Şimdi Ara

KURBAN BAYRAMI BOYUNCA KAÇ SORU ÇÖZECEKSİNİZ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm ben sınav dershanesine gidiyorum bize en az 700 soruluk içinde her dersten kitapçık dağıttılar hayriyetten dershanede 1. derece denklemler eşitsizlikler ve fonksiyon konusunun soru bankasında tüm sorular geldi türkçeden paragrafın tümü diğer derslere değinmeyim 1600 soru filan var hayriyetten bende başka kaynaklarda var yani bize tatil yok eksiklerimizi ve bol bol çözmeliyiz siz kaç soru çözeceksiniz eksikleriniz neler hangi konuları tekrar ediceksiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dexter27 -- 21 Ekim 2012; 23:12:29 >

• 3.000 soru hedef Femset 1,2 Fen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12.000
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexter27

Slm ben sınav dershanesine gidiyorum bize en az 700 soruluk içinde her dersten kitapçık dağıttılar hayriyetten dershanede 1. derece denklemler eşitsizlikler ve fonksiyon konusunun soru bankasında tüm sorular geldi türkçeden paragrafın tümü diğer derslere değinmeyim 1600 soru filan var hayriyetten bende başka kaynaklarda var yani bize tatil yok eksiklerimizi ve bol bol çözmeliyiz siz kaç soru çözeceksiniz eksikleriniz neler hangi konuları tekrar ediceksiniz

beyan nedeni nedir? türkçe çalışmak isabetli olur
  • Hayrıyetten sosyal çalış ama hayrıyetten olsun

• Hayriyetten e güldüm baya :D

• quote:

Slm ben sınav dershanesine gidiyorum bize en az 700 soruluk içinde her dersten kitapçık dağıttılar hayriyetten dershanede 1. derece denklemler eşitsizlikler ve fonksiyon konusunun soru bankasında tüm sorular geldi türkçeden paragrafın tümü diğer derslere değinmeyim 1600 soru filan var hayriyetten bende başka kaynaklarda var yani bize tatil yok eksiklerimizi ve bol bol çözmeliyiz siz kaç soru çözeceksiniz eksikleriniz neler hangi konuları tekrar ediceksiniz

o dergi basit geldi bana biraz bende sınava gidiyorum.dersane yayınlarıda pek iç açıcı değil ayrıca zorlayıcı değil.başka kaynaktan eksik konularına yön ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zero-Hour

12.000

yok artık lebron james
  • Azminize hayranım.Hayatım boyunca ders çalışmayan biri olarak farkına vardım birşeylerin bu sene başı çalışmaya başladım.(11.sınıf).Matematik çok zorluyor.Bayram tatili boyunca 100 soru ancak çözerim sanırım.Adamlara bak bir de ne diyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük 500
  • 16.000
  • 3000

• genel tekrar ardından soruları çözeriz
  • 25.000 soru çözerim heralde.Herkes yine sallamalara başlamış.
  • 4500lük bir ödevim var simetri falan biticek gördüğümüz yere kadar femset 1 bitmişti 2 bitmesi lazım birde dergiler var :/ + limit basit harmonik çalışmam lazım :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3D2CADADD -- 22 Ekim 2012; 16:15:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blacktox55

quote:

sen sırf türkçe çalış.hayriyetten ne yav?

cep telefonundan konuyu açtım internet gitmişti idare et artık bakıyorum da pompalamasyon başlamış 12 000 soru get git

• çok güzel sallayanlar var maşallah 16000 hayatınızda o kadar soruyu bir arada gördünüz mü o önemli bazı arkadaşlar sen türkçe çalış filan demişler valla çok profesörler türkçe çalış diyorlar bakalım onlar sanki yazım yanlışı veya günlük konuşma dilinde hata yapmıyorlar çok şaşırtıcı
  • 1.000.000/2 x cos90 tane soru çözmeyi planlıyorum..Hayal kurmak parayla değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

1.000.000/2 x cos90 tane soru çözmeyi planlıyorum..Hayal kurmak parayla değil...

maşallah valla süpersin ama sen şunu unutma hayal parasız olabilir ama test kitapları parayla
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet Selçuk

1.000.000/2 x cos90 tane soru çözmeyi planlıyorum..Hayal kurmak parayla değil...

maşallah valla süpersin ama sen şunu unutma hayal parasız olabilir ama test kitapları parayla

Bunu yazmamdaki amaç ironiydi hocam;buna benzer bir konu var orada insanlar tatil boyunca 12-15bin soru çözeceğini iddia ediyorlar.İstersen bunu saat ve kitap (soru bankası-yaprak test vs) olarak gruplandır,ne kitap yetişir ne de süre.Sadece iş olsun,milletin moralini bozayım diye yazanlar var.Ben okul derslerini şöyle bir tekrar ederim (zaten ygs-lys konuları bunlar) ardından LYS konu ağırlıklı YGS soru ağırlıklı çalışır elimden geleni yaparım.Ama en azından 3bin soru çözerim diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.