Arkadaslarım az once bir konu actım kampanya duyurusu yaptım reklam yapmadım gelin demedim fiyatım bu bu adamdan daha iyiyim demedim birisi geldi konu 1 dk sonra silinir dedi konu silinmiş ama neden sadece benım konum siliniyor bu sekilde o kadar mesaj varken bu bana yapılan 2. yanlıs diye yorumluyorum örnek ......http://forum.donanimhaber.com/m_16078278/tm.htm bakabilirsiniz sonra benım konumu silseydiniz tebrik ederim sizleri cok güzel yönetiyorsunuz taraf tutarak şimdi belki banlarsınız diyede hazırlıklı ve beklemedeyim bu mesajdan sonra demek sizlere bu yakısıyormus taraf tutmak :(
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Gözümünden kaçmış konular olması bu bölümde bu tür konuların açılabilecegi anlamına gelmiyor. Kural dışı konu gördügünüzde sizde benzerini açmak yerine konuyu şikayet etmelisiniz
Bölüm kurallarından bir haber konu açmasaydınız konunun silinmez siteniz sansürlenmez ceza almazdınız
1 - Hosting bölümünde her türlü reklam yapmak yasaktır Reklam yapan firmaların siteleri uyarı yapılmaksızın sansürlenecek ve ilgili uye forumdan uzaklaştırılacaktır.
Yonetimi eleştirmek yerine önce kuralları okuyun lütfen.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >