Merhaba arkadaşlar, kurban bağışlarınızı hangi dernek/sivil toplum kuruluna yapmayı düşünüyorsunuz? Bu sene virüs sebebiyle kesmek yerine bu şekilde bir bağış yöntemi izlemek istiyorum. Tavsiyelerinize açığım. |
Kurban Bağışlarınızı Nereye Yapmayı Düşünüyorsunuz?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinless34 -- 14 Temmuz 2020; 12:12:32 > -
Param olsaydı Mehmetçik Vakfı ve LÖSEV.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
durumu olmayan akrabalara
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesicek para mı var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Darüşşafaka'da vekaleten kesim yapılmıyor hocam. Sadece maddi bağış yapabiliyorsunuz.
-
Sağ elin verdiğini sol el görmemeli.
-
Üstad nereye bağış yapacağımızı şaşırdık. Yıllardır birçok dernekte yolsuzluklara şahit olduk. Sadece fikir danışmak adına konuyu açtım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadillakkkÜstad nereye bağış yapacağımızı şaşırdık. Yıllardır birçok dernekte yolsuzluklara şahit olduk. Sadece fikir danışmak adına konuyu açtım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadillakkkDarüşşafaka'da vekaleten kesim yapılmıyor hocam. Sadece maddi bağış yapabiliyorsunuz.
İhtiyaç sahipleri kişilere bağış yapılıyor, farkındasınızdır umarım.
-
Kurban da kesmiyorum, bağış da yapmıyorum.
-
Kurban bağışı ve maddi bağış farklı hocam. Elbette ihtiyaç sahiplerine yapılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sağ kolum kalp gibi atıyor neden
- sessiz ortamda karın guruldaması çözümü
- sports international fiyat listesi
- yanlışlıkla kurt yersek ne olur
- birini özlediğinde o da seni özler mi
- prompt mühendisliği nedir
- sodyum iyon batarya
- discord açıldı mı
- izafiyet teorisi nedir
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X