzel gibi sistem. parçalar birbirine uyumlu ancak ram anakart uyumluluk listesinde yer aliyor mu bakmak lazim yoksa bazi sorunlar olabiliyor. bunun yani sira o güç kaynağı biraz düşük gelebilir yarın bir gün ekran kartitakmak istediğinde. yoksa bu sistem apu olarak yeterli. aynisina benzerini topladık sorunsuz oynadık bf1 cs falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanaat34 -- 21 Ağustos 2019; 0:19:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 2 gundur kafa patlatıyorum, HDD ve 2x8 RAM'in bulunudugu ve monitorle birlikte 3000TL eden sistem inanın bulamadım. Şimdi başlıktaki mesajı duzeltecegim uyarınız uzerine, varsa öneriniz açığım.
  • Kanaat34 kullanıcısına yanıt
    Nereden kontrol edebilirim anakart ram uyumluluğunu?
  • bütçe olarak yeterli değilsen arkadasima uyguladigimiz olayi anlatayim. guc kaynağı 600 watt olan modellerden seçtik. ram 8 gb 3000 mhz seçtik ve işlemci 2400g idi. anakart ucuz olsun diye a320m seçtik yine. bir tane de kasa tabi ki. hdd secmedik elimizde vardi. bu sistemi 2200 e kurmuştuk ve monitörü kendisinde vardi.apu olarak oynadi bayağı. eline para geçtikçe ekran kartı aldı sonrasinda da ram aldık cift kanal ram ile performansta artti oyunlar da aktı. böyle bir senaryo ile devam etmek isteyebilirsin bütçen şuan yoksa. ilerde az da olsa guncelleyebilirsin sistemini

• anakartin ureticisinin sitesine giriyorsun. ordan anakartini buluyorsun. destek bölümünde uyumluluklar yazıyor. yapamazsan yaz bakarim ben

• https://www.itopya.com/boost-gamer-amd-ryzen-5-2600-sapphire-rx570-pulse-4gb-8gb-ddr4-240gb-ssd-gaming-bilgisayar/

Şöyle bi şey alabilirsin daha mantıklı bu sistem ekran kartın bile yok monitörde 22 inç alackamışsın zaten 400-500 e vardır sıfır bütçe arttırabilirsen al olmadı idarelik dvi girişi falan olan bi şey bakabilirsin ikinci el

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • brnk kullanıcısına yanıt
    Sistem iyi de, KASA&PSU tırt!

quote:

olmadı idarelik dvi girişi falan olan bi şey bakabilirsin ikinci el

derken???
    DVI girişi kötü mü ki?
  • www.sinerji.gen.tr
    MSI Radeon RX570 Armor 4G OC 4GB GDDR5 256 Bit Ekran Kart�
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-radeon-rx570-armor-4g-oc-4gb-gddr5-256-bit-ekran-karti-pmu405460

Bu sisteme RX 570 güzel gider.

• Morktalent kullanıcısına yanıt
    İlk önce sistemi toplayayım biraz para biriktirip rx 570 almak vardı aklımda benim de hocam. Aklın yolu birmiş 😂

• hardisk sonra alın desem 240 ssd ve dual ram yapsanız sanımırım sizin için daha iyi olur en azından anakartı b350 veya b450 yapın tavsiyem bu yönde olur HHD suan gereksiz pahalı ikinci elde bakabilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.