Şimdi Ara

Küp kasa ryzen 1600'e ekran kartı önerisi (detaylı soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- asrock a320m itx anakart

- Ryzen 5 1600af işlemci

- (Hyperx 8 GB 3000 mhz CL15) x 2 RAM

- Zotac Gtx 1050Ti Mini ekran kartı (ekstra güç girişi yok)

- High Power 350W 80+ Bronze SFX PSU (yanlızca 6pin güç girişi mevcut)

- silverstone sg13b kasa

Şansa gördüm ki benim sistemimin benzerini teknobiytik toplamış. (teknobiyotik M1) Neredeyse tüm parçalarım aynı. Ekstra olarak aşağıdakiler eklendi:

+ Intake olarak 12cm lik fan(pwm yok)

+ Cpu fanına çok yakın konumda pwm egzoz fan 12cm pwm

Gereksinizmlerim/kısıtlamalarım şunlar:

Öncelikle buradaki limit PSU, 350w 80+ olsa bile öyle yüksek güçlü kartlar almak istemiyorum ki zaten bütçem el vermez.

Bütçe max 1400 (1 tl dahi çıkamam fiyat ne kadar düşük olursa o kadar iyi, illa 1399 a dayanmasına gerek yok :) )

Bana FHD de yeterli performans versin ekranım 60hz ve yetiyor bana. 60 fps civarı güncel oyunları oynatması yeterli.

Önceliğim sıfır almak tabii, ancak 2. el tarafında belirlediğim fiyat bandında alınabilir başka modeller varsa belki düşüneebilirim de, neden olmasın ? ( Ancak X ekran kartını sıfır alabilirken gidip 2. el almak istemiyorum açıkçası)

Deli gibi oyun oynayan biri değilim günde max 4 saat oynarım o da her gün değil. En kaliteli seri gpu almama gerek yok sanırım.
    Kurlar malum, ancak sorayım yine de, almak için acelem yok, yeni kartlar çıkarsa fiyatlar düşer mi? düşmesini bekleyeyim mi?

BONUS SORU

ekran kartı piyasasından uzun sayılabilecek bir süre uzak kaldım, kartımı sarı siteye ne kadara koymalıyım sizce? gayet temiz ve sorunsuz. fikir olması açısından soruyorum.

[size=5]TEŞEKKÜRLER! :)

• Psu elindekinden daha performanslı bir kartta yeterli gelmez sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabablar, aşağıdaki linkte görebilirsiniz hocam, 1650 super taşıyabiliyor, 1650 super yanılmıyorsam 100w tdp ye sahip, benim kart 75w.
  • Gtx1650 Süper.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bütçeyle GTX 1650 Super alabilirsin hocam.

sinerji.gen.tr
    MSI GeForce GTX 1650 Super Aero ITX OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
    https://www.sinerji.gen.tr/msi-geforce-gtx-1650-super-aero-itx-oc-4gb-gddr6-128-bit-ekran-karti-p-34856

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.