Bu soru filmi izleyenlere sorulmuştur.Lütfen filmi izlemeydiyseniz bu bölündem sonra film keyfinizin bozulmaması için okumayınız.
Özet: Flimde kontrol noktasındaki elemanların giydikleri elbisede isimleri yazıyordu.Chickless ve Owen ismindeki kontrol elemanları Küp' e gönderilmişti.Küpte bulunan diğer insanlarında üstündeki elbiselerde isimleri yazıyordu.
Soru: Küpteki tüm insanlar bu durumda bir zamanlar O'ranın çalışanıymıdılar?
tespit: Zeki eleman(Ryan do galiba) en sonda cezalandırıldı ve zeka özürlü yapıldı. daha sonra ilk filimdeki zeka özürlü çocuğa dönüştüğünü gördük.Yani aslında küp2 zaman olarak daha sonraki bir bölümü anlatıyor.
SONUÇ:Bu filimde anlaşılmamak üzere yapılan filimlerden bir tanesi fazla kafa yormamak gerek heralde
Serinin ilk iki filminde zaten küpe yollanan insanların küp için çalışan insanlar oldugunu anlıyorum. Zero'da da bu geleneğe uyulmuş. 1. filmin arkasından 0.filmi izleyenleri şaşırtıyor doğrudur.
bir zaman hepsi o şirket ıcın bişi yapmiş insanlardı. biri matematikci biri bilgisayarcı felan...
yaw cok acaip saçma bi flimdi.
quote:
Orjinalden alıntı: kalpakci
Serinin ilk iki filminde zaten küpe yollanan insanların küp için çalışan insanlar oldugunu anlıyorum. Zero'da da bu geleneğe uyulmuş. 1. filmin arkasından 0.filmi izleyenleri şaşırtıyor doğrudur.
sağolun var olun
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
bir zaman hepsi o şirket ıcın bişi yapmiş insanlardı. biri matematikci biri bilgisayarcı felan...
yaw cok acaip saçma bi flimdi.
ne alakası var adamın iri eski askerdi, kadın da muhalif olduğu için buraya alınmıştı. elbiseler herkes için yrı ayrı tektip verilmiş o kadar. bence.
küp sıfır küpün içine konanlar orda çalışmıyodu dışardan yakalanıp oraya getirilen insanlar akıllarınca adaleti kendileri sağlıyolardı.Ayrıca küp1deki gerizekalı elemanı küp sıfır da akıllı olarak gösteriyolar ve filmin sonunda 1.filmin başlangıcına getirip bırakıyolar ama bu sıfır bence 2.den yani hypercubeden daha iyi.
saçma sapandı gibi aptalca yorumlarda bulunmadan önce bi düşünün yaf.neden anlamamışsındır onuda ben söyliyim bari 1.matematiğin iyi diildir 2.bilgisayarı sadece messenger,forum,mm.,hede hödö için kullanıyosundur 3.pembe dizi ve türevlerinden başka bişi izlenmediğinden yurdum insanının (genelde hanımlar)realistik dünyadaki deneyler,araştırmalar hakkında farazide olsa bi fikrinin oluşamamasındandır cube 0 dan anlaşılan orduya mensup araştırma akıbetinde ortaya çıkan küpümüz deney amaçlı olarak ordunun hoşuna gitmeyen vaziyette bulunanların belli bio-kimyasal işlemlerden geçirilerek şuursuz haldeyken imzalattırılan (güya)yasal sözleşmeyi müteakip küpe alınıp denek olarak incelenmesidir.küp 0daki kurtulan kadın küp için çalışmıyordu.
filmin izliyeli 1 yil olmustur . Cube zero filmin son versiyonu ama konusu 1,2 . bolumlerin nasil olustugudur
dediğim gibi bu film biraz kafa karıştırmak amacıyla yapılmış.Çok değil birazcık anlamsız.
Küp Sıfırda en sounda Tanrı'ya inanan biri çıksa ne olacak ben onu merak ediyorum.
VElhasıl Küp serileri baya güzel bence.sıradan komedi yada korku filimlerinden farklı
Küpe en yaklaşabilecek film Testere 1 olur başka olmaz
quote:
Orjinalden alıntı: cosef
dediğim gibi bu film biraz kafa karıştırmak amacıyla yapılmış.Çok değil birazcık anlamsız.
Küp Sıfırda en sounda Tanrı'ya inanan biri çıksa ne olacak ben onu merak ediyorum.
VElhasıl Küp serileri baya güzel bence.sıradan komedi yada korku filimlerinden farklı
Küpe en yaklaşabilecek film Testere 1 olur başka olmaz
ben şöle yorumladım.1- buradan çıkmayı basarsanda sistem in istediği gibi düşünerek çıkabilirsin. ya da 2- muhtemelen tanrıya inansa da adam yakılcaktı. bi şekilde suçlu bulunacaktı.
quote:
Orjinalden alıntı: jdcik
saçma sapandı gibi aptalca yorumlarda bulunmadan önce bi düşünün yaf.neden anlamamışsındır onuda ben söyliyim bari 1.matematiğin iyi diildir 2.bilgisayarı sadece messenger,forum,mm.,hede hödö için kullanıyosundur 3.pembe dizi ve türevlerinden başka bişi izlenmediğinden yurdum insanının (genelde hanımlar)realistik dünyadaki deneyler,araştırmalar hakkında farazide olsa bi fikrinin oluşamamasındandır cube 0 dan anlaşılan orduya mensup araştırma akıbetinde ortaya çıkan küpümüz deney amaçlı olarak ordunun hoşuna gitmeyen vaziyette bulunanların belli bio-kimyasal işlemlerden geçirilerek şuursuz haldeyken imzalattırılan (güya)yasal sözleşmeyi müteakip küpe alınıp denek olarak incelenmesidir.küp 0daki kurtulan kadın küp için çalışmıyordu.
bu arada agzımızda baya bozuk
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme