Şimdi Ara

KURAL DIŞI KONU BAŞLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar aygıt yöneticime baktığımda hid non-user input data filter driver da ünlem işareti oldugunu görüyorum. windows update yaptıktan sonra oldu ve windows başlarken uyumluluk nedeni ile bir sürücü engellendi diyor. sürücü olarakta intellipoint intellitype NUİD filter driver diyor. intellitype sürücüsünü indirdim kurmaya çalıştım fakat o tür bir sürücü yok benim laptopumda. FN tusu da işlev görmüyor ve dokunmatik media oynatıcı da işlev görmüyor.bu konularda bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim teşekkürler

LAPTOPun Markası : TOSHIBA Satellite A350 serisi.... win7 64 bit işletim sistemi

Hata Görüntüsü :http://img828.imageshack.us/i/adszaaq.jpg/
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• HID Non kart okuyucusu ve mobile broadband device wireless veya ethernet sürücüsü olabilir.Bunları sitesinden indirip kurmayı deneyin
  • hıd nonu ayarladım ama mobile broadband deviceyi ayarlayamadım wirelees sürücüsü ama yüklüyorum hala aygıt sürücüsü yüklü deil diyor günlerdir bunla uğraşiyorum kafayı yicemyardımın için teşekkür ederim ay_erdi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ay_erdi

HID Non kart okuyucusu ve mobile broadband device wireless veya ethernet sürücüsü olabilir.Bunları sitesinden indirip kurmayı deneyin

hıd nonu ayarladım ama mobile broadband deviceyi ayarlayamadım wirelees sürücüsü ama yüklüyorum hala aygıt sürücüsü yüklü deil diyor günlerdir bunla uğraşiyorum kafayı yicem yardımın için teşekkür ederim ay_erdi...
  • o mobile broad band hatası senin leptopta kesinlikle sım kartı girişi var olması driver cdnide bulunan 3g driver yükle hıd non user hatası ise harici kalvye varsa harddisk vb. onları bir kontrol et
  • quote:

Orijinalden alıntı: 79mur

o mobile broad band hatası senin leptopta kesinlikle sım kartı girişi var olması driver cdnide bulunan 3g driver yükle hıd non user hatası ise harici kalvye varsa harddisk vb. onları bir kontrol et

ewt sim kart girişi var ama cd falan yok toshıba sitesinden indirdim diriverleri ama aygıt sürücüsü yüklü değil diyor ne yapmam lazım???
  • dostum sende kablosuz mouse var .. yapcagın iş ünlem işareti olan sürücüye gel özelliklerden önceki sürücüye dön diyeceksin bu kadar yapacagın başka bişeyyok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konu Dışı
    9 yıl önce açıldı
    Konu dışı bitmiş
    3 yıl önce açıldı
    Konu dışı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemt

dostum sende kablosuz mouse var .. yapcagın iş ünlem işareti olan sürücüye gel özelliklerden önceki sürücüye dön diyeceksin bu kadar yapacagın başka bişeyyok...

onla ilgili sorunu çözdüm teşekkür ederim..toshıba f3507g mobile broadband da sorun yaşıyorum 3g ile alakalı bişe ama 3g ile ilgili bütün driverleri indirdim kurdum ama hala sorun yaşıyorum aygıt sürücüsü yüklü değil diyor günlerdir bu sorunla uğraşıyorum ama bi çözüm bulamadım kafayı yicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemt

dostum sende kablosuz mouse var .. yapcagın iş ünlem işareti olan sürücüye gel özelliklerden önceki sürücüye dön diyeceksin bu kadar yapacagın başka bişeyyok...

aynen yaptım ve sıkıntıyı çözdüm sanırım, sağolasın dostum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.