Şimdi Ara

Kural dışı konu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_93591734/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_78950785/tm.htm
    Aynı dertten muzdaripim. Hiçbir şekilde hakaret vb içermediği halde bence keyfi olarak sildiler.

• Konuyu yanlış bölüme açmış isen,silerler,tekrarlarsan 15 gün çizerler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam yerine açtım lütfen yeter ya bu ne be. Başlığından rahatsız oldular heralde. Başlık aynen şuydu: Türkiye'de(Türk olup) noel kutlamak ne kadar normal?
    İçerik ise: Malum yılbaşı yaklaşıyor.Eveeeet bu noktada sıkıntı şu: bir insanın kendi kültür ve geleneğine ait olmayan "başkalarının" kültürünün bir parçası olan bir bayramı kutlaması. Akıl ve mantığa çok ters değil mi? Bu bir hristiyanın kurban bayramında "büyük bir çoşkuyla kurban" kesmesi gibi bir şey değil midir? Lütfen elinizi vicdanınıza koyun nasıl olup da böyle bir saçmalığa bu kadar insan(özinden uzaklaşmış) katılabiliyor ve bu neden normal karşılanıyor? Biri çıkıp da demiyor ki: "Kardeşim siz ne yapıyorsunuz bu bizim kültürümüze ait değil!"
  • Tartışma çıkarabilecek konuları siliyorlar(din,ırk,politika vs.)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle belirteyim, linkini verdiğiniz bir konu madde iki ihlalidir. Ben bunu nereden biliyorum? Kuralları okudum ve kavradım.

Forum da sadece küfür ve hakaret içerikli konu ve mesajlar silinmiyor. Din/Irk, yanlış bölüme açılan konu, tartışmaya sebep olacak konularda siliniyor.

Son olarak: Konunuza yerinde işlem uygulanmıştır.

• Tabi,birde olası tartışmalara engel olmak için siliyorlar.Gündem ile alâkalı,tartışma çıkarabilecek,siyasi çekişmeler ve hakârete varacak konular silinir.Lakin bu konu pek tartışma çıkaracak bir konu gibi gelmedi.Konu dışına mı açtınız ? Forum Desteğe baş vurur ve güzel bir Türkçe ile derdinizi anlatır iseniz,ilgileneceklerdir.

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Maksadım kuralları çiğnemek değil fakat şu kurallar neymiş öğrenmek istiyorum. Çünkü ona göre hareket edeceğim bir daha ki sefere. Ayrıca konunun içeriği bu konuda da geçiyor bu niye silinmedi? Ek olarak tartışma çıkaracak bir şey değildi e küfür vb de yoktu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    konu dışı bir soru
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konu Dışı kurallari için özel bir konu var, oradan okuyabilirsiniz. Bu konuda bir soru sormuşsunuz, diğer konunun içeriğini paylaşmanız sorun teşkil etmez.

Konu içeriğinizi okudum, günlerdir bu tür konular silinmekte. Tartışmaya sebep oluyor.

• Zodiac Killer Z kullanıcısına yanıt
    Bu konuyu tartışabileceğim özel bir platform var mı? Edit: noel konusunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 26 Aralık 2015; 22:55:19 >
  • "Kültür, Güncel ve Tarih" Bu bölüm uygun olabilir. Ülke ve Dünya Gündemi'nde ise tartışmaya yer veriliyor.

Konuyu açmadan önce bir yetkiliye PM atarsanız iyi olur.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.