Bu memleketteki insan çeşidini gördükçe şaşırıyorum artık her cinsten insan var gerçi insan demeye bin şahit ister ama olsun. Başımdan geçen olayı anlatayım bilen bilir istanbul anadolu yakasında e-5'te maltepeden kartal istikametine doğru orta şeritten 80'le gidiyordum trafik sıkışık değildi ama yol kalabalıktı. Arkadaki araba selektör yaptı solumdan geçmesi gerekir diye önümdeki arabayla takip mesafemi korudum dikkate almadım. Bu sefer uzunları sürekli olarak yanık bıraktı ben de lastiklerimde veya ne biliyim arabada bi sıkıntı var zannettim elimi kaldırdım arabanın içinde ne var gibisinden adam korna çaldı yanımdan geçerken eliyle bi işaret yaptı. Gözüm döndü hızlandım yanına geldim camı açtım "ne var dedim" bakmadı bile devam ettim orta şeritten. Bi daha arkama geçip selektör yaptı yavaşladım yanıma gelsin diye geldi kornaya bastı ve camı aç işareti yaptı eliyle, açtım camı " ne var lan ne istiyosun manyak mısın dedim" adamın bana söylediği lafla ağlasam mı gülsem mi bilemedim bana "niye frene basıyosun" dedi. Hayatımda ilk defa bu cins bi insan gördüm şaşırdım sizinle paylaşıyım istedim.
Yetersiz insan tipi.
Sabırlı olmak en iyisi kardeşim...3-5 dakikalık öfke için zararla oturmak var...
Sıkma canını arkadaşım. Sen doğrusunu yapmaya devam et. Seni örnek ol ki kendi hataları daha çabuk ortaya çıksın. Asla ama asla da bela ve pisliğe bulaşma. Sinyal vermemekte ısrar eden amcamın oğlunu önce uyardım, uymayınca da dövdüm, adam artık sinyal vermeye başladı. Bozulan televizyonu da bu şekilde tamir etmiştim, yan tarafına kuvvetli dört-beş darbe vurdum, servisi olmayan 66 cm HITACHI marka stereo renkli televizyon çalışmaya başladı. Baktım ki amcamın oğlu emniyet kemeri de takmıyor, yine uyardım, önceki dayağı hatırlıyor olacak ki artık takmaya başladı. Kurallara uymak kadar güzel ve güvenli bir yaşam şekli varken neden ısrar ve inatla belirgin bir kesim buna karşı geliyor? Sanki trafik kuralları erkeklikleri hakkında olumsuz bir şey söylüyormuş da bu nedenle uzak durmaya ve sürekli ihlal etmeye çalışıyorlar.
O SİNYALİ VERECEKSİN ARKADAŞ! VERECEKSİN İŞTE O SİNYALİ...!!! VE-RE-CEK-SİN! MAY-KIL CEK-SİN!
Sabırlı olmak en iyisi kardeşim...3-5 dakikalık öfke için zararla oturmak var...
Haklısınız zaten o lafın üzerine sinirlenemedim bile afalladım, neye uğradığımı şaşırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Taner Göde
Sıkma canını arkadaşım. Sen doğrusunu yapmaya devam et. Seni örnek ol ki kendi hataları daha çabuk ortaya çıksın. Asla ama asla da bela ve pisliğe bulaşma. Sinyal vermemekte ısrar eden amcamın oğlunu önce uyardım, uymayınca da dövdüm, adam artık sinyal vermeye başladı. Bozulan televizyonu da bu şekilde tamir etmiştim, yan tarafına kuvvetli dört-beş darbe vurdum, servisi olmayan 66 cm HITACHI marka stereo renkli televizyon çalışmaya başladı. Baktım ki amcamın oğlu emniyet kemeri de takmıyor, yine uyardım, önceki dayağı hatırlıyor olacak ki artık takmaya başladı. Kurallara uymak kadar güzel ve güvenli bir yaşam şekli varken neden ısrar ve inatla belirgin bir kesim buna karşı geliyor? Sanki trafik kuralları erkeklikleri hakkında olumsuz bir şey söylüyormuş da bu nedenle uzak durmaya ve sürekli ihlal etmeye çalışıyorlar.
O SİNYALİ VERECEKSİN ARKADAŞ! VERECEKSİN İŞTE O SİNYALİ...!!! VE-RE-CEK-SİN! MAY-KIL CEK-SİN!
Teşekkürler taner abi. Gördüğüm insan tipi tam da sizin bahsettiğiniz televizyon gibi sadece kötekten anlayacak bir tipti ama o anda nutkum tutuldu hiç bir şey yapamadım. Zaten iyi ki de yapmamışım insanlık beklenmeyecek adamdan erkeklik de beklenmez ya bıçak ya silahla inerdi boşu boşuna canımdan olurdum.
Bunda 1 ay kadar önce, eşimin psikolojisini anlamak için aracıma bindim ve şehirde bir tur attım. Bu turu atarken bir erkek gibi değil de, tüm kurallara uyan biri olarak hareket ettim. Sonuç olarak, 7-8 kaza ve 3-4 kavga tehlikesi atlattım. İnsanlar yeni yeni kurallar geliştirmiş ve sizin de o kurallara uymanızı bekliyorlar. Eğer uymazsanız kesinlikle sorun çıkıyor.
Hiç gerek yok ortalık psikopat kaynıyor hiçten bir sebepten dolayı başını derde sokmak an meselesi bu memlekette ...
quote:
Orijinalden alıntı: webbie
Bunda 1 ay kadar önce, eşimin psikolojisini anlamak için aracıma bindim ve şehirde bir tur attım. Bu turu atarken bir erkek gibi değil de, tüm kurallara uyan biri olarak hareket ettim. Sonuç olarak, 7-8 kaza ve 3-4 kavga tehlikesi atlattım. İnsanlar yeni yeni kurallar geliştirmiş ve sizin de o kurallara uymanızı bekliyorlar. Eğer uymazsanız kesinlikle sorun çıkıyor.
Ağzınızla yakalandınız. Eşinizi tebrik ediyorum. Kurallara tam uyuyormuş. Demek ki siz tam uymayan birisiniz. Tam uyunca kaza tehlikesi atlattım dediğinize göre.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme