Arkadaşlarım ay sonunda bende bir sistem toplamak istiyorum sıfırdan eski makinayı komple elden çıkardım ekran dahil 3500 lira civarı bir sistem ama amd tercih ediyorum elde msi gt683dxr var onu satar satmaz kurucam sistemi
Kasadan kısılıp monitörün inch'i arttırılabilinir.Onun haricinde gayet güzel sistem.Ayrıca oyun Pc sinde SSD çokta gerekli değil.O para ekran kartına yatırılıp bu bütçeyle kesinlikle 780 alınmalıdır. Hayırlı olsun
Ama 4000tllik sisteme Ssd almamak Ferrayi'ye tüp takmak gibi oluyor.
Kasadan kısılıp monitörün inch'i arttırılabilinir.Onun haricinde gayet güzel sistem.Ayrıca oyun Pc sinde SSD çokta gerekli değil.O para ekran kartına yatırılıp bu bütçeyle kesinlikle 780 alınmalıdır. Hayırlı olsun
Adama AMD aldırıyorsunuz,kesinlikle GTX 780 alınmamalı.O daha çok 5000 TL'ye alınmalı.
Hafta sonu %25 e girdiğinde 3000 liraya falan denk geliyor iştersen ekran kartını daha üst seviye ramleride 16 gb mhz yüksek olan modelle değiştirirsin ama bana kalırsa gereksiz olur önerdiğim ram ve ekran kartı seni en az 2 sene idare eder paran kalsın köşede yetmemeye başlayınca ekran kartını günceller devam edersin sana tavsiyem budur
Edit : sanırın %25 indirimli fiyat bunlar exa da adam akıllı parça yok ordan toplamamanı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potur -- 8 Temmuz 2013; 10:25:42 >