Şimdi Ara

Kunduz'da Eğitmen Olmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
1
Favori
23.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam oturun tv izleyin vs diyenlere kulak asmayın, kendi emeğimle kazandığım ilk para, o 350tl beni o ay okadar rahatlatmıştı ki, habadan gelen para olduğu için lüks harcamalar yapıyorsun nebileyim hiç tatmadığın şeyi tadıyosun vs. Bedavaya geliyomuş gibi oluyor çok hoş bir duygu kesinlikle tavsiye ederim. Dediği gibi heryerde de çözebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kararsız kaldım iyice şimdi. Eğer durum bu şekilde ise hiç uğraşamam da olur gibi duruyor. :(

• YKSBİRİNCISIOLACAKADAM Y kullanıcısına yanıt
    Ben yine de birkaç gün deneyimleyip kendiniz görün derim. Emin olursunuz.
  • Mesajınızı görmemişim hocam nedense, şimdi gördüm. Sanırım en iyisi @Murat_Erman'ın dediği gibi, kendim deneyimlemek olur. Dedikleri gibiyse bırakırım, sizin dediğiniz gibi ise ne alâ zaten.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 19:34:3 >
  • benim 2 basamakta da kimya biyoloji full ama hamda 19bin oldum beni kimya biyolojiye alırlar mı yoksa illa derece mi yapmak gerekiyor
  • Ben dahil bir çok öğretmenin gelirden ziyade branşında kendini geliştirmek için soru çözdüğünü düşünüyorum. Çünkü gerçekten harika sorular var. Kunduz'a başladıktan sonra matematikte eksiklerimin farkına vardım. Bir de ülkemin her karışında öğretmenlik yapmış oluyoruz böylece.
    Öğrencilere ise ek gelir için fena sayılmaz Günde 30 soru çözebilen öğrenci eğitmen için aylık ortalama 450 tl burs demek biç değilse
    Ben tavsiye ediyorum kesinlikle..

• matcihoca M kullanıcısına yanıt
    ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faber12 -- 10 Mart 2021; 19:33:31 >
  • Okuş dönemi düşer. 3-4 bin kazanan olduğunu duydum.İndirim kodunun da katkısı var tabi.

• Branşında çok iyi olup vakti olan kazanır. Ben şimdilik kendimi geliştiriyorum. Sırf soru çözerek kolay değil. Tabi özel derse göre hamallık o ayrı:)

• Ya bir iştahla başladım ilk ay 600 lira kazandım ikinci ay 400 falan giderek düştü, bir noktadan sonra eğlencesiz gelmeye başlıyor verdiğin emeğe değmedini hissediyorsun fizik matematik anlatmakta zor gelmeye başlıyor her adımı açıklamak falan sıkıcı yani, ha çok sıkışırsam belki mecburiyetten çözerim ama istek gelmiyor şuan sayısal dersler için emeğinin karşılığını almadığın bir uygulama.

• Öyleyse bu uygulamanın kazananını kim, Öğrenci mi?

• Eğitmen olan var mı aranızda? Konu açılalı birkaç ay olmuş belki biriniz yerleşip başvurmuştur.

Eğitmen olmak için illa iyi üniversite, iyi puan mı lazım? AYT 2019'da Fizik ve Kimya'dan sadece birer yanlışım var ama matematik ve Tyt Türkçeden dolayı puanım o kadar da iyi değil. Fizik ve kimyadan eğitmen olabilir miyim?

Ayrıca bu Kunduz'da İngilizce var mı? YDT'den 70 net yaptım, yıl sonuna doğru YDS'ye de gireceğim. İngilizceden de eğitmen alınıyor mu?
  • ben öğrenciyim kkullanıyorum yabancı diller var ingilizce almanca falan
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.